![]() |
![]() |
|
ŠDK - Ostale komponente Saveti u vezi sa kupovinom kućišta, napajanja, periferija, štampača, skenera, tastatura, miševa, džojstika... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
|
![]()
Molim za savet u vezi kupovine bežičnog gamepad-a za PC. Ako je moguće da liči na PS gamepad. Budžet neograničen.
Poslednja ispravka: BAD BOY (17.1.2009 u 23:51) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Kod nas i nije bas velika ponuda gamepad-ova ali se moze naci ponesto...
Ja znam za ovaj - Logitech Cordless Rumblepad 2. Licno sam ga probao kod druga i mogao sam da zapazim da je ovo jedan super gamepad. Naravno, igrao sam PES i stvarno je laganica igrati sa njim. Analogne palice nisam ni koristio pa ne znam kakve su... Pitao sam ga za baterije koliko trosi, rekao mi je da ima 2 AA baterije koje on menja na nedelju dana. Ne znam koliko dnevno igra ali mi to izgleda sasvim ok jer dok su 2 u njemu (gamepad-u), 2 su na punjenju. Inace, ima i vibraciju tj. Force Feedback mada ni ovo nisam probao jer nisam imao prilike. Ono sto sam mogao da vidim mi se svidelo. Da imam kinte tj. da mi trenutno treba gamepad verovatno bih njega uzeo. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Član
|
![]()
Čuo sam da su LOGITECH Cordless Rumblepad 2 gamepad-ovi čuveni po kvarovima vezanim za analogne palice. Da li i to spada pod garanciju? Da li možda SONY SixAxis Wireless Controller PS3 može da se koristi i na PC-u?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
V.I.P. Test Drive
Član od: 18.2.2007.
Zahvalnice: 1.159
Zahvaljeno 2.446 puta na 1.922 poruka
|
![]()
Pa ima da se kupi konvertor za PS3 ulaz na USB pa da ga prikljuchish na PC, ako se ne varam oko 700 dinara koshta - to bi bilo lepo ako iskombinujesh...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
![]() Ja tim komentarima skoro i da ne verujem, jer ko zna sta sve rade sa gamepad-ovima (bacaju u zid, lome, skacu po njima...). Veruj mi, ima kretena kojima novih 50e nije nista za gamepad. Imas i konverter za PS3 gamepad kao sto kaze Doomche ali ja ZNAM da moj drugi nikako nije mogao da namesti to da radi (ima i PC i PS3). Moj predlog ostaje Logitech, jer znam kakav je, ima tezinu i vrlo lepo lezi u ruci. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Član
|
![]()
Mhm...
![]() Nego, koliki domet ima LOGITECH Cordless Rumblepad 2? I u čemu se razlikuje od SONY SixAxis-a? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ja sam igrao sa 3m razdaljine. Verovatno moze i preko 5m, nisam probao.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Veteran
Član od: 3.9.2008.
Zahvalnice: 28
Zahvaljeno 46 puta na 43 poruka
|
![]()
Saitek P2900 Wireless.Cena mu je oko 3300 dinara ima domet do 10m,koristi jednu klasicnu bateriju a ima autonomiju oko 50 sati.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Član
Član od: 19.1.2007.
Zahvalnice: 186
Zahvaljeno 86 puta na 63 poruka
|
![]()
Ja jednostavno preporucujem kupovinu obicnog Gamepada, meni je buraz kupio za rodjendan kupio bezicni gamepad za 2500 din (evro je tada bio manji) pokvario se za nesto vise od mesec dana, ja ga zamenio za logitech-ov obican, kostao me oko 3000 din i evo i dan-danas radi. Jel postoji neki poseban razlog sto zelis bezican?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
V.I.P. Test Drive
Član od: 18.2.2007.
Zahvalnice: 1.159
Zahvaljeno 2.446 puta na 1.922 poruka
|
![]()
E i ja isto preporuchujem ljudima da prvo pogledaju koliko je tema stara pre nego shto odgovore
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Gamepad za PC do 1000-1500din | donmarko | ŠDK - Ostale komponente | 10 | 1.12.2008 18:41 |
Logitech PlayStation 3 ChillStream gamepad | Mocko | Ostale komponente | 0 | 13.10.2008 17:09 |
PS2 gamepad problem | D.J.Quimby | Ostale komponente | 5 | 5.10.2008 23:13 |
koji gamepad | jakov avramovic | ŠDK - Ostale komponente | 6 | 13.8.2007 17:33 |
Bežični USB Miš | ForceWare | Kvarovi | 3 | 29.7.2006 10:38 |