![]() |
![]() |
|
Zaštita Virusi, anti-virus programi, firewall... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 18.1.2009.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
E ovako da pocnem pricu
moja tetka uzela adsl i zmolila me da odem da joj povezem i prikljucim net naravno odem povezem sve po uputstvu i usput instaliram nod 32 2.7 verziju i pokusam da updejtujem (kako god da se pise) i kompijuter se ukoci i morao sam da ga restartujem. kad se ukljucio ponovo je radio normalno al se posle nekog minuta ponovo restartuje. Posto vidim nema nista formatiram c particiju instaliram xp ponovo drajvere sve, instaliram ponovo nod i sve isto. Pomislio sam da je do noda ali kod mene na ovaj komp koristim isti nod i isti xp (samo da napomenem da je komp kod tetke tri puta bolji od moj). Ponovo formatiram komp sad instaliram kasperski 2009 ponovo isto, gledao sam i u procese da vidim nije li neki servis pokrenut sa druge particije ali nista. Ako je neko imao slican problem ili ako zna kako mogu da resim nek pomgne ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Nemoj me drzati za rec ali ja mislim da je do njenog internet-a? Reci je li ima problema sa surfovanjem (na internetu), download-om; ako nema onda ne znam sta je. ? Ja sam ti dao samo jedan predlog.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Novi član
Član od: 18.1.2009.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Nije problem sa netom sigurno, probao sam na lap topu (zaboravio sam da navedem), a nisam stigo do surfovanja jer sam oba puta zbog bezbednosti kompa prvo pokusao da instaliram antivirus, a kad ga instaliram i prikljucim net sve se u koci u svakom slucaju hvala
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Deo inventara foruma
|
![]()
E ovako da se obratim za pomoc.Komp mi je ponudio da skinem neki antivirus AV 360.Skinuo sam ga instalirao.Kasnije sam uocio da je to ustvari virus!Kako da ga uklonim.Ja sam ga izbrisao iz kompa ali kad palim net ispod google mi stalno izbacuje njegovo ime.Sta da radim sa njim?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Problem sa internetom | Zewsina | Kvarovi | 0 | 13.8.2008 14:36 |
Problem sa novim kompom! | Slavke | Kvarovi | 9 | 11.1.2008 18:17 |