![]() |
![]() |
|
Mrežne igre Multi-player igre |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
|
![]()
Da li je moguce napraviti server na racunaru koji je prikljucen na adsl? Citao sam kako moze da se napravi server medjutim adsl ima dinamicki ip. Ako neko moze da mi pomogne neka pise... Hvala
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
Član od: 12.11.2006.
Zahvalnice: 1.090
Zahvaljeno 2.020 puta na 1.629 poruka
|
![]()
ne znam za to ali adsl ima veliki ping i malu UL tako da ti nece biti dovoljan ni za 4 igraca.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Novi član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Deo inventara foruma
|
![]()
stvarno ne mogu da objasnjavam, imas negde u cs temama napisano , a imas i na netu.
Ja sam se puno *****avao, vise se i ne seecam sta sam sve radio. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Treba ti Dedicated Server, koji si dobio uz CS 1.6, i naravno potrebno je kada ga pokrenes u port uneses 8001. Meni je tako radio moj server :-)
|
![]() |
![]() |
#6 |
d-_-b
Član od: 13.10.2007.
Zahvalnice: 1.643
Zahvaljeno 2.330 puta na 1.529 poruka
|
![]()
UL bi trebalo da je upload, a za pravljenje dedicated servera konsultuj ovo uputstvo: http://www.tutorialecstrike.com/csse...tallation.html
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Partybreaker na korisnoj poruci: | ||
gavrilo (2.3.2009) |
![]() |
#7 |
Veteran
|
![]()
Hocete 1 Mec Sad U 10?
Samo Da Zavrsim *bip* Likovno... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Član
|
![]() Citat:
UNAPRED HVALA Poslednja ispravka: AXA_MIXTAKE (2.3.2009 u 19:45) Razlog: greska |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Član
Član od: 11.4.2007.
Zahvalnice: 10
Zahvaljeno 47 puta na 29 poruka
|
![]()
Vec neko vreme se *****avam sa podizanjem malog servera za npr 4 igraca. procitao samam kojekakve tutorijale, ortacima (wirless, adsl sezam pro ) radi meni (telekom adsl )nece.
Postupak. U direktorijumu CS pokrenem HLDS.exe , izaberem mapu, network :internet port ostavim po def. 27015 Rcon passw lupim nesto i kreiram server. Na sajtu http://whatismyipaddress.com/ proverim koja mi je ip adresa i na kraju dodam port tj npr. 79.102.88.198:27015 Udjem u CS i u konzoli kucam connect 79.102.88.198:27015 i to bi trebalo da radi. Skoro svima radi koji su probali meni nece. Zbog cega ? Imam adsl telekom 2mbit/198 dinamcka je adresa. zasto neradi. Mogu samo da udjem na moju lokalnu adresu. kad neko drugi kreira na ovaj nacin, konektujem se bez problema. Jel uspeo neko sa telekom adsl-om, i na koji nacin ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
V.I.P. Programiranje
|
![]() Citat:
Pozdrav, javi da li si uspeo ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Član
|
![]()
Zaboravio sam da napisem da sam sam iskljucio firewall (to je pod obavezno kako kazu) al opet isto. nece, samo lokal.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Član
|
![]()
Ista stvar je i samnom,neznam da li si ti nikos upucen sa amx-om i metamodom,ja jesam!!!gledao sam mnogo tutova i sve pokusavao verujte mi ne mogu i dalje,daj ljudi ako neko zna odgovorite nam treba nam pomoc
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Član
|
![]()
AMX ? metamod ? neznam o cemu pricas. Al ako je neko uspeo da kreira neka postuje resenje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Član
|
![]()
ok upravu si treba nam resenje
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Deo inventara foruma
|
![]()
opt ti cituju po serveru
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Član
|
![]()
daj ajde nam recite sta da radimo,ja vam imam konekciju,mogu i adsl a koristim neku wireless varijantu!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Član
|
![]()
Nemogu da verujem jos niko neodgovara,daj ljudi odgovorite,znaci iskljucio sam firewall,koristim kasperski antivirus i u njemu sam iskljucio firewall,mozda trebam jos nesh da iskljucim,uglavnom uvek mi izbacuje adresu 192.168.1.4,i to mi netreba samo zbog pravljenja server,vec i zbog nekih drugih programcica,ako ima dugo da kucate,znaci javite se na axamixtake@hotmail.com !!! PLEASE HELP ME !!!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Član
|
![]() Citat:
DAJ OVO MI JE JAKO GLUPO,evo jos nesto sam pokusao,iso sam na google pa da vidim moju IP(inace staticka je) pisalo mi nesh 76.93.127.97,ajde npr to,kada udjem u netvork konekcije,pa odaberem konekciju pomocu koje sam prikljucen,uzmem i idem na PROPERTIES,onda idem na properties ono TCP/IP sto pise,tu mi je postavljeno da mi bude obtein automatsko,sad ja sam stavio na manuel i tamo ukucao svoju IP,onda sam srao nesh ono default getaway i onaj dns,nisam znao sta sa njima pa reko da malo *******m,i zacudio sam se kada sam usao na dedicated radilo je pisala je moja IP gore,znaci nije vise bila ona local, i pisao je onaj port koji sam ukucao,ali u cemu je sad problem, ![]() P.S e da pokusavao sam i sa cmd-om,ukucam ipconfig/all i izbaci mi sve one podatke,ali jbg opet su local hahaha,opet ako ima neko ovakvu wifi konekciju kod kuce,sto znaci da krade signal sa acsses pointa nka mi pomogne,inace drugi racunar mi je prikacen na adsl,pa na njega ide acsses i onda stvorim vezu i onda se salje signal koji moj wifi prima,inace na tom drugom racunaru mi iskljucivo radi majka i on mi nesluzi za za*****cije,pa ako neko ima nesh da predlozi,ili da menjam KOMP HAHAHAHA,PLEASE HELP ME !!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Novi član
Član od: 14.2.2009.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
@ nikos
Kad pokrenes server,izbaci ti onu konzolicu i pise ti tu IP npr. 192.168.... E tu adresu treba kod sebe u CS da ukucas,a drugovima dajes tu sa whatsmyip... |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Član
|
![]()
brate,nije tako,pokusavao sam ali nece im udje,a to je local adresa,sto znaci da nije uredu,mada nisam potpuno siguran,ali ajde probacu,pa javljam
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Besplatni CS 1.6 serveri | Milan Milicevic | Mrežne igre | 574 | 26.8.2014 5:45 |
Counter strike 1.6 | Sakiboj | Online susreti | 93 | 19.4.2010 16:28 |
Problem sa podizanjem Counter Strike 1.6 servera | tores | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 0 | 15.2.2009 3:50 |
counter strike 1.6 for linux | komunista | O igrama uopšte | 2 | 18.11.2006 18:07 |