![]() |
![]() |
|
Osnovne komponente Procesori, ploče, memorije... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 8.3.2009.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Molim vas da mi odgovorite?
Kakva je razlika u radu izmedju Kingston, Transcend i RC ddr1 memorija? Koliko bi koriscenjem ove poslednje manje poznate RC ddr1 osetio razliku u radu u odnosu na predhodne dve? Naime cuo sam da nema neke razlike kod ovih ddr1 memorija osim ukoliko se radi o nekim expert verzijama? Ne interesujem me overklok. Unapred hvala? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ako te overklok ne interesuje onda mozes slobodno ici na onu najjeftiniju. Tesko da bi ista osetio u realnom radu, samo bi imao osecaj da imas losiju memoriju sto nije istina.
![]() Ako sve rade na 400Mhz idi onda na onu najjeftiniju sa garancijom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Novi član
Član od: 8.3.2009.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Evo mog iskustva. Danas sam uzeo Transcend ddr1 pc400 i probao kako radi. Nema razlika u poredjenju sa RC memorijom. Eto, mozda nekom pomogne ovo moje iskustvo. Hvala svima na pomoci.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Starośeđelac
|
![]()
Svi ti stariji moduli su isti, dok god vodiš računa da nije neki stopedeseti brend. Isključivo zbog toga da ti ne bi crkao posle dva mjeseca. Te marke koje si ti naveo su sasvim OK. Ja već nekih godinu i po imam Kingston DDR1 i nemam problema.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Kvalitet ostiska na kolor laserskim štampačima | Gungrave | ŠDK - Ostale komponente | 6 | 11.1.2009 20:55 |
RATEL od 2009. kontroliše kvalitet interneta i mobilnih mreža | A M G | Internet usluge | 8 | 1.9.2008 15:22 |
Memorija?! O.o | Dusan_BG | Overklok | 55 | 8.12.2007 15:00 |
Acer TravelMate 2492WLMi- kvalitet??? | milos tomic | ŠDK - Prenosni računari | 2 | 25.1.2007 14:23 |