![]() |
![]() |
|
Internet tehnologije Komunikatori, pretraživači, servisi i protokoli... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 8.3.2009.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Imam problem,
na net idem preko MTS 3g neta, znaci, ima onaj USB modem. Od antivirusa u kompu ima AVAST i AVG 7.5. Problem se sastoji u tome sto MSN live nece nikako da mi radi (odnosno, moze da se instalira i da se pokrene ali pri logovanju rijavljuje gresku) i ne mogu da otvorim neke sajtove kao sto su www.meeboo.com i ni jedan msn.com sajt. Moze li mi neko pomoci i reci sta da raidim? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Novi član
Član od: 7.3.2009.
Zahvalnice: 19
Zahvaljeno 2 puta na 2 poruka
|
![]()
Pregledaj dali ti je datum ispravan, nekad msn brlja zato sto je datum neispravan. Mozda da pokusas sa novom varijantom msn 9.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
détente
Član od: 3.11.2005.
Zahvalnice: 1.530
Zahvaljeno 2.470 puta na 1.488 poruka
|
![]()
Koju grešku javlja? Na sajtu MSN errors ćeš naći rešenja za veliki broj situacija i grešaka prilikom instaliranja ili logovanja.
Obavezno pretraži i ovaj forum, otvoreno je desetine tema koje se tiču problema sa MSN-om, možda je još neko imao isti problem kao i ti. And last but not the least, obzirom da si novoregistrovani korisnik, sve si ovo mogao da saznaš i u Pravilniku foruma: Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Novi član
|
![]()
OK, hvala
i izvinjavam se |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Novi član
|
![]()
i,da,
moj problem nije samo msn. Vec i par sajtova na koje ne mogu da udjem pa me interesovalo da li ja npr. moguce da ih AVAST blokira ili nesto drugo. Ne znam i ne razumem se. pa pitam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Veteran
|
![]()
AVAST i AVG ako ima onu opciju watchdog blokiraju sajtove sa crne liste. To rade svi noviji, i ne tako noviji antivirus programi. Takodje, dva antivirusa na jednom sistemu nisu bas pametno resenje.
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku dkdnt na korisnoj poruci: | ||
Vladimir Bojovic (8.3.2009) |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Ne možete da se setite imena igre? (C64, Amiga, DOS, Arcades...) | The Dark Gamer | Stare igre | 2239 | 18.8.2024 23:29 |
Pomoć oko konfiguracije | johnny bravo | Šta da kupim? | 11 | 10.2.2009 17:12 |
HDD rack ATA - kako povezati, pomoć! | Astor | Nosači podataka | 1 | 26.1.2008 18:02 |
Pomoć oko napajanja | Otherside | ŠDK - Ostale komponente | 16 | 7.10.2007 17:10 |
[Legend of Zelda - The Minish Cap] -> pomoć | Geomaster | Konzole | 30 | 10.9.2007 14:05 |