![]() |
![]() |
![]() |
#1 |
Deo inventara foruma
Član od: 4.11.2005.
Zahvalnice: 387
Zahvaljeno 736 puta na 487 poruka
|
![]()
Ne znam za vas,ali po meni je ovo,pored starog i dobrog Wax Works-a sa A500 jedna od najboljih i najlepsih igara(ako mogu tako da je nazovem)koju sam odigrao na PS kecu koga sam tada imao(u pitanju je FF8)
Cudesna epska saga u prijateljstvu,suparnistvu i ljubavi-da citiram opis Slobodana Macedonica..... Guardian Force-vi,kanalisanje magije koja se crpi iz protivnika i vezuje za karakteristike,fantasticne medjuanimacije(nigde nisam video lepse),a pre svega fascinantna prica,likovi i njihova krakterizacija i medjusoban odnos... Squall i Rinoa..... Sad sam bas poceo da igram FF7 za PC koji mi je u pocetku delovao pomalo smesno(zbog karakteristicnog dizajna likova za razliku od osmice),ali cim sam malo zaronio u taj svet,bilo mi je jasno kakva je saga i fantazija u pitanju,a tu je i orginlani koncept materije.... Well then? |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Covenant na korisnoj poruci: | ||
Yonai (14.8.2014) |
![]() |
#2 |
Član
|
![]()
odigrao sam ff,ff3,ff4,ff6,ff7,ff8,ff9,ffx,ffx-2 mozda ces se smejati kad kazem da mi je ff9 najbolji ali me je stvarno najvise privukao i najvise me je terao da otkrivam skrivene stvari, igra moze da se obrne za cirka 35 sati ja sad imam jedan save gde sam igrao ni manje ni vise nego 190 sati!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banana
Član od: 9.1.2006.
Zahvalnice: 697
Zahvaljeno 2.635 puta na 1.358 poruka
|
![]()
Igrao sam samo FF-X za PS2, iz pocetka me odusevio kako grafikom, filmovima tako i pricom, ali kasnije su borbe toliko pocele d ase ponavljaju i neprijatelji da se respawnuju, da me je smorio.... Mada imam save na kartici negde...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Veteran
Član od: 14.1.2006.
Zahvalnice: 20
Zahvaljeno 64 puta na 26 poruka
|
![]()
ej ljudi koji sve ff-ovi ima za PC?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
aka Shon3i
Član od: 2.12.2005.
Zahvalnice: 7
Zahvaljeno 191 puta na 129 poruka
|
![]()
ff7 je meni privukao najvise paznje i prvi koji sam odigrao, inace poceo sam 8 i 9 ali ih nikada nisam zavrsio, vreme ogranicavajuc faktor
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Deo inventara foruma
|
![]()
@Mrmot
Za PC postoje verzije koje su izasle i za Sony keca FF7 i FF8,a FF9 koji nije izasao u PC verziji,mozes recimo poterati preko emulatora za PSX-recimo Bleem ili ePSX(kao i ostale Sony igre ![]() FF 10 i 11 postoje samo za PS2,a skoro je izasao onaj MMORPG FF 12 i za PC(pored PS2 verzije naravno ![]() Takodje mozes,poterati i delove 1-6 preko Zsnes-a jer su pre Sony-ja izlazili za SNES ![]() @NenadN Meni je ipak FF8 ostao u najlepsem secanju... Dizajn likova je perfektan Drago mi je da je jos ljudi igralo FF-imam utisak da je na PC-u igra prosla dosta nezapzeno-sto je neopisiva steta.... PoZ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Veteran
Član od: 12.3.2006.
Zahvalnice: 58
Zahvaljeno 60 puta na 47 poruka
|
![]()
Mala ispravka, Covenant, za PC postoje FF7, FF8 i FF9 (devetka preko emulatora) i FF11, koji je MMORPG i nije preterano popularan. FF12 je tek izasao u Japanu, samo za PS2, a Engleska verzija se stalno odlaze. Mozda si pomesao FFX-2 sa FF11 - FFX-2 je nastavak FFX
![]() Odigrala sam samo FF7 (cekam da mi drug posalje FF8 i FF9) i odusevljena sam ![]() ![]() Muzika je sjajna, sto je pravo cudo za jednu - MIDI igru. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Član
|
![]()
covenant gresis 1 i 2 deo nisu za snes nego za nes i na engleskom je ff tek od ff3 a 1 i 2 sam odigrao sa nekim polovicnim prevodom
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
aka Shon3i
|
![]()
A koji to ff moze da se igra online ja sam to nesto nacuo, to bi bilo odlicno
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Član
Član od: 15.3.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Heh....Final Fantasy n00bovi....
![]() Za PC cjete nacji samo 7 i 8.... Priche su prava mala remek dela, mada, meni lichno je bolja 7.... E da..... Od filmova imate Final Fantasy - The Spirits Within, Final Fantasy - Last Order i Final Fantasy - Advent Children... Zadnja dva su MUST SEE za SVE KOJI SU IGRALI 7 deo.... Ponavljam, MUST SEE !!! Pozeljno je odgledati Last Order PRE Advent Children-a... Ukoliko niste igrali 7 deo...manite se ova dva filma, necje vam nishta znachiti. Btw, NenadN, to ce biti skrnavljenje ako UOPSHTE izadje za PC..... Final magija lezhi u prichi, ne toliko u akciji.... Btw, za sve koji vole ovu igru, da je predjete 100% treba vam oko .... pa... NORMALNIH par nedelja igranja (po sat/2 dnevno).... Omega/Ultima Weapon-i, skriveni likovi, Easter eggovi itd.... Da ne pominjemo fazon u FF7 da mozhete SVAKOG iz ekipe smuvati/povesti u izlazak sa Cloudom ![]() Eh...kMeeek! Idem da nadjem diskove negde :'( Poslednja ispravka: Phr3ak (10.4.2006 u 19:14) |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
aka Shon3i
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Veteran
Član od: 12.3.2006.
Zahvalnice: 58
Zahvaljeno 60 puta na 47 poruka
|
![]()
...s tim sto Last Order nije bas film, neko 30-minutni anime koji objasnjava jedan mali deo price (i koji se bas nije uklopio u jednu scenu u igri, ali ajd dobro) i koji je skroz cool
![]() Slazem se sa Phr3akom, FFVII: Advent Children ne vredi gledati ako niste odigrali 7icu (mada se mom bratu svidelo i bez igranja - "Juuu, muzika do j..- pardon, panja, juuuuuu macuju se ahh akcija JEEEEEEE!!!!! ROKAJ!!!") @NenadN "Online" FF je Final Fantasy XI (11, za one koji ne znaju rimske brojeve ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Član
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
aka Shon3i
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Lepo smo se raspisali-fini,fino....
Ipak mi je FF8 najbolji-ima li iceg lepseg u kompjuterskim igrama od Rinoe-a tek njen frizbi i Angelo,a kasnije dobija i ona andjeoska krila-prelepo.... ....ili Ragnarock-a-onaj svemirski brod u obliku zmaja..... .....ili animacija kada Squall plese sa Rinoa-om-aaaaaaa.... Svidja mi se i koncept junckt-ovanja magija za karakteristike likova,njihovo crpljenje i briga o Guardian Force-vima kao da cu kucni ljubimci.... Tesko da ce na Zapadu ikad napraviti tako jedinstvenu igru(ako zasluzuje da se zove igra) Sada igram FF7 i polako ali sigurno mi otkriva svoje cari.... PoZ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Veteran
Član od: 14.1.2006.
Zahvalnice: 20
Zahvaljeno 64 puta na 26 poruka
|
![]()
ha, ja sam gledao advent children bez titlova na japanskom bez da odigram ijedan ff koji nije preko ff2 (i onih malih za gameboy, to sad igram)... ne da mi nista nije jasno nego mi BASh nista nije jasno- znam samo da ima neki Cloud i da je on faca i ima mac koji je debeo ko dva vola i ima neki Sephinroth koji je isto faca i ima katanu od dva metra
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Mario Pavićević na korisnoj poruci: | ||
Yonai (14.8.2014) |
![]() |
#18 |
Član
|
![]()
Covenant, obrati pazhnju na likove....videcjesh da su svi likovi slichni...
Svako iz FF7 ima svoju paralelu u FF8 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Član
|
![]() ![]() Tifa Lockhart...Advent Children... Za sve vas ![]() Ocjete josh ? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Starosedelac
|
![]()
Bravo Covenant, to je bila dobra igra! I ja sam je igrao na PS1 i straćio dane i dane... a onda mi se desio peh. Umlatih (jedva) posljednjeg BOSS-a (čini mi se uz pomoć nekih HERO napitaka) i krene špica za kraj koja bi trebalo sve da razjasni - a meni zaglavi CD!!! Tražio sam kroz čitav grad da je kupim kod nekog drugog, niko nema!Imao sam da izludim!
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Final Fantasy VII Advent Children | mmilos085 | Kompjuteri i film | 31 | 28.8.2008 0:46 |
Legenda zvana Wax-Works | Covenant | Stare igre | 9 | 9.4.2007 1:19 |