![]() |
![]() |
|
Internet usluge Provajderi, načini povezivanja... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 20.3.2009.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Trazim neku firmu koja radi sms naplatu za web sajtove u Srbiji. Hteo bih da postavim SMS chat, ili nesto tog tipa, posto sam od google adsensa definitivno odustao (sramota je koliko malo isplacuju za klikove iz srbije). E sad, pretrazio sam po internetu, i koliko vidim, ima dosta firmi koje to rade, ali vecina tema o njima je ili dosta stara, ili su komentari na racun tih firmi uzasni (balkan cash i slicno).
Nasao sam nekoliko firmi koje mi deluju ok: starion, horisen, fortumo Ali izgleda da samo ovi poslednji rade sa fizickim licima ![]() Da li neko radio sa nekima sa ove liste, ili ima da preporuci nekog drugog? Napominjem da bi bilo dobro da podrzavaju i ex-yu zemlje, i naravno da ne moram da otvaram firmu! Poslednja ispravka: Iris (20.3.2009 u 2:33) Razlog: linkovi, zbog reklamiranja |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
Član od: 5.12.2005.
Zahvalnice: 348
Zahvaljeno 1.892 puta na 1.077 poruka
|
![]()
Ako sam te dobro razumeo tebi treba SMS gateway sa podrškom za Inbound i Outbound slanje SMS-ova (od mobilnog do API servisa na netu i suprotno).
U tom slučaju mogu najtoplije da preporučim Clickatell koji ima sve što ti može pasti napamet da izvedeš u kombinaciji SMS - Web ![]() Što se tiče odnosa prema fizičkim i pravnim licima ne verujem da ćeš imati bilo kakvih problema sa njima s obzirom da kod stranih kompanija, gde ne vlada (bar formalno) monopol nad telekomunikacijama, to nije problem. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku holodoc na korisnoj poruci: | ||
Xela (20.3.2009) |
![]() |
#3 |
Deo inventara foruma
Član od: 29.1.2008.
Zahvalnice: 439
Zahvaljeno 4.091 puta na 3.803 poruka
|
![]()
ja te sajtove sa naplatom članarine zaobilazim
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Novi član
Član od: 20.3.2009.
Zahvalnice: 1
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Deo inventara foruma
Član od: 15.4.2006.
Zahvalnice: 1.301
Zahvaljeno 1.404 puta na 950 poruka
|
![]()
Oglasis svoju kampanju na nekom sajtu, pa ljudi salju zahtev za neku informaciju, i to ti se posle placa kroz odredjeni procenat cene SMS-a.Nist jednostavnije...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Deo inventara foruma
Član od: 15.4.2006.
Zahvalnice: 1.301
Zahvaljeno 1.404 puta na 950 poruka
|
![]()
Pre svega, bitno je sta planiras da pokrenes i prema tome odredjujes gde ces se oglasavati i kako.
Na Fortumo sajtu ti je sve lepo objašnjeno, ali ajd da pokazem na primeru: Na fortumu si napravio servis za dobijanje kursa evra za današnji dan, ljudi pošalju poruku sa tekstom EURO na broj 1234 i dobiju povratnu informaciju, recimo "Današnji kurs evra je 94,44 dinara".Ako je poruka koštala 100 din. ti dobijas (u zavisnosti od vrste servisa koji si napravio) oko 33%, što je 33 dinara.Isplata je kada skupiš minimum 50 eura.Ali da bi se ljudi slali poruke, potrebno je da znaju da tvoja usluga uopšte postoji.Potrebno je da se oglašavaš u novinama, na televiziji, i naravno na internetu.Na netu mozes da placas oglas na drugim sajtovima, ili da napravis svoj sajt i da se oglasavas na njemu. Nadam se da sam pomogao ![]() edit:Sad se setih da kurs evra mozes da saznas besplatno gde god hoces, ali to nema veze, jer postoji x stvari koje mogu da stoje umesto toga. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Novi član
Član od: 14.12.2016.
Zahvalnice: 0
|
![]()
I meni je potreban sms servis tj. treba mi Premium SMS servis,a na fortumu vise ne moze da se podesi to u Srbiji.
Da li mi neko moze pomoci,ponuditi jos neki servis koji radi za fizickim licima?Naso sam na google par nekih stranih provajdera,ali ne znam koliko je sigurno i dosta su komplikovani. Najbolje bi bilo neki domaci ako ima. Ajde neka mi neko pomognr,ako zna. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
naplata, sms, web, zarada |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Ekologija | todos | Opšta kultura | 151 | 18.4.2017 12:13 |
Internet u Srbiji 2006 - poražavajuća statistika | Jerry McLafllin | Tekstovi u SK | 26 | 5.2.2008 18:22 |
Preporučite metal/rock sajtove | PCmaster | Opšta kultura | 16 | 9.1.2008 22:33 |
Da li je Srbiji potrebna internet stranka? | freeminder | Brbljaonica | 28 | 23.12.2007 19:56 |
Web Shop U Srbiji | HcRope | Zanimljive Web lokacije | 20 | 3.7.2007 22:59 |