![]() |
![]() |
|
Operativni sistemi Windows, Mac OS, DOS... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Kako i na koji nacin je moguce obrisati sve windows foldere i fajlove bez formatiranja particije.
Jedan ortak-glupak je instalirao win7 kao dual boot na velikoj particiji od 200GB koja je popunjena oko 80% sa ostalim fajlovima, uspeo je da ga s*ebe, kod jednog drugog ortaka kod kojeg je bila slicna situacija samo on je imao Vistu kao dual i fajlove i foldere od viste sam uspeo da obrisem pomocu puppy linux-a boot-ovanjem sa CD-a, naravno boot loader sam sredio pomocu programa EasyBCD. Brisanje Win7 fajlova sam pokusao iz XP-a, pomocu svih file manager-a sa Hiren's boot CD-a, pomocu live XP CD-a (Bart PE) i pomocu live linux-a (Puppy i Fedora) i nisam uspeo sve fajlove i foldere da obrisem, ostali su neki fajlovi u windows i u program data folderu. Sta preporuchujete? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ajmo Forum Guru's, ukljuchite se malo, nije valjda da nemate nikakvih ideja sta treba uraditi!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Deo inventara foruma
Član od: 22.11.2005.
Zahvalnice: 389
Zahvaljeno 716 puta na 542 poruka
|
![]()
Cekaj, ta instalacija je neativna, nije bootovana? Onda neznam sto nece da se brise. Ali moze da probas ovako:
Smanji (nekim programom: GParted, Acrosnois...) tu pariciju gde je ta neaktinvna instalacija W7. Smanji najvise sto moze. I na slobodnom prostoru napravi drugu za podatke. Onda prebacuj sve bitne podatke polako, onoliko lkoliko staje. Kad napunis tu novu particuju da cepa, onda jos smani ovu staru a novu povecaj. I tako dok ne prebacis sve sto je bitno. Kad to uradis, i kad ostane samo W7 na onoj particiji, onda formatiraj ili obrisi tu particuju sa W7. I resen problem. Ustvari ako sam dobro razumeo sta je problem, onda je to resenje. Najbolje jos malo elaboriraj problem, i zalepi sliku partition tabele... mozda nisam najbolje razumeo. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Mickie na korisnoj poruci: | ||
Predrag Stankovic (24.5.2009) |
![]() |
#4 |
Deo inventara foruma
Član od: 16.6.2008.
Zahvalnice: 619
Zahvaljeno 875 puta na 758 poruka
|
![]()
Mozes da probas i sa Unlocker-om, mada nesto sumnjam da ce pomoci.
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku toxic na korisnoj poruci: | ||
Predrag Stankovic (24.5.2009) |
![]() |
#5 | ||
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
Citat:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Windows SP3 problem i BSOD | Lich_king2 | Operativni sistemi | 40 | 21.4.2010 22:10 |
Windows 7 BETA | Mr.Eco | Operativni sistemi | 2277 | 20.2.2010 8:58 |
Windows Update | Garganel | Operativni sistemi | 4 | 19.1.2010 11:13 |
Windows XP servisi (objašnjenja) | veverica | Operativni sistemi | 40 | 4.11.2008 21:58 |
Windows neće da se butuje sa CD-a. | PDarko | Operativni sistemi | 12 | 19.6.2007 23:24 |