![]() |
![]() |
|
Kvarovi Pomoć i informacije u vezi sa neobjašnjivim kvarovima i nestabilnostima sistema |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
|
![]()
pozdrav
Imam problem sa hard diskovima,racunar je sinoc radio normalno i jutros kad sam ga upalio cooleri se poceli vrteti i stali, posle nisam mogao da upalim komp,ne reaguje na dugme.Posle iskljucivanja napajanja i ponovnog ukljucivanja racunar se pokrene na kratko.isljucio sam napajanja sa hardova i dvd rezaca i komp se startuje normalno.Posle sam vratio na dvd rezac napajanje i kom opet se ukljuci kako treba.Kad vratim napajanje na bilo koji od hardova(u kompu su maxtor od 80gb i wd od 320gb) cooler se pocne vrteti i stane.Nasao sam stari seagate od 4 gb prikljucio i komp radi normalno(pisem post sa sistema koji je na ovom seagetu).Sta se moglo desiti? Jedino je juce i prekljuce izbacio po jednom BSOD sa greskom machine_check_exception. Sta je taj bsod? Jel neko zna sta se moglo desiti sa hardovima a cdrom je ostao citav? Hvala unapred |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
Član od: 29.1.2008.
Zahvalnice: 439
Zahvaljeno 4.091 puta na 3.803 poruka
|
![]()
meni izgleda da je napajanje
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku water wizard na korisnoj poruci: | ||
kovacevicdr (15.6.2009) |
![]() |
#3 |
Veteran
Član od: 4.1.2006.
Zahvalnice: 22
Zahvaljeno 113 puta na 92 poruka
|
![]()
aj probaj da ubacish tu granu napajanja koja ti radi sa rezacem na maxtor od 80 gb...moguce da ti je probilo napajanje i da vise nemas deklarisane vrednosti koje bi trebalo da daje...Ako imas unimer,premeri napone na te dve druge grane..
Najbolje ako u stvari odneses hardove kod nekog (ili napajanje) pa probas to unakrsnim ispitivanjem da vidis tacno gde je problem... |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku BigBadVuk na korisnoj poruci: | ||
kovacevicdr (15.6.2009) |
![]() |
#4 |
Član
|
![]()
Probao sam menjati grane na napajanju ali isto.Odneti su hardovi pa cemo videti sta se desava.Nemam unimer trenutno kod sebe.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Član
|
![]()
Hvala vam puno,hard diskovi su provereni i rade.Tako da je probilo napajanje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Cudan problem sa Hard diskom | SunshinE | Nosači podataka | 2 | 26.9.2008 12:16 |
Problem sa WMP-om | Suad Novic | Zvuk na računaru | 11 | 11.9.2008 18:51 |
Problem sa startovanjem igrica | Chemist | Akcione igre | 6 | 27.1.2008 10:41 |
Problem sa sa LG combo!! | mileki | Kvarovi | 22 | 23.4.2006 20:53 |