![]() |
![]() |
|
Grafički softver i radovi Programi za pregled slika, programi za obradu vektorskih i rasterskih slika, programi za projektovanje, modelovanje i rendering, konvertori; takođe i primeri fotografija i radova |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
|
![]() Kao što i sama tema kaže hteo bih da zamolim ljude koji znaju nešto o tome da mi predlože koje programe za izradu arhitektonskih planova da skinem sa net-a. Trebali bi biti što je moguće profesionalniji i sa što više detalja - nešto slično programu 3D Home Architect Deluxe |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Član
Član od: 15.3.2009.
Zahvalnice: 177
Zahvaljeno 71 puta na 56 poruka
|
![]()
Pa koliko sam ja upoznat autocad ti je najbolje i najozbiljnije resenje za to. Neka me ispravi neko ako gresim, ali mislim da sam u pravu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Basterd...
|
![]()
AutoCAD, definitivno...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Veteran
Član od: 5.4.2008.
Zahvalnice: 240
Zahvaljeno 191 puta na 125 poruka
|
![]()
Najbolji je AutoCAD.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Veteran
Član od: 6.4.2006.
Zahvalnice: 434
Zahvaljeno 336 puta na 169 poruka
|
![]()
Moжда ти треба нешто типа Аrchicad-a:
![]() ![]() Ако хоћеш да радиш 3D моделе онда је Autocad на задњем месту. Колико сам ја упућен он је у тој причи баш лош, |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Orvel na korisnoj poruci: | ||
Don Lazar (17.6.2009) |
![]() |
#6 |
Član
|
![]()
@Orvel
hvala puno to je ono što mi treba sad ću da ga ,,skinem‚‚ s' neta pa da vidim da li je uredu AutoCAD je dobar ali kao što Orvelreče nije dobar za 3d ali u svakom slučaju svima hvala i ako se neko doseti još nekog programćić nek vikne |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Član
Član od: 7.2.2009.
Zahvalnice: 4
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
da neotvaram novu temu......mene zanima gde mogu da skinem archiCAD 8 a da on nije trial ili demo.....ako tako nešto uopšte postoji da se skine free......
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Deo inventara foruma
Član od: 22.11.2005.
Zahvalnice: 389
Zahvaljeno 716 puta na 542 poruka
|
![]()
Ne postoji free ArchiCAD (sem trial verzije), mora da se plati. Ako hoces besplatan program za Computer Aided Design, mozes da probas QCAD http://www.qcad.org/
Ili BRL-CAD http://brlcad.org/d/download Ako te zanima 3D, onda Blender http://www.blender.org/download/get-blender/ On ima pluginove koji moze da ga pretvore iz CG softvera u CAD. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Mickie na korisnoj poruci: | ||
nikola2 (26.6.2009) |
![]() |
#9 |
Član
Član od: 7.2.2009.
|
![]()
hvala....da zanima me 3d...ali blender sam probao i neodgovara mi baš najviše ...jel imaš još neki program za preporučiti naravno da je free
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Novi član
Član od: 19.3.2009.
Zahvalnice: 0
|
![]()
AutoCAD je odlican i u oblasti 3D modeliranja, pogotovo nove verzije 2008 ili 2009.Veoma je poboljsano i realisticno prikazivanje modela(renderovanje).AutoCAD je veoma ozbiljan i zahtevan program sa kojim se profesionalno bavim 15-tak godina i nije ga moguce povrsno upoznati a samim tim i oceniti.To je izvanredan program narocito za arhitektonsko projektovanje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Novi član
Član od: 29.9.2012.
Zahvalnice: 0
|
![]()
Od 2002 projektujem u archi cad-u.Namestaj i opremanje enterijera.Prezadovoljan i preporucujem
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Član
Član od: 3.11.2008.
|
![]()
Postovani, da li mi mozete dati sajt sa kog bezedno neku verziju AutoCAD-a mogu skinuti, a da nije trial version za OS Windows 7?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Starosedelac
|
![]()
To bi bez kupovine same licence, bila piraterija, a.o tome je ovde zabranjeno pisati.
Sent over section_one subnet ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Programi za razvoj web prezentacija | Bole-M | Web razvoj | 69 | 12.3.2012 23:24 |
Download programi u pozadini | Night Shade | Web razvoj | 3 | 23.5.2009 18:44 |
programi koji uklanjaju duplirane fajlove | stepanov | Aplikativni softver | 5 | 25.1.2009 0:01 |
Probajte radi li vam vasi anti-virusni programi | B@NE | Zaštita | 68 | 24.9.2007 11:23 |
Ne rade svi programi!? | Devil | Kvarovi | 17 | 17.3.2007 22:00 |