![]() |
![]() |
|
Akcione igre First-person-shooteri i slično... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Banana
Član od: 9.1.2006.
Zahvalnice: 697
Zahvaljeno 2.635 puta na 1.358 poruka
|
![]()
Secam se price o ovoj igrici jos davno, davno... i trialera koji je dolazio uz Manhatten project i izgledao preterano dobro...
Znam da su sve sanse da nikad nece izaci, mozda je vec i zvanicno objavljeno odustajanje, ali zanima me zna li se nesto... Ima li neko pored mene da se jos uvek nada ovome... Mislim, ipak je to Duke makar nikad uradjen. ![]() Upravo nadjoh adresu sajta... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Član
Član od: 28.1.2006.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 8 puta na 5 poruka
|
![]()
Pricalo se za jednog lika iz mog kraja da ima informacije o Forever-u i kasnije je nestao,nikad ga nisu pronasli.Par nedelja posle toga je njegov najbolji ortak stradao u saobracajki tako sto su mu kocnice misteriozno otkazale
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Veteran
Član od: 27.12.2005.
Zahvalnice: 99
Zahvaljeno 124 puta na 82 poruka
|
![]()
Ta strana stoji tu nekih 56 781 852 milijardi godina...
Zar zaista ima nekoga ko misli da će od toga biti nešto? Ha,ha pade mi na pamet jedan flash-crtać ( bio je u vezi sa HL2 ), gde u istoj sobi ( na čijim vratima stoji natpis "Delayed" ) sede Duke Nukem i Gordon Freeman. Duke odvaljuje : "Uuuh, they did it again!" |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Član
Član od: 21.2.2006.
Zahvalnice: 64
Zahvaljeno 127 puta na 64 poruka
|
![]()
I ja se secam slika i najava jos iz 1999.
Ali ta igra verovatno nikad nece izaci jer se pojavljuju novi engine-i i onda moras da programiras igru ispocetka za novi engine i tako ukrug........ Jednostavno ljudi su sigurno odustali od te ideje. ![]() Ali mozda nekad u buducnosti izadje Duke Nukem u novom izdanju......... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banana
|
![]()
Ja sam juce proveo sate istrazujuci i definitivno je jedno - 3D Realms jos uvek rade na Dukeu, i insistiraju da se na njihovom forumu ne sme pitati kad ce izaci, sta ce zahtevati, i sta podrzavati...
Kako su krenuli, sad ce da se preorijentisu na Crytek engine i ubace onu karticu za realnu fiziku i za najmanje sibice koje se prosipaju iz kutije... Za****na je ta njihova interaktivnost... ljudi tvrde i dalje da ces moci da koristis/upotrebis sve bukvalno, kao i u realnom svetu... Inace, na sajtu ima link na neki flash video gde duke peva sam o sebi, dok duke, duke 2, duke 3D i duke manhatten sviraju u pozadini... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Starosedelac
|
![]()
Не верујем да ће нити ишта од тога...Штета...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Novi član
Član od: 28.3.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
Zavlači 3D realms ljude prilično dugo. Čak i ako izađe nastavak, sumnjam da će biti nešto. Nastavci mnogih igara danas izlaze sa lepom grafikom, ali isto tako i nedostatkom šmeka koji je krasio originale. Ipak, možda nam 3D realms sprema nešto posebno, tako da ne treba gubiti nadu.
![]() PS: Više bi voleo da izađe nastavak Shadow Warriora. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Veteran
|
![]()
Ovo ce biti nova Daikatana, ako ikada izadje
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Banana
|
![]() Citat:
![]() Mada, i Anachronox je tako bio razvucen (doduse, ne bas 10 godina) pa je ispao prokleto dobra igra.... Jeste da mu je prodaju unistila Q2 grafika, ali igra je fenomenalna, i ne znam nikog ko je igrao preko sat-dva da je kasnije mogao da se odvoji pre kraja... tako je kad zagrizes... Sami kazu na sajtu, da se napravi fenomenalna igra, treba vremena, necemo d aizbacimo buckuris koji nece biti dovrsen, ili ce biti ispod grafickih standarda... znaci, stalno se trude... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Starosedelac
|
![]()
Doticna igrica zaista zasluzuje naslov ove teme .Verovatno nikada nece izaci,ali fanovi koji su noci i dan eprovodili uz ranije naslove svakako ce posecivati stranicu koju si okacio i na kojoj se pojavljuju novosti vezane za igru,to im donosi kintu dok zabusavaju na igri.Bolje bi bilo da nikad ne izadje,jer ako izadje bice sam shit,imam takav osecaj...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
aka Shon3i
Član od: 2.12.2005.
Zahvalnice: 7
Zahvaljeno 191 puta na 129 poruka
|
![]()
Neverujem, znaci EXTRA!!!!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Starosedelac
Član od: 10.4.2006.
Zahvalnice: 167
Zahvaljeno 485 puta na 232 poruka
|
![]()
Шта кажеш Перо?
Родило грожђе на врби, излази Duke Nukem 4(n)ever, Србија светска сила,у још и пада снег у сахари... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Veteran
|
![]()
Vazi, ne vjerujem ja ovome, nista od toga do kraja godine, a bogami mozda i vise
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Banana
|
![]()
Ma na zvanicnom sajtu igre pise:"Ne verujte nikakvim vestima da izlazi igra dok ovde to ne vidite".... na ovom svetu, sto kazu, to nije istina...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Starosedelac
Član od: 10.4.2006.
Zahvalnice: 167
Zahvaljeno 485 puta na 232 poruka
|
![]()
Је'л се то мени чини или ови превише вуку играче за нос.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Deo inventara foruma
Član od: 27.4.2006.
Zahvalnice: 821
Zahvaljeno 2.075 puta na 1.080 poruka
|
![]()
Da li je ovo moguće?
![]() Koji je enige u pitanju, liči mi na source. Poslednja ispravka: SirDuck (19.12.2007 u 1:28) Razlog: lol, jak mi trejler :D |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Deo inventara foruma
Član od: 28.11.2005.
Zahvalnice: 91
Zahvaljeno 902 puta na 621 poruka
|
![]()
Nemam pojma... moguce... Jedino od tehnickih stvari koje sam primetio je da ima HDR (obrati paznju na njegovo levo rame, vidi se kao da sija) i cini mi se da ima volumetriju (dim dole levo) ali trenutno nista nisam nacisto sta je i kako je.
Sutra bi trebalo da izadje ceo video klip pa cemo da znamo vise tada. U svakom slucaju reklo bi se da je ovo video uradjen u ingame enginu (vidi se kao da nije ukljucen AA pa je Duke malko krzav po ivicama). Videcemo sutra... |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Deo inventara foruma
Član od: 27.4.2006.
Zahvalnice: 821
Zahvaljeno 2.075 puta na 1.080 poruka
|
![]()
Mene teksture podsećaju na steam.
Ma videćemo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Član
Član od: 5.8.2006.
Zahvalnice: 34
Zahvaljeno 152 puta na 83 poruka
|
![]()
Prema poslednjim glasinama koje su ispuzale iz te fabrike przenica, ovo je Nerealni Motor Mk3.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Ko je DUKE NUKEM | Friend | Akcione igre | 44 | 17.8.2007 15:32 |