![]() |
![]() |
![]() |
#1 |
Starosedelac
Član od: 12.4.2006.
Zahvalnice: 243
Zahvaljeno 482 puta na 244 poruka
|
![]()
Zar za ovo niko nije otvorio temu? Niko nije ovo primetio?
![]() Release: Sep 22, 2009 Game published by SQUARE ENIX and developed by Wargaming.net. "In the summer of 1944, the Second World War entered its end-game when the Allies launched two major operations that would drive back German forces on both the Western and Eastern Fronts at once. In the ultimate test of military strategy, Order of War will challenge you not only to lead America's finest to victory in the West, but also place you in command of German forces charged with repelling the Red Army's seemingly unstoppable offensive in the East. Even the keenest military minds will find that it's one thing to make history, but quite another to change it.Do you have what it takes to command?
Demo This demo includes one mission - Size: 558.7MB http://www.gamespot.com/pc/strategy/...tabs;downloads ![]() ![]() ![]() ![]() Poslednja ispravka: DeCoy (10.9.2009 u 20:47) Razlog: link |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Starosedelac
Član od: 19.5.2009.
Zahvalnice: 896
Zahvaljeno 1.188 puta na 638 poruka
|
![]()
Da cuo sam za ovu igru isa nestrpljenjem je ocekujem :P
PS Pravio misiju za ArmA2,pa se oteglo... zato postujem ovako kasno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Deo inventara foruma
Član od: 2.1.2008.
Zahvalnice: 521
Zahvaljeno 812 puta na 556 poruka
|
![]()
Deluje dobro
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Starosedelac
|
![]()
Igra je izašla.
Teška je oko 3,4 Gb |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Starosedelac
|
![]()
Ne znam šta si to našao,ali igra nije toliko velika.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Deo inventara foruma
Član od: 31.7.2007.
Zahvalnice: 2.956
Zahvaljeno 2.021 puta na 1.042 poruka
|
![]()
U procesu nabavke je .
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Starosedelac
|
![]()
Na žalost, po "ocenama" igrača na netu,izgleda da je prosek.
"To me it does, but it doesn’t exactly give anything new to it. Order of War is great but it lacks innovation and feels like most RTS games I’ve come across over the years." ![]() http://www.vg-reloaded.com/?p=3047 I na još jednom Španskom sajtu sličan score: http://www.3djuegos.com/juegos/anali.../order-of-war/ I još po negde.Ali to je još uvek samo par komada.Još je niko ne igra nešto dugo. Friška je... Poslednja ispravka: draske73 (19.9.2009 u 22:27) Razlog: link |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Deo inventara foruma
Član od: 21.5.2008.
Zahvalnice: 1.072
Zahvaljeno 1.096 puta na 715 poruka
|
![]()
Zipovana 3.46GB
![]() Ovo se mora nabaviti.Je li ovo slicno Coh-U? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Starosedelac
|
![]()
Ako je raspakuje na više od 1DVD ja pojedem ta oba DVD
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Deo inventara foruma
Član od: 31.7.2007.
Zahvalnice: 2.956
Zahvaljeno 2.021 puta na 1.042 poruka
|
![]()
Veni , vidi , delitoh :P . Igra nije vredna paznje . . . Ipak je CoH tata-mata za WW2 RTS .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Mr. Spatula
|
![]()
Ipak i nije toliko losa. Po meni je dosta bolja od CoH (za koji smatram da je jedna od najgorih WWII strategija) ali je daleko od Blitza. Uvodni introi za svaku misiju su odlicni. Svaka misija je raznovrsna i zavrsava se masovnom bitkom. Jedinice imaju manjih problema sa pathfindingom i nije moguce ih postaviti bas onako kako se zamisli.
Uglavnom, moze da prodje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Član
|
![]()
Ne razumem kako neko moze da kaze da je CoH losa igra. Od tri CoH igre koje su izasle, samo je ova zadnja bila losa, dok su original i ekspanzija bile fenomenalne igre. A za Order of War smatram da igra ima neke svoje "cari", ali ipak....nije to to.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Mr. Spatula
|
![]()
Meni se CoH nije svideo iz nekoliko razloga. Kao prvo, za WWII strategiju mi ne odgovara da bude stanc strategija jer to jednostavno ne pase sa tematikom (na bojnom polju napravis garazu i pravis tenkove
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Deo inventara foruma
Član od: 21.5.2008.
Zahvalnice: 1.072
Zahvaljeno 1.096 puta na 715 poruka
|
![]()
Ja mislim da je ova igra namjenjena igracima koji ne konzumiraju strategije uvelike,kao na primjer ja:igram samo pojedine strategije,ne svaku (npr nisam igro C&C osim generala koje sam igru iskljucivo u multiplejeru)...
Ovo ce se meni i meni slicnim dopasti definitivno ![]() Probo sam juce kod druga demo i meni igra djeluje zabavno.Sta znam dok je ne odigram ne mogu mnogo toga reci. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Član
Član od: 11.4.2008.
Zahvalnice: 141
Zahvaljeno 86 puta na 51 poruka
|
![]()
Nisam je skinuo/igrao ali po par skrinova mi deluje vise kao World in Conflict a nikako kao CoH tako da ne znam zasto ga (CoH) spominjete.
Kolika je slicnost sa WiC? |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Član
|
![]()
Posle dve odigrane misije mogu reći da me igra mnogo više podseća na WIC nego na COH sem zajedničke im tematike (vezano za COH)..Pre svega da kažem da je veliki plus kampanja na istočnom frontu gde konačno imamo mogućnost učestvovati u po meni mnogo krvavijim i ozbiljnijim bitkama za razliku od već dosada stotinu puta prežvakanog zapadnog fronta.Na medijum podešavanjima zbog Gpu-a koji trenutno posedujem (profil) igra teče bez većih problema na rezoluciji 1680 x 1050..Prosečna grafika, mogućnost upravljanja velikim brojem jedinica, unapređenja istih na osnovu količine stečenog iskustva u borbi (broj uništenih neprijateljskih jedinica) i velike mape su pozitivan deo igre na osnovu do sada odigranog..Drugu stranu medalje što odmah na početku upada u oči za sada predstavljaju Američki tenkovi Šerman kojima upravljaju Rusi
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Mr. Spatula
|
![]()
Rusi su imali Sermane
![]() Sto se same igre tice, jos uvek je igram ali imam i dosta problema. Ponekad se desi da se prilikom ucitavnja misije igra jednostavno zamrzne a ne pomaze ni restartovanje igre. Ponovno igranje je moguce jedino ako se restartuje komp (nemam pojma zasto). Takodje postoji i neki problem sa memorijom pa se ponekad desi da igra guta ogromne kolicine rama bez da ga oslobodi cak i kad se izadje iz igre (opet je potrebno restartovati komp). |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Veteran
|
![]()
Meni je ponekad zakucavao tokom save-ovanja igre.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Warhammer Online: Age of Reckoning | dr.antrax | MMORPG igre | 367 | 11.2.2016 18:51 |
Battle Knight | Nemanja_NS | Mrežne igre | 1 | 10.10.2009 10:22 |
Harry Potter & The Order of the Phoenix | *K*O*M*A* | Akcione igre | 7 | 8.2.2008 23:26 |
Spell Force - The order of dawn | REDisLAW | Strateške igre | 9 | 7.8.2007 21:16 |
Pre order Burning Crusade | ddak | Mrežne igre | 10 | 13.11.2006 20:58 |