![]() |
![]() |
|
Akcione igre First-person-shooteri i slično... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Starosedelac
Član od: 3.4.2006.
Zahvalnice: 256
Zahvaljeno 53 puta na 38 poruka
|
![]()
Danas sam, posle velike pauze, zavrsio i ovaj FPS. Na forumu sam na nekoliko mesta nasao kako je igra shit, kako razocarava, kako ti trba full clip da ubijes neprijatelja, kako se nivoi ponavljaju. Takodje igram i Halo:Combat Evolved, koji, iako ne pripada SW, po meni mnogo lici na SW:RC. Halo svi na forumu hvale, ali meni se licno vise svidja Republic Commando zbog nabijene akcije, autenticne SW atmosfere, i neponovljivog squad-a. Uopste mi se ne svidja sto se zavrsava tako brzo. Hteo bih da cujem sta vi mislite o ovoj igri.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Veteran
|
![]()
I jas se slazem sa tobom. Meni je igra bila super, super akcija, SW likovi i na prvom mestu je grafika. Grafika je odlicna i odigrao sam igru na svim nivoima tezine. Jedino je mnogo krataki i to me bas nervira!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Starosedelac
|
![]()
Da, zaboravi sam da pohvalim grafiku, kao i animaciju likova.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Mr. Spatula
|
![]()
Dobra igra, jedino sto je jako kratka.Vise se ni ne secam, ali mislim da ima samo 3 levela.Nadam se da ce biti nekih ekspanzija.
Najbolji momenti igre su upadanje kroz vrata.Ne znam da li neka druga igra ima bolju varijantu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Starosedelac
|
![]()
Da,da 3 levela (podeljena na vise sekcija). Upadanje kroz vrata je jako dobro, ali dobro je i ono: Ti, mars skidaj snajperom, ti bacaj bombe, ti postavi eksploziv, ja cu te pokrivati.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Veteran
|
![]()
Meni se najvise svideo drugi nivo, mada kada sam ga prvi put igrao bio mi je *****e.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Mr. Spatula
|
![]()
A zanimjlivo je i to sto ekipa i nije toliko glupa.ponekad su me bas iznenadili se reakcijam(doduse bilo je menje svetlih momenata)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Starosedelac
|
![]()
A mnogo je jako na 3. levelu, kod kljucnih trenutaka igre muzika postaje veoma cool. Igra ima i mnogo humora, nesto tipa ovo: "I wouldn't obey those orders, even if Master Yoda gave them". "Actually, Master Yoda DID gave those orders".
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Mr. Spatula
|
![]()
Hahaha, na komentare sam skroz zaboravio.Sad sam se nalozio
![]() Samo da je bar 2x duza... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Starosedelac
|
![]()
Ma ima i ono kad jedan kaze: "These Trandosians are giving me the creeps", a ovaj drugi pocne da ***** kako voli da ih ubija, ovaj prvi opet:"Now you are giving me the creeps".
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Član
Član od: 3.11.2005.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 6 puta na 6 poruka
|
![]()
Fantasticna igra! Shooteri me cesto smore, ali sama dinamika RC-a mi nije daa predaha dok je nisam zavrsio. Cak mi se toliko svideo da sam odigrao bez shader-a (znaci bez vecina textura)! Jedna od prvih igara kada sam uzeo novi racunar (GF6200) i onda sam video kako je super grafika pa sam je jos jednom obrnuo. Grafika, gameplay, AI, humor, sve je na mestu samo da je malo duze, bio bi jedan od top shooter-a. Meni je ovo prva igra sa timom koji je bio koristan a ne samo smetalo/topovsko meso. Svakako jedno vrhunsko ostvarenje koje nije dobilo paznje koliko je zasluzilo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Član
|
![]()
Igra je extra ..... Presao sam je na high detaljima.....
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Veteran
Član od: 13.1.2006.
Zahvalnice: 25
Zahvaljeno 45 puta na 34 poruka
|
![]()
igra mi nije losa, obrno sam je "samo" jednom, i to u nedostatku ijedne druge igre, i recimo da se nisam pokajao, ali mi se posla svega u secanje urezao samo onaj spot koji se moze otljucati [ili jednostavno pogledati iz \program files-a jer je u wmv formatu. e da, i ono necu zaboraviti: YOU, BACTA, NOW!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Starosedelac
Član od: 10.4.2006.
Zahvalnice: 167
Zahvaljeno 485 puta na 232 poruka
|
![]()
Одлична игра све је на месту акција,хумор,АI, ма све.
![]() Али једини проблем је што је јако кратка. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Član
|
![]()
Znaci svi se slazemo...
![]() Igra jeste suvise kratka, ali opet odusevljava na svim aspektima. Od grafike preko AI-a do igivosti... Svi koji su igrali igru na low detaljima propustili su veliko uzivanje ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Veteran
|
![]() Citat:
I ja sam zaboravio da napisem da je humor super u ovoj igri. Ima jedan deo u igri kad naidjes na ubijenog protivnika i pored lightsabre i delta38 kaze ovako: Delta Three-Eight "Boss": [gleda lightsabre] A civilized weapon for a more civilized time, eh? Well guess what? Times changed! Delta 62: Man, this place gives me the creeps. Delta 07: Ah, Scorch... Nothing better than a jungle hunt. Hiding in the bush, putting a plasma bolt through a hostile's cranium... Delta 07: Makes me feel alive. Delta 62: Okay, now Oh-Seven's giving me the creeps. Delta 07: Damn, I don't believe it! Delta 62: What's wrong, Sev? Delta 07: I've lost count of my kills! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Veteran
Član od: 27.12.2005.
Zahvalnice: 99
Zahvaljeno 124 puta na 82 poruka
|
![]()
Znate šta, momci su zaslužili sopstvenu franšizu!
Toliko drugačije od svega smeštenog u SW univerzum! Igra za sve one koje su Džedaji smorili! |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
![]() Stoji mi vec neko vreme na stelazi, samo sam je jedanput instalirao, probao, odusevio se i obrisao (iz nepoznatih razloga). Sad cu da je guslam, ionako je kratka, pa mi nece oduzeti puno vremena. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Starosedelac
Član od: 10.4.2006.
Zahvalnice: 167
Zahvaljeno 485 puta na 232 poruka
|
![]()
Е има оних које су џедаји сморили, неки од нас хоће да се рокају класичним методама
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
star wars |
|
|