![]() |
![]() |
|
ŠDK - Zvuk na računaru Saveti u vezi sa kupovinom zvučnih karti, zvučnika, slušalica... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
|
![]()
dvoumim se izmedju sledecis slusalica:
A4 Teach AH-980 Speed-Link Medusa SL-8781 Genius HP-04 Live Altec Lansing AHP512IE Sennheiser HD 201 jedino zbog cega nisam siguran za ovaj Sennheiser jeste raspon frekvencija 21Hz-18000kHz, da li je to primetno i koliko? slusalice cu koristiti za muziku i igre najvise na integrinajoj zvucnoj... ![]() i da li se isplati dati ~40e vise i uzeti HD415 ili HD205?(s obzirom na cenu i kvalitet) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
V.I.P. Test Drive
Član od: 18.2.2007.
Zahvalnice: 1.159
Zahvaljeno 2.446 puta na 1.922 poruka
|
![]()
HD415 i HD201 ne mogu bash da se porede, a i razlika u ceni je tolika, naravno da se razlika isplati, ali bi bilo bolje da se uz njih kupi i makar Audigy SE za oko 2500, pa posle moduje drajverima na X-Fi Xtreme Audio (pretrazhi forume za te drajvere).
HD201 uzmi samo ako vec imash bolji izlaz od integrisane zvuchne kartice, ovako jedva da su bolje od Altec AHP512IE, koje su sigurno best-buy do 20e, ako imash integrisanu karticu, ali ih praktichno nigde necesh naci. Takodje pogledaj i Koss UR-29, one imaju malo pojachane bassove, nemaju kod nas ali mozhe da se naruchi preko raznih veza, cena je oko 3500-4000, zavisno od toga preko koga uzimash. Meni bash pre 2 dana stigle, naruchih za rodjaka, za sada mi se chini kao dosta dobro prelazno reshenje izmedju HD201 i HD415, a imaju i volume control, shto je po meni ogroman plus. Dodushe, treba dosta igranja sa equalizerom oko razlichitih muzichkih zhanrova, ali je zasicenost svih tonova sasvim zadovoljavajuca ako se ti pojachani bassovi malo umanje. Uz sve ove slushalice bih prvo preporuchio da nabavish i zvuchnu karticu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Član
|
![]()
altec lansing je bas tesko naci kod nas... zvao sam 10ak radnji u gradi i niko nema ni AHS502 ni AHP512... idam danas da vidim kakve su hd201 i da vidim dal slucajo negde nemaju altec...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Mala pomoc oko odabira | userlife | ŠDK - Grafika | 18 | 2.5.2009 20:47 |
Pomoc oko odabira komponenti u USA | Jovanius | Šta da kupim? | 9 | 9.7.2008 18:07 |
Wireless u BG! | Marko 0401 | Internet usluge | 8 | 4.6.2007 9:16 |
Potrebna mi je pomoc | SlobodanZizovic | Šta da kupim? | 1 | 19.2.2007 4:26 |