![]() |
![]() |
|
Prenosni računari PDA, notebook, laptop i ostali prenosni računari, ne računajući tablete |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 28.1.2007.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Pre nekoliko dana sam kupio laptop ASUS K50AB-SX011.Za sada sam zadovoljan sa njim i njegovim karakteristika shodno ulozenom novcu.Primetio sam nesto prilikom rada na njemu pa interesuje ako mozete da mi potvrdite dali je to normalno ili nesto nije uredu.
Desava se sledece: Kada je stigao laptop ukljucio sam ga i napunila mu se baterija.Primetio sam da je tokom rada baterija izgubila 2-3 proceneta i ako stoji ukljucen na struju i pise mi da je stanje baterije 98% i da se ne puni.Malopre kada sam stigao sa posla ukljucim laptop i on pokazuje da je poceo da puni bateriju.Bunim me zasto puni bateriju kada sam ga ja koristio iskljucivo direktno ukljucenog na struju i zasto se je baterija praznila tih 2-3% kada je stajao ukljucen direktno u struju. Unapred hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ad Ministrator
Član od: 19.8.2005.
Zahvalnice: 29
Zahvaljeno 3.041 puta na 1.544 poruka
|
![]()
Postoji nešto što se zove samopražnjenje baterije.
Ništa se ne brisni, pusti ga da puni. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
V.I.P. Phone Zone
|
![]()
To se desava sa svakom bateriom, na mome laptopu iz profila se to desava treci-cetvrti dan da pane kapacitet na 94% kada pocinje punjenje baterije.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Laptop baterija | bangobre | Prenosni računari | 2 | 2.7.2009 13:53 |
da li je moguce? | SemperFi | ŠDK - Prenosni računari | 14 | 8.4.2009 17:58 |
Baterija za laptop? | Marko069 | ŠDK - Prenosni računari | 1 | 27.3.2009 3:01 |
Kup- laptop ? | Peny | ŠDK - Prenosni računari | 2 | 22.2.2009 0:19 |
Laptop gubi konekciju s Wireless mrezom | Anebolos | Kvarovi | 0 | 27.9.2008 10:53 |