![]() |
![]() |
|
Kvarovi Pomoć i informacije u vezi sa neobjašnjivim kvarovima i nestabilnostima sistema |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 15.3.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Neki cd-i ne mogu da se instaliraju jer pri kliku na instalaciju ili setup, prozor se smrzne, te moram preko taska da ga gasim. Primjera radi Far Cry uspijem instalirati posle svakog 50 pokusaja i to ako bog da, a i neke druge igre. Problem nije vezan za cd-rom, ni dvd i sigurno je softverski.
Moje pitanje je da mozda nije neki program koji pravi problem i blokira instalaciju, recimo avast (iako ga pri instalaciji iskljucim), ili neki slican. Da li neko ima iskustva. Inace cd se pokrene, moze da se napravi i virtual, ali setup nece da pocne (samo se smrzne). I jos jedno pitanje, kada sam ukljucivao restore, posle svakog istog nestajalo mi je 500 mb prostora, konatao sam da se mozda ne pravi neki temp ili slicno ali nista nisam otkrio. Hvala unaprijed. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Član
Član od: 23.1.2006.
|
![]()
Odgovor na drugo pitanje:
Pa moze se i to nazvati temp, tj, snima podatke sa tvog kompa u trenutknu pravljenja restore pointa!! Ja licno to ne koristim, jer posle 2-3 meseca to moze da izadje na 3-5 GB!! Da bi video koliko ti tacno zauzima, u exploreru (windows) ides na TOOLS->Folder Options->View i odchekiraj Hide protected operating system files Sad odi na particiju gde ti je instaliran win(verovatno c ![]() Folder u kome se nalaze restore pointi je System volume information (desni klik pa vidi koliko zauzima) (takodje moras da namestis da se vide hidden files and folders) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Novi član
Član od: 3.5.2006.
|
![]()
Meni to liči na problematično čitljiv CD, odnosno DVD. Jedan isti CD, odnosno DVD može na jednom uređaju da radi odlično, dok na drugom pravi *****a. Ali, ako možeš da napraviš ISO image, a zatim tako mountovan image u Daemon Toolu ili Alcoholu ne možeš da instaliraš jer se desi isti problem (postaraj se da izvadiš CD/DVD iz urađaja pre nego pokreneš instalaciju preko virtuelnog drajva), onda je najbolje, najbrže i najefikasnije rešenje reinstalacija Windowsa
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Član
|
![]()
pagefile zauzima 800 mb! Da li mogu da ga obrisem? Windows mi se nikako ne brise jer imam tonu vaznih podataka, a nigjde da ih snimim. Alcohol ne mogu da instaliram jer prijavljuje neku gresku. Da li ima neki drugi program za image drive?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Deo inventara foruma
|
![]()
a koju plocu imas?recimo bilo je problema na nekim Via cipsetovima kada se ubode Sound Blaster Live na njih svaki pri svakom kopiranju veceg fajla kompijuter se restartuje ili zamrzne
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Član
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
amurof aratnevni oeD
Član od: 18.11.2005.
Zahvalnice: 2.055
Zahvaljeno 1.217 puta na 551 poruka
|
![]()
Uradi kao što ti je rekao deusdies, ali nemoj mnogo da se nadaš. I meni se to dešava. Sigurno ti je mašina slaba a ti kad ubaciš CD/DVD počneš trista stvari da radiš na kompu ili imaš dosta programa da ti rade pa ti zbog toga blokira. Ubaciš CD, počneš polako da radiš, korak po korak, nije teško. Moram ja tako jer imam samo 256 MB RAM-a.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Problem sa sa LG combo!! | mileki | Kvarovi | 22 | 23.4.2006 20:53 |
Problem sa DVD rezacem i MP3 Playerom… | Mefisto | Kvarovi | 3 | 7.4.2006 12:55 |
Problem Sa Grafikom | Branislav Živaljević | Grafika | 14 | 4.2.2006 17:19 |
problem sa tv kartom | Alexandar | Kvarovi | 10 | 5.1.2006 23:32 |