![]() |
![]() |
|
Komunikacioni uređaji i umrežavanje Modemi, mrežna oprema, mreže i umrežavanje… |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
|
![]()
Pozdrav svima.
Imam problem.naime pre neki dan preselio sam se u novi stan i kao sto je red otisao u radijus vektor u obrenovcu da mi premeste KTV i internet na novu lokaciju.Lepo oni to uradise papiroloski,naplatise 1800 din i super.ali kad sam ih ja pitao kada ce doci neko da to poveze oni su rekli da ja to uradim sam i da je to prosto ko pasulj.ali,kada sam ja pitao da mi daju par saveta kako se to radi dobio sam muk jer nijedan od podrske nije znao rec da mi kaze kako se to "prosto" radi i da cekam ekipu koja ce mozda da dodje za mesec dana.Video sam s kim imam posla pa rekoh da trazim pomoc od ljudi koji znaju svoj posao tj Vas Evo mog pitanja.kada sam usao u stan zatekao sam dva prikljucka.U jednoj sobi u zidu je ugradjen prikljucak za kablovsku a u drugoj prikljucak za internet.Tj jedan od njih ima rupicu na sebi a iz drugog viri iglica.namestio sam kablovsku tv jer je trebalo samo ubaciti jedan dzek u steker a drugi u tv.ali internet mi je problem.kako da povezem internet sa ovim dzekom u zidu.imam kabal,imam kablovski modem,imam razdelnik,sve ja to spojim ali ne vredi,modem jednostavno ne vidi kabal.kada pustim kablovsku tv kroz razdelnik ona radi super.ali internet jednostavno cuti. Molim vas ako neko zna kako da sredim ovo jer ako budem cekao radijus vektor osedecu. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Član
|
![]()
sve ja to vec imam i probao sam bas ovako kao na semi.ali nista.jednostavno modem ne vidi i dalje kabal.
samo mi nije jasno sta je ovaj high pass filter.ja imam nesto slicno ali nisam siguran. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Deo inventara foruma
|
![]()
High pass filter bi trebao da smanjuje šum. Zovi ti njih, moguće da moraju da izvrše autentikaciju korisnika na modem... Reci da si sve povezao i da ne radi net, znaće valjda oni šta dalje.
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku dzonihsv na korisnoj poruci: | ||
severijan (3.11.2009) |
![]() |
#5 |
Član
|
![]()
e da znas da je moguce to..svejedno,to opet znaci da ja to sam ne mogu da uradim tj da mogu da se oprostim sa internetom bar do polovine novembra,dok se oni ne smisle da dodju
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ne moraju da dolaze, samo ih zovi i reci im da net ne radi i da verovatno trebaju MAC adresu modema da registruju na mrežu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Pomoć oko deljenja interneta! | ivee | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 6 | 2.10.2009 23:25 |
Deljenje kablovskog Interneta na dva kompa preko Ethernet kabla | Vlado78 | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 2 | 30.5.2009 19:15 |
Deljenje kablovskog interneta: Kako povezati TP-Link TL-WR541G i Thomson Cable Modem? | gosn.prirodni | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 1 | 31.7.2007 10:41 |
Deljenje protoka kablovskog interneta | Joe82 | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 6 | 17.2.2007 16:34 |
PrePaid kod PTT kablovskog interneta | AstroDule | Internet usluge | 3 | 3.5.2006 1:11 |