Forum Sveta kompjutera

Nazad   Forum Sveta kompjutera > Test Run > Aplikativni softver
Uputstvo Članstvo Kalendar Današnje poruke Pretraži

Aplikativni softver Svi programi i alati koji se ne uklapaju ni u jednu od ponuđenih kategorija

Odgovor

Alatke vezane za temu Vrste prikaza
Stara 6.11.2009, 23:31   #1
ilic stefan
Veteran

Član od: 19.5.2009.
Zahvalnice: 91
Zahvaljeno 147 puta na 101 poruka
Određen forumom Sega preko interneta

Skoro sam našao emulator kega 3.63 i ima opciju netplay. Sve radi super preko hamachija. Može da se igra kao bilo koja multiplayer igra. Takođe imam problem. Kada uključim 2 kompa, moj i sestrin sve počne normalno ali ja upravljam 1 igračem, a i ona, a trebalo bi da ona upravlja sa 2. igračem. Probao sam nešto da čeprkam ali neće.

Ako neko ima problem sa konektovanjem, treba da uradi sledeće. Da u hamachiju napravi server. Onda upali kegu i ubaci rom koji je za 2 igrača. Onda ide na file - netplay - start netplay. Kada to uradi unese nickname i create. Tada igrači koji hoće da se konektuju onda ubace taj isti rom, idu na netplay i onda na join netplay, treba uneti SVOJ nickname, i ip adresu onog koji pravi server. Pošto je igrač pretpostavljam već konektovan na hamachi pisaće mu na koju se ip konektova, tu adresu treba uneti. Onda onaj prvi klikne start kada su se svi konektovali i igra počinje.

Već sam video da postoji tema ali se ovaj emulator ne pominje i mrtva je već dugo. Zato sam napravio novu.

Još jedna stvar. Oba igrača moraju da imaju istu verziju emulatora i istu verziju roma kako bi mogli da igraju. Ja sam koristio kao što sam već naveo 3.63, hamachi je 2.0.

Nadam se da sam zainteresovao starije članove foruma.
ilic stefan je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Odgovor

Bookmarks sajtovi

Tagovi
sega

Vaš status
Ne možete postavljati teme
Ne možete odgovarati na poruke
Ne možete slati priloge uz poruke
Ne možete prepravljati svoje poruke

BB kod: uključeno
Smajliji: uključeno
[IMG] kod: uključeno
HTML kod: isključeno

Slične teme
tema temu započeo forum Odgovora Poslednja poruka
Bux.to zaradjivanje novca preko interneta Gandi94 Internet usluge 1 20.3.2009 14:18
Kako da instaliram Vistu preko boot diska, a ne preko harda? kosarkas_94_ Operativni sistemi 4 9.3.2009 19:49
Problemi sa deljenjem Interneta preko rutera ###agent_47### Komunikacioni uređaji i umrežavanje 2 8.3.2009 20:58
Satelitski program preko Interneta alice75 Foto i audio/video 6 10.12.2007 6:49
zarada preko interneta Damjan Internet usluge 3 15.2.2007 18:58

Sva vremena su po Griniču +2 h. Sada je 7:27.