![]() |
![]() |
|
ŠDK - Grafika Saveti u vezi sa kupovinom video karti i monitora |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 24.9.2009.
Zahvalnice: 11
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
Koji od ova dva da kupim? Naime sutra idem u Metro da kupim monitor,dvoumim se izmedju BenQ 2420hdb i Philips 23C1HSB?Savet-predlog?Neznam dali je BenQ 24 ili 23,5 incha,ako je 23,5 onda je to minimalna razlika?Uz Philips dobijam i DVI kabl,dok uz BenQ moram da dokupim,a nemam pojma kolko se krecu?Imam Philips 19 incha -VGA kabl i neznam dal sam corav al je te mrtve piksele nevidim!Bogu Hvala dosad me je odlicno sluzio i namam zamerke!Jos uvek je na fabrickim podesavanjima,tako da nisam ni to dirao!Ljubitelj sam gledanja filmova a i igranja igri,znam da s mojom masinom necu igrati u FULL HD,ali se nadam da cu to dogodine proneniti novom konfiguracijom.Unapred hvala na svakom predlogu-sugastiji,pozzz svim forumasima!Oba modela isto kostaju a mislim da je i garancija 3 god za oba modela,mada nisam siguran!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
|
![]()
pa ako uz philips dobijas dvi kabal uzmu njega...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Mini test opšte kulture i informisanosti... | Ulmawen | Opšta kultura | 9532 | 19.10.2016 10:04 |
Koji TV da kupim | Plagy | Foto i audio/video | 9 | 16.3.2009 21:23 |
Laseri OMG | Otherside | Ostale komponente | 101 | 24.12.2008 0:43 |
Koji od ova dva da kupim? | pantadv | ŠDK - Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 6 | 29.10.2008 21:23 |
Koji LCD TV od 32"? | sharlo_03 | ŠDK - Grafika | 16 | 4.6.2008 18:42 |