![]() |
![]() |
|
Kvarovi Pomoć i informacije u vezi sa neobjašnjivim kvarovima i nestabilnostima sistema |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
|
![]()
Problem: ^^^^^
Nastao je nakon nadogranje racunara, +512 DDR i 80 GB HD... Sumnjam na memoriju tj. da nije lepo namesteno da rade u paru ![]() Takodje, imam problem sa kulerom na grafickoj... Graficka je Powercolor ATI 9600 sa 256 mb...nije overclockovana. Ranije je kuler drndao, pa sam u isto vreme kao i kada su mi stavljali memoriju, zamolio da to srede...oni su to kao podmazali ali kuler vise ne radi ![]() Do sada nisam imao problema s temperaturom al kako ide ovo leto i sve to...pomalo se brinem... Ne znam koliko je moguce zameniti kuler na ovoj grafickoj.... Upomoooc ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Član
Član od: 13.11.2005.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 3 puta na 2 poruka
|
![]()
slabo napajanje,
ventilator kulera za graficku treba da je povezan na stampu graficke sa zicom (proveri) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Član
|
![]()
Hvala na odgovoru...
Ali kako mislis napajanje? Mislim, radilo je sve OK do upgrade-a... ![]() BTW, mislim da je sve ok prikaceno na grafickoj... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Član
Član od: 24.1.2006.
Zahvalnice: 4
Zahvaljeno 4 puta na 4 poruka
|
![]()
Koja ploca i koji mem.moduli?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
Član
|
![]() Citat:
Citat:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Član
Član od: 23.5.2006.
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]() Citat:
slazem se .... verovatno su "ciscenjem" kulera na grafickoj nesto na samom ventilatoru za****li .... imas dobar coolmasterov kit za graficke kartice .... samo nisam siguran gde mozes da ga nadjes .... moguce je da ti se comp restartuje zbog pregrevanja graficke .... ali samo moguce .... memorija .... pazi .... ali lako je moguce i zbog nje .... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Član
|
![]()
Ploca je MSI K7N2 sa nForce 2 chipsetom...
2x 512 MB DDR Kingston: 1. U Everestu kaze @166 Mhz 2. @200 Mhz Mozda razlika u brzinama? A negde sam procitao da imaju neki PCI kuleri? Mislim, kako stvari stoje meni ova graficka gura i bez kulera ![]() Ali ne bih da se igram ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
Član
|
![]() Citat:
Citat:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Član
|
![]()
Nisam uspeo da nadjem PCI kulere...
Da ne znate vi mozda gde ih ima ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Član
Član od: 23.5.2006.
|
![]() Citat:
iscupaj jednu memoriju pa probaj onda .... posle iscupaj drugu pa opet probaj |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Novi član
Član od: 18.3.2011.
|
![]()
ZzZ svima imam problem sa compom.Nakon odredjenog vremena ugasi se.
Instalirao sam Win7 na njemu i od tada poceo je da se gasi kad je imao XP nije se gasio Takodje mi je javio neku gresku sa baterijom(o lap topu je rec) "Consider replacing your battery" tako pise i nacrtan neci iks pored toga Primetio sam i da ima neku gresku sa M C++ kada brzo kucam neko slovo sa siftom ili kad igram cs ugasi se Ako MOze MALa PoMoc!!!??? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Blokiranje racunara | rylle | Kvarovi | 20 | 15.8.2014 14:39 |
TV tuner i mreža dva računara? | let4mi | ŠDK - Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 1 | 21.1.2006 20:34 |
Kako sa jednog racunara da instaliram program na sve ostale | alien | Operativni sistemi | 11 | 20.1.2006 16:00 |