![]() |
![]() |
|
ŠDK - Ostale komponente Saveti u vezi sa kupovinom kućišta, napajanja, periferija, štampača, skenera, tastatura, miševa, džojstika... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 20.7.2009.
Zahvalnice: 30
Zahvaljeno 38 puta na 21 poruka
|
![]()
kupio bih neke drvene zvucnike sto jeftiniji da su po mogucnosti 2.1 .........?????
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Disabled
Član od: 21.8.2009.
Zahvalnice: 24
Zahvaljeno 5 puta na 5 poruka
|
![]()
evo moze ovo http://www.gigatronshop.com/products...oduct/16159/16 ima i jeftinije i skuplje javimi se na pm...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Veteran
Član od: 4.3.2009.
Zahvalnice: 126
Zahvaljeno 193 puta na 127 poruka
|
![]()
Covek je trazio 2.1, a ovo su obicni stereo (2.0) zvucnici.
Evo ovako nesto: http://millhouseshop.com/detalji_proizvoda-5183.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Deo inventara foruma
Član od: 5.2.2007.
Zahvalnice: 1.354
Zahvaljeno 2.410 puta na 2.255 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Veteran
|
![]()
Ako hoces jeftino, drveno pogledaj ove: BlueBerry SW-M25
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
WALL-E
Član od: 4.9.2009.
Zahvalnice: 404
Zahvaljeno 1.255 puta na 909 poruka
|
![]()
Za nesto ispod 3000 RSD Blueberry SW-M30 se namecu kao fin izbor. Licno ih posedujem uz ovu konfu i mogu reci da sam sasvim zadovoljan. Kvalitet zvuka i snaga sistema su izvan ovog cenovnog ranga. Kao mane bih mogao da navedem nesto neprecizniji potenciometar jacine zvuka (pri najmanjim vrednostima nema blagog pojacavanja),prilicno jaka plava dioda i izoblicenje zvuka pri maksimalnom pojacavanju. To su neka moja zapazanja. Problem sa potenciometrom se moze regulisati iz samog OSa. Mene licno dioda ubija u pojam jer mi je centralna jedinica "uperena" u krevet (jer mi je ova masina u spavacoj sobi),ali se moze lako resiti za 2 minuta (odvrtanje jednog srafa i iskljucivanje diode ili nalepiti nesto preko..). Izoblicenje zvuka pri maksimalnom pojacavanju se moze opisati kao "dranje" satelita dok je SW i dalje na nivou zadatka. Doduse ovaj sistem zvuci malo jace od svojih deklarisanih 55W,a i u spavacoj sobi se sistem nalazi te ovo nije cesta pojava.
U prevodu: pri nocnom koriscenju moze se desiti da zvucnici pri pojacavanju postanu naglo glasni,dioda vam moze smetati,ali i ne mora (stvar ukusa),a izoblicenje zvuka cete retko dozivljavati jer je sistem dovoljno glasan za rodjendane i zurke za prostorije do 30 kvadrata. Svaka preporuka za 2.1 sistem do 3000 dinara |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Veteran
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Član
Član od: 6.12.2008.
Zahvalnice: 12
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
i ja imam blueberry sw-m30 i zadovoljan sam...
![]() da, dioda je prejaka, ali kad mi smeta, prelepim je izolirkom... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
neispravni zvucnici i servis | powerranger | Kvarovi | 3 | 16.1.2010 22:56 |
Aktivni & pasivni zvucnici i njihove karakteristike | AstraLogos | Zvuk na računaru | 5 | 6.11.2007 21:05 |
Klipsch zvucnici | ACHTUNG | ŠDK - Zvuk na računaru | 4 | 29.8.2007 14:50 |
Zvucnici pored monitora - Y or N?! | polarnimeda | Grafika | 23 | 4.1.2007 0:36 |