![]() |
![]() |
|
Audio softver Programi i alati za obradu zvuka na računaru, softver za puštanje muzike i zvukova, audio kodeci, konvertori |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 8.4.2009.
Zahvalnice: 15
Zahvaljeno 4 puta na 3 poruka
|
![]()
Pozdrav ljudi,
Hm,pa treba mi nesto cime bi mogao da napravim "multimedijalnu" prezentaciju a da nije power-point.... Nesto cime bi mogao da dodam neke vece efekte ,ili zvukove.... Power point nije ni blizu toga.. Pa ako neko zna,molim da mi kaze ![]() Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Starosedelac
Član od: 23.1.2008.
Zahvalnice: 10
Zahvaljeno 367 puta na 332 poruka
|
![]()
Adobe Flesh bilo koja verzija (al bi trebao i bar malo Action scripta da znas). Mozes i sajt u HTML-u da sklepas i ne moras da dizes server da bi radio itd. Ili mozda kombinacija ova dva. Ne verujem da mozes da nadjes bolje resenje od ovoga a ovo je od powerpionta dosta naprednije ali zahteva malo znanja. Nije tesko koliko zvuci. Srecan rad
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Član
Član od: 8.4.2009.
Zahvalnice: 15
Zahvaljeno 4 puta na 3 poruka
|
![]()
Hvala ti,zanimljivo mi ovo zvuci sa HTML Code...
samo ja to ne znam da uradim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Cik ako neko zna - treba mi strucna pomoc | Filipenko | Operativni sistemi | 4 | 21.11.2009 20:54 |
pomoc! | coolios | ŠDK - Osnovne komponente | 7 | 20.11.2009 22:04 |
da l' je programiranje ili ne... ali pomoc mi treba :) | absonic | Programiranje | 2 | 25.3.2006 3:25 |
Treba mi pomoc oko konfiguracije | polarnimeda | Šta da kupim? | 8 | 10.11.2005 19:00 |