![]() |
![]() |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 15.7.2008.
Zahvalnice: 58
Zahvaljeno 28 puta na 22 poruka
|
![]()
Mislim da m&b može već da pređe i u mrežne, pošto je izašla online beta verzija, sad je skidam pa videćemo...
Možda će vam serial biti problem, ali "će da bude sređeno"... http://www.taleworlds.com/main.aspx Poslednja ispravka: Angelo Serafin (20.2.2010 u 13:47) |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Angelo Serafin na korisnoj poruci: | ||
RarMan (7.5.2010) |
![]() |
#2 |
Član
Član od: 15.7.2008.
Zahvalnice: 58
Zahvaljeno 28 puta na 22 poruka
|
![]()
Hmm... Ipak će serial biti problem (bar meni). Jel zna neko kako mogu da ga nabavim?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Starosedelac
Član od: 12.4.2006.
Zahvalnice: 243
Zahvaljeno 482 puta na 244 poruka
|
![]()
Izašao Mount & Blade: Warband.
Igra je teška 607mb. Spoiler za information:
http://www.mountandbladewarband.com/ Poslednja ispravka: draske73 (31.3.2010 u 7:58) Razlog: spoiler |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Novi član
Član od: 6.4.2010.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 2 puta na 2 poruka
|
![]()
Zna li neko kako da se kupi Warband bez koriscenja vize ili master carda jer to nemam. Ima li neki drugi nacin?
Hvala unapred. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Član
Član od: 2.2.2010.
Zahvalnice: 11
|
![]()
Multiplayer battles with up to 64 players
Multiplayer modes include
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Član
Član od: 11.4.2008.
Zahvalnice: 141
Zahvaljeno 86 puta na 51 poruka
|
![]()
Uf sto je dobar multiplejer, probah u igraonici, ostali smo do 5 ujutro, prsti su poceli da mi se grce sto na onoj ruci gde je tastatura sto tamo gde je mis
![]() Fenomenalan je osecaj kad nekoga iseces ali i kad tebe dobro saseku. Prosto kao da je pravo, kao da to stvarno radis ![]() Varijacije su razne ali ostalo mi je u glavi kad smo se klali izmedju strelaca na konjima i kopljanika na konjima ili kad sam jendom bio sa sabljom i sekao (Hasan seckati ![]() Da, mozete ubiti protivnika dok lezi na zemlji i dize se na noge ako ste brzi. Sve u svemu mocno je a botovi su prejaki i ako ih zelite dodajte po jednog na svakoj strani eventualno 2 jer kad nekog navataju svi se ustreme na njega i samo mlataraju i deru se dok ga ne iseku ![]() Naravno podesavanja na max tezine za botove i primljeni demidz. Igra je bomba, imam utisak da bi mogla da pomuti slavu i legendarnom kanteru kad je multiplejer u pitanju jer je izuzetno realna i sjajan je osecaj ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Veteran
Član od: 20.10.2008.
Zahvalnice: 208
Zahvaljeno 97 puta na 79 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Član
Član od: 11.4.2008.
Zahvalnice: 141
Zahvaljeno 86 puta na 51 poruka
|
![]()
To je domacica, a za kupovinu ne verujem da imas kod nas vec samo preko neta,bar za sada
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Veteran
Član od: 23.12.2005.
Zahvalnice: 49
Zahvaljeno 79 puta na 50 poruka
|
![]()
22 evra kosta da se kupi preko neta, i velika je zabava posebno na duel serveru gde se bijete 1 na 1. I velike bitke imaju svoju draz. Mnogo dobra igra, ne odvajam se od nje
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Član
Član od: 2.2.2010.
Zahvalnice: 11
|
![]()
odlicna igra probao sam je,preko stima kosta 30e,razmisljam da li vredi tih para,da li da je uzimam,sa onim botovima je malo dosadno,jer igra ovo neko?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Veteran
Član od: 25.4.2010.
Zahvalnice: 134
Zahvaljeno 93 puta na 69 poruka
|
![]()
Samo oko petsto hiljada vernih geekova/narkomana (i fan-baza raste iz dana u dan). Al' pazite ovo, Mount&Blade ima izuzetno jaku modersku scenu, iako nema editore i ostale drag&drop alate, (mora da se kodira preko moudle_system fajlova, ali ovo je nebitno u svakom slucaju.). Vec sada, manje od mesec dana posle izlaska, postoji hrpa multyplayer modova za Warband a u pripremi su portovi jos nekoliko desetina znacajnih single player modova sa originalnog Mount&Blade-a. Znaci, igra nikada nece da ostari, kupi, vredno je, veruj mi.
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku vukodav na korisnoj poruci: | ||
=JOKER= (26.4.2010) |
![]() |
#12 |
Novi član
Član od: 6.4.2010.
|
![]()
Pozdrav svim igračima Warband-a!
Obaveštavam vas da će se posle 1. Juna održavati Nations Cup u Warband-u. Svi zainteresovani mogu da me kontaktiraju PM-om ili na mailove: lordtryko@live.com i reflexivetryko@gmail.com Kup je zvanično podržan od TaleWorlds-a i oni će nagrađivati pobednike. Potrebno je imati legalnu kopiju Warband-a kako biste mogli da igrate u multiplayer-u. Pravi se tim Srbije i trenutno imamo 3 igrača uključujući mene. Ovo je lepa prilika da se predstavimo svetu Warband-a kao nacija i biće puno zabave za sve koji uživaju u igri. Ako razumete engleski i želite više informacija o Kupu, pogledajte ovde: http://forums.taleworlds.com/index.p...,109557.0.html Hvala unapred! |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Banned
Član od: 14.2.2010.
Zahvalnice: 43
Zahvaljeno 13 puta na 8 poruka
|
![]()
careeee,hvala lud sam za m&b hvalaaa mnogooo...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Član
Član od: 26.12.2009.
Zahvalnice: 3
|
![]()
Имам домаћу верзију игре...хоћу да играм мултиплејер,е сад ужем у игру,па мулитплејер,уђем на сервер и тамо ми пише да је сервер празан и тако за сваки...
Ае дај објасните шта да радим,или бар објасните како да наместим да играм преко Хамачија! Хвала! |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Član
Član od: 19.7.2006.
Zahvalnice: 22
Zahvaljeno 15 puta na 13 poruka
|
![]()
Pretraži malo torente. Pored svežih zakrpa naći ćeš jedan zgodan (i neophodan) mod fajlić i uputstvo kako da podesiš igru da ti radi u multiplejeru.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Novi član
Član od: 16.5.2011.
Zahvalnice: 12
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
ljudi, ja nisam bas vican sa kompjuterima, ali skidam ovu igricu tri puta i sva tri puta mi stigne do sedmog nivoa, i posle toga trazi da kupim igricu..
ima li da se skine full verzija ili da je kupim?? a da: gde ima da se kupi kod nas? ![]() hvala unapred |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Član
Član od: 5.6.2010.
Zahvaljeno 13 puta na 9 poruka
|
![]()
ima kosta oko 1500 dinara
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Novi član
|
![]()
jel mozes da mi kazes gde ima da se kupi??? pare nisu problem...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Novi član
|
![]()
Hvala!!!
e imam jos pitanja: ovaj mount and blade europe, jel to posebna igrica ili samo neki dodatak?? ja skinem neki dodatak kao win rar i extract - ujem ga ali ne znam sta dalje... |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Mount & Blade | polarnimeda | Role-Play | 965 | 9.5.2022 6:51 |
Blade of Darkness MULTIPLAYER | ktulu | Online susreti | 3 | 8.8.2012 17:21 |
FGLRX 9.5 napravio belaj | Mickie | Slobodni softver | 17 | 26.5.2009 16:23 |
Mount CD DVD images - Ubuntu | laikexpert | Slobodni softver | 7 | 17.4.2009 0:54 |
instalacija .bin | Joca_Jox | Slobodni softver | 13 | 16.1.2008 19:18 |