![]() |
![]() |
|
ŠDK - Foto i audio/video Saveti u vezi sa kupovinom fotoaparata, Televizora, MP3 i DVD/DivX plejera... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Veteran
|
![]()
Znači, trebaju mi zvučnici 5.1 za kuću i to najviše za muziku. Mora da se čuje lepo kad pojačam dosta jer ja ne znam da slušam muziku tiho
![]() Mogu da idem do 330€ ![]() EDIT: 2.1 ne dolazi u obzir nikako ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Veteran
|
![]()
Probaću
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
V.I.P. Test Drive
|
![]()
Узми ти лепо Microlab Solo 7C...какви 5.1, какви бакрачи. А пошто већ имаш толки буџет, додај у конфу једну Asus Xonar DX, или неку иоле квалитетнију звучну карту, и уживај у правом стерео звуку.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Veteran
|
![]()
Izvini al ne mogu 2.1 i 2.0 zato što mi je sve u sobi namešteno za 5.1 zvučnike
![]() Poslednja ispravka: Nicklord (1.3.2010 u 13:25) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
V.I.P. Test Drive
|
![]()
Рођо, ово је стерео систем, 2.0, међу најбољима који постоји...Али ако си присталица преплаћених пластиканера, онда ок, suit yourself..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Deo inventara foruma
Član od: 30.11.2008.
Zahvalnice: 729
Zahvaljeno 4.354 puta na 3.595 poruka
|
![]()
Ako bi razmisljao o 2.0 sistemu za ~300e (sto ocigledno nije slucaj) bolje mu je da juri polovne hi-fi zvucnike + pojacalo.
![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Picard na korisnoj poruci: | ||
vlajo (1.3.2010) |
![]() |
#8 |
Veteran
|
![]()
Što prskupih? Meni je mnogo veći užitak kad čujem nešto sa svih strana... sa 2.x je nekako prazno (barem meni
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Veteran
|
![]()
I to bi bilo to? Samo z5500? Nema nijedan dobar osim njega?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
|
![]()
Pa ti su provereno dobri. Gomila ljudi (sa debljim dzepom) ih ima, nisam cuo/video/procitao nijedni zamerku na njih.
Jednostavno, najbolja kupovina... |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Deo inventara foruma
Član od: 30.11.2008.
Zahvalnice: 729
Zahvaljeno 4.354 puta na 3.595 poruka
|
![]()
Ako ne mozes da dodas imas jeftinije alternative koje ce te, verujem, u potpunosti zadovoljiti:
http://itsvet.com/proizvod/logitech-...peakers/31/258 http://itsvet.com/proizvod/microlab-...eakers/226/755 |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Deo inventara foruma
|
![]()
ortak ima z5500,ludi su,njegovi su doduse novi,al cuo sam da posle malo duzeg koriscenja ona plastika bruji....al sa njima ti treba i dobra zvucna,integralci no...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Starosedelac
Član od: 26.9.2007.
Zahvalnice: 540
Zahvaljeno 291 puta na 243 poruka
|
![]()
samo reci hvale za zvucnike.
moj savet je da ih vijas polovne sa garancijom,ali retko ko to prodaje (ja sam ipak ubo dosta povoljno ![]() a video sam da i na pcberzi dileri prodaju za 300e nove sa 2 godine garancije,samo ne znam da li i dalje ima. i na itsvet oglasima takodje prelistaj i zovi. koja plastika bruji ?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
ona na malim zvucnicima...tako sam cuo,kod ortaka koji ima nove,nista se ne cuje da bruji... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Veteran
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Banned
|
![]()
Verujem ti
![]() Samo trebas razmisliti onda, da li je vredno skupljanja i odvajanja od svake plate/dzeparca... I ja skupljam pare za 32" LCD TV, tako da znam kako "brzo" ide to skupljanje, pogotovo ako neko nije zaposlen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Veteran
|
![]()
Vredno je
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Veteran
|
![]()
Pogledao sam Z-5500 deluju dosta dobro
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Starosedelac
Član od: 26.9.2007.
Zahvalnice: 540
Zahvaljeno 291 puta na 243 poruka
|
![]()
pogledao ili cuo ?
najbolje idi kod nekog ko ih ima u kombinaciji sa dobrom zvucnom pa ih poslusaj pre kupovine,tako ces znati da li ti odgovaraju ili ne. ja sam ih kupio na slepo,bez probe,ali se opet nisam pokajao,ali nisam ni vratio caletu 160e koje sam uzeo za zvucnike ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Windows mi ne prepoznaje novi hard disk | Win32 | Kvarovi | 14 | 25.8.2009 22:28 |
Novi komp, do 300 € | M1los | Šta da kupim? | 1 | 21.7.2009 15:06 |
Prebacivanje particije "C" na novi hard disk | MI66 | Nosači podataka | 5 | 15.5.2009 14:32 |
Travian srpski server (početak s1) | B@NE | Mrežne igre | 107 | 8.2.2009 20:24 |
Novi Proc | ManojlaNS | ŠDK - Osnovne komponente | 7 | 27.8.2008 10:48 |