![]() |
![]() |
|
2D radovi Radovi korisnika iz oblasti 2D rasterske i vektorske grafike, kao i video radovi... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Veteran
|
![]()
Vec duze vreme na mom racunaru se krcka jedan open source projekat, u pitanju je multiplatformski 2d game engine. Ono sto bih zamolio nekog od dizajnera da uradi, i time doprinese ovom projektu a time i opensource zajednici je da kreira logo. Za ime se jos nisam opredelio, jedino sto mi se dopalo je Eagle2d (primetite da u reci ima GL jer je engine zasnovan na opengl-u). Logo bi trebalo da bude jednostavan, po mogucstvu sa nekom siluetom orla, mada i drugi oblici dolaze u obzir ukoliko nekom na pamet padne neko bolje ime
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Da bi ti bilo ko napravio logo prvo mora znati pod kojim imenom.
Osmisli ime pa se možda neko javi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Veteran
|
![]()
Pa rekao sam Eagle2d, stim sto ako neko ima bolji predlog moze da kaze
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Veteran
|
![]()
GuglEngine
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
information junkie
|
![]()
Da li bi hteo nešto posebno da naglasiš u vezi sa endžinom? Mislim na stvari kao što su brzina, pouzdanost, lakoća upotrebe, šta-ti-ja-znam?
Vidim da NeoAxis ima nekog zekonju kao logo, što im verovatno simboliše brzinu, pa ako postoji nešto vredno pomena u vezi sa tvojim endžinom, to svakako treba naglasiti. PozZ |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Veteran
|
![]()
Pa sad i ja sam se trudio da engine bude sto optimizovaniji tako da je svakako jedan od aduta i kod mene brzina ali i lakoca upotrebe
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Spike2D Engine | Geomaster | Programiranje | 1 | 18.12.2008 21:21 |
Tool za menjanje početnog LOGO screena | Predrag Stankovic | Aplikativni softver | 5 | 9.11.2008 15:19 |
Logo za računar sa srcem foruma SK | Mrka Kapa | 2D radovi | 15 | 21.1.2008 22:41 |