![]() |
![]() |
|
Ostale komponente Kućišta, napajanja, periferije, štampači, skeneri, tastature, miševi, džojstici... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 15.10.2008.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Pozz
Poceo sam da oslobadjam hdd na laptopi i kupio sam dvd omega diskove od 8.5 gb, i kada sam poceo da narezujem (nero 9) dodje do nekih 2% i tu zablokira, i prikazuje gresku kao Burning Leyer 1. Inace u pitanji je HL-DT-ST DVDRAM GSA-T50L. Otvorio sam u everestu i tu mi pokazuje da podrzava sve DVD+R9 dual layer i DVD-R9 dual layer, cita + pise. Posle toga sam uzeo novi disk Pro Media, i istu stvar mi pokazuje, nakon toga sam presao u CDBurner XP, opet ne mogu da narezem, izbaci mi nesto u smislu da cd nije kompatibilan sa drajvom. Pa me interesuje da li je mozda do diska, rezaca ili programa, nisam nigde trenutno nasao Verbatimove dvd8.5 mozda bi sa njima uspeo.. Ako je neko imao slicnih problema volio bi da mi pomogne.. Hvala I jos jedna stvar, jedan od diskova omega sam ubacio na kucni destop racunar i poceo mi je da reze, i iskoristio sam, ne verujem da je do rezaca na laptopu jer mi bez problema reze sve ostale cd i dvd 5gb Poslednja ispravka: milankk (23.6.2010 u 0:25) Razlog: Dodavanje |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Starosedelac
Član od: 26.8.2009.
Zahvalnice: 132
Zahvaljeno 221 puta na 199 poruka
|
![]()
Ako si siguran u sebe i ne zalis toliko taj rezac, onda skini najnoviji firmware i update-uj ga. I ja sam imao isti problem sa Pijonirom i resio sam ga flesovanjem firmwera.
PS. Pod ovo ne zalim ne mislim da ces ga sigurno unistiti, ali ako nesto podje naopako tu mu je kraj, mada je to mali procenat. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Novi član
Član od: 15.10.2008.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Problem je u tome sto mi se to desava na laptopu hp 6830s, kojeg sam kupio pre nekih 4-5 meseci. Gledao sam neki fimeware ali je iz 2009 god, mozda nisam nasao neki najnoviji. A inace disk koji nisam uspio narezati na laptopu narezao sam ga na desktop racunaru, takodje je LG rezac i star je nikih 5-6 god.. inace ovo su karakteristike :
Drive : HL-DT-ST DVDRAM GSA-T50L Type : DVD±R/RW DL Recorder Firmware Version : SC05 Read CD Text : Yes Return C2 Pointers : Yes Read CD-R : Yes Read CD-RW : Yes Read DVD-ROM : Yes Read DVD-RAM : Yes Read DVD-R : Yes Read DVD-RW : Yes Read DVD-R DL : Yes Read DVD+R : Yes Read DVD+RW : Yes Read DVD+R DL : Yes Read BD-ROM : No Read BD-R : No Read BD-RE : No Read HD DVD-ROM : No Read HD DVD-R : No Read HD DVD-R DL : No Read HD DVD-RAM : No Read HD DVD-RW : No Read HD DVD-RW DL : No Read HD-BURN : No Read Digital Audio : Yes Read CD+G : Yes Read VideoCD : Yes Write CD-R : Yes Write CD-RW : Yes Write DVD-R : Yes Write DVD-RW : Yes Write DVD-R DL : Yes Write DVD+R : Yes Write DVD+RW : Yes Write DVD+R DL : Yes Write DVD-RAM : No Write DVD-RAM : Yes Write BD-R : No Write BD-RE : No Write HD DVD-R : No Write HD DVD-R DL : No Write HD DVD-RAM : No Write HD DVD-RW : No Write HD DVD-RW DL : No Write HD-BURN-R : No Write HD-BURN-RW : No Buffer Underrun Protection : Yes Mount Rainier : No SolidBurn : No Labelflash : No LightScribe : Yes Modes : Packet, TAO, DAO, SAO, RAW SAO, RAW DAO, RAW SAO 16, RAW SAO 96, RAW DAO 16, RAW SAO 96, RAW DAO 16, RAW DAO 96 Inace negde sam nacuo da neki diskovi ne mogu da se narezuju posto nisu kompatiblini i sl, a negde takodje da DL ne mogu da se narezuju ako je odstiklatno miltisession disc???/ |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Nokia e71 i problem sa USB konekcijom | PsyDuck | Aparati i oprema | 5 | 1.12.2010 15:17 |
Svet kompjutera 12/2008 | oluja | Sadržaj novog broja SK | 147 | 23.12.2008 14:33 |
Problem sa TASKBAROM | Dapper | Operativni sistemi | 6 | 11.12.2008 17:01 |
Problem sa reprodukcijom DVD materijala | Dimo | Kvarovi | 7 | 27.4.2008 16:05 |
problem sa ramom i klokom procesora | mad_skillz | Kvarovi | 1 | 18.7.2006 10:50 |