![]() |
![]() |
|
Zaštita Virusi, anti-virus programi, firewall... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 7.10.2009.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
Pozdrav ljudi probao sam da koristim pretragu ali nista mi nije izbacio tako da evo nove teme
![]() Sad skoro sam imao problem sa virusom. Devojka me zvala da nece flesh da se otvori (iz My Computer, ima ikonicu kao folder po njenim recima ![]() Hidden folder Rane i u njemu fajl kure (ili cure nisam siguran). Naravno i neizbezni autorun u root-u flesha koji pokrece gore navedeni fajl. e sad ja sam njoj uspeo da objasnim da obrise sve to sa flesha. Posle par dana kad sam dosao do nje nisam nista nasao sa AVG free i Malwarebytes Anti-Malware skenom hard-a. Isto nista mi nije sumnjivo u registrima ili u msconfig-u, sve sto se pokrece ima svoje razloge ![]() Da li je neko imao susreta sa ovim folderom Rane? Na netu apsolutno nista nema o ovome, najblize sto sam nasao je na ovom linku: http://saveti.kombib.rs/kako-da-izbr...-windowsu.html tu pri dnu stranice kaze da mu "signalizira" virus na Rane ... ne pise ni sta je to, folder ili fajl, ali to je sve sto sam uspeo da nadjem o ovome. Jako me ovo nervira posto obicno ako se virus i uvuce mogu relativno brzo da ga ocistim ali ovaj mi izgleda bezi ko masni cvarak ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Deo inventara foruma
|
![]()
da li si uspeo da ocistis fles?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Novi član
Član od: 7.10.2009.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
V.I.P. Zaštita
Član od: 18.5.2008.
Zahvalnice: 5
Zahvaljeno 425 puta na 385 poruka
|
![]()
Ne moze da ocisti fles, sve dok je worm aktivan na racunaru, a aktivan je 100%.
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Basa Mrkalj na korisnoj poruci: | ||
NIx Car (3.7.2010) |
![]() |
#6 |
Starosedelac
|
![]()
Mozda da uzmes neki live cd i izbrises izvan windowsa .
Denstaliraj flas ocisti registar a onda ga ponovo instaliraj. To bi trebalo da uspe . |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
MultiBoot USB flash - vodič za preživljavanje | laikexpert | Slobodni softver | 5 | 11.12.2015 21:15 |
Hitno! Pogresno obrisan folder sa bitnim fajlovima | simeks | Aplikativni softver | 11 | 5.6.2013 10:14 |
.bat fajl | nameZola | Programiranje | 2 | 6.3.2009 21:16 |
Softver za Fajl i Folder sinhronizaciju? | bojanbl | Aplikativni softver | 3 | 12.2.2008 1:01 |
Sta su ikonice? Sta fajlovi?, a sta folderi? | :MrGrEEn: | Operativni sistemi | 6 | 13.12.2007 22:53 |