![]() |
![]() |
|
Aplikativni softver Svi programi i alati koji se ne uklapaju ni u jednu od ponuđenih kategorija |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 9.2.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Drugari, da li neko zna neki dobar program za back up podataka sa Hard diska.
Potreban mi je neki ,ako postoji tako nesto, koji moze da mi back up-uje video file od 5 GB , ali ne znam ni da li to tako funkcinise, da jednostavno pretrazi HDD ili mora da imam ,sto nemam, onaj BKF file? Cena mi uopste nije bitna, nek je i 200e! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
Član od: 5.12.2005.
Zahvalnice: 348
Zahvaljeno 1.892 puta na 1.077 poruka
|
![]()
Ako hoćeš da program za backupovanje jednostavno podesiš i kasnije zaboraviš na njega onda ti preporučujem Second Copy (trenutna verzija 7) http://www.centered.com/. Izuzetno lako se podešava a nećeš ni primetiti da ti automatski u pozadini radi backup.
E sad, neznam zašto bi koristio neki program za backupovanje fajlova od 5GB. Zar ti nije lakše da sam narežeš taj fajl na DVD da se ne bi petljao sa kopiranjem takvog fajla X puta jer ti svi backup programi (pa i Second Copy) rade na principu kopiranja u poseban folder. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Član
|
![]()
Ma to mi je jasno, ali ja sam taj file greskom obrisao a nemam kopiju ni na disku,ni na kaseti a ne bih da ga prezalim.
Dakle meni treba program za povracaj podataka bez back-apovanja. Postoji li tako nesto? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Deo inventara foruma
Član od: 12.2.2006.
Zahvalnice: 269
Zahvaljeno 544 puta na 343 poruka
|
![]()
Pa ako nije neshto prekopirano preko njega onda valjda moze.Ja sam koristio Recover4all-Professional ali ne za tako velike fajlove.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Član
|
![]()
Nisam defragmentisao disk i nisam ga formatirao,jesam na istoj particiji ubacivao druge video file-ova al u svakom slucaju probacu sa Recoverom4all
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Deo inventara foruma
Član od: 12.2.2006.
Zahvalnice: 269
Zahvaljeno 544 puta na 343 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
Član od: 11.4.2006.
Zahvalnice: 67
Zahvaljeno 32 puta na 19 poruka
|
![]()
Nema sanse da uspe ako si vec radio sa tom particijom na kojoj si imao pa prebrisao fajl!
P.S. Ne mozes BACKUPOVATI nesto cega vise NEMA ![]() Ne mozes "recover" nesto na mediju koji je "primao nove podatke" posle toga ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Potreban program za snimanje rada na računaru | LoneWolf | Video/TV softver | 23 | 21.2.2012 12:04 |
Potreban TV program | Reloader | Video/TV softver | 37 | 10.5.2006 3:26 |
Potreban program | Reloader | Aplikativni softver | 7 | 21.1.2006 14:14 |