![]() |
![]() |
|
Aplikativni softver Svi programi i alati koji se ne uklapaju ni u jednu od ponuđenih kategorija |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
|
![]()
Treba mi pomoc oko ove teme. Sam naziv govori dovoljo, al eto opet cu postaviti pitanje...
Treba mi naziv app za mogucnost koriscenja 2 misa na jednom desktopu... hvala unapred ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ovakvo nešto?
Dva miša, dupli džojstici, wii emulacija itd. - nisam probao ali vidi je l' to to pa javi. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku LoneWolf na korisnoj poruci: | ||
dr.freeman (20.8.2010) |
![]() |
#3 |
C64 Legend
|
![]()
add a mouse, opisan u poslednjem broju SK?
EDIT: Hm, link iz broja (trenutno?) ne radi, ali probaj da izguglas jer je to izgleda program kakav zelis ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Član
|
![]()
emmm ako je to to sto sam ja nasao, onda sumnjam da je to to
![]() Zakljucak... tesko da je to ono sto sam trazio... a i da jeste, sumnjam da bi radilo na sedmici ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Član
|
![]()
e taj sam program bas video u tom broju, ali guglanje je bilo neuspesno, jer mahom naidjem na add-one za ff, ili na pitanja kako da dodam mis na pc ili laptop -.-'...
msl sam ta je tako nesto nemoguce ali kad sam prelistao poslednji br. video sam program i potrazio ga na netu ali avaj... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
C64 Legend
|
![]()
"Add as many USB mice to a single computer. No subscription or extra licensing. Perfect for schools, software training, and business meetings. For Meetings: - Project from one computer and give everyone a mouse - Color-coded shadows help identify pointers - Untouched pointers just fade-away to keep the screen from getting cluttered - Pointers change independently based on their context (hand for hyperlinks, I-bar for text boxes). For Fun - Play games as a team - Automatically works with custom game pointers (magic wands) - Name labels can be added to pointers."
link Valjda je ovo program koji je opisan. Izgleda da moze da prikazuje vise od jednog misa na ekranu, preko usb miseva. Na Download.com kaze da radi pod Win7, i da se placa posle probnog perioda. Pa ako nije to to, nadam se da ces naci neki slican program ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Oggy na korisnoj poruci: | ||
dr.freeman (20.8.2010) |
![]() |
#7 | |
Član
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Deo inventara foruma
Član od: 29.1.2008.
Zahvalnice: 439
Zahvaljeno 4.091 puta na 3.803 poruka
|
![]()
bre ja koristim 2 miša bez problema, jedan ko daljinski iz kreveta
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Kako podesiti Remote Desktop Connection | ddule | Operativni sistemi | 8 | 7.10.2008 12:45 |
Kako dodati još jedan HDD? | Tetanus | Nosači podataka | 20 | 11.12.2007 19:06 |
Ne radi ni jedan usb port! | Marko069 | Kvarovi | 3 | 4.9.2007 22:56 |
Desktop Replacement modeli | Mithrandir | ŠDK - Prenosni računari | 7 | 5.8.2007 12:36 |
Spajanje 4 instalaciona CD-a u jedan DVD | ezenkiel | Aplikativni softver | 11 | 15.5.2007 0:54 |