![]() |
![]() |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 12.6.2008.
Zahvalnice: 123
Zahvaljeno 73 puta na 46 poruka
|
![]()
Atari izdaje novu igru pod D&D licencom (:alee
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
|
![]()
MMO, ode još jedna odlična franšiza.
Bilo je lepo dok je trajalo... Poslednja ispravka: Vulee (23.8.2010 u 18:16) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Veteran
Član od: 11.8.2010.
Zahvalnice: 113
Zahvaljeno 458 puta na 183 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Član
|
![]()
Po svemu sudeci bice po 4-oj edicija DnD, koja je trash! I je*o ih Neverwinter! Od toliko lokacija u Faerunu, 16 igara prave oko Neverwintera. Ali ako izvuku sa dobrom pricom... hmm... ko zna...
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku vertigo na korisnoj poruci: | ||
zvucnjak (29.8.2010) |
![]() |
#5 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Čisto sumnjam da će Cryptic smisliti dobru priču, do sada su pravili samo MMO igre.
A šta fali Neverwinteru? ![]() Znam da ću se smoriti sa 5 klasa. U NWN2 je bila milina čitati o svim klasama, pa još prestige klase, a ovde vrv neću imati ni meni omiljenog Paladina. ![]() @Jester: Nešto mi to sporo ide... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Veteran
|
![]()
Khm, u ovom modu ce biti paladina i prestigue klasa samo za paladine. I kvestova smao za paladine. PALADINE. Jesam mozda rekao da ce biti paladina u zavrsnoj verziji igre?^^
![]() Salu na stranu, momci se stvarno trude. Projekat je poceo kao mala modifikacija 2ke a zavrsio kao nesto mnogo mnogo vece i "dubokoumnije". Na njemu trenutno radi daleko manje ljudi nego u pocetku ali su cvrsto resili da ga sprovedu do kraja (i sve sto rade vuku iz "svog dzepa" i svoje vestine, od tilesetova do muzike). Sem sto je smestena u planescape prica nema veze sa Tormentom vec donosi svoju sopstvenu dozu cudnih i originalnih tripova. Dugacka prica, dosta side questova/dijaloga/bantera i puno novih game elemenata/ajtema itd. Nista nije uproscavano vec samo dodavano, usloznjeno i ispolirano koliko je to moguce (od bagova itd). I jos je dzabe. Sta bi vise? (: |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
![]() Samo hoću da to završe pre nego što krenem na fax. ![]() |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Vulee na korisnoj poruci: | ||
LoshMeeBre (25.8.2010) |
![]() |
#8 | ||
Deo inventara foruma
|
![]()
http://www.tentonhammer.com/neverwin...mmert-aug-2010
Da li im smemo verovati? Citat:
Citat:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Veteran
|
![]()
Online multi, co-op, 4th edition, great ovo, great ono, great svasta...ne znam samo da li cu ja smeti toliki greatness da pokrenem na svojoj masini...da ne pregori mislim d:
Makar Salvatore radi na prici, to mu dodje neki plus...ali sam mega skeptican u vezi svega ovoga, zvuci mi kao najobicniji (da ne kazem genericki) 4th edition reboot NWN fransize. A to je lose, if you ask me. And on the sidenote, mogli bi stvarno malo da promene okruzenje; toliko mesta od Waterdeepa do Thaya i oni bas zapeli za jednu jedinu oblast. Baci me u bedak kad samo pomislim koliki je Forgotten Realms setting d: |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
V.I.P. Test Play
Član od: 5.4.2006.
Zahvalnice: 5.760
Zahvaljeno 4.133 puta na 2.700 poruka
|
![]()
Ja mislim da je samo u pitanju brend.
Faerun, Forgotten Realms... te reci iako su deo nekoliko odlicnih rpgova, ipak nisu same po sebi brend u industriji video igara (jesu u stonim rpgovima, al to je druga tema). Brend su Neverwinter i Baldurs Gate, jer su deo imena nekih od najboljih igara u zanru. I kad neki glavonja oce jos para, uzece proveren brend i to je to. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Veteran
Član od: 5.12.2005.
Zahvalnice: 200
Zahvaljeno 160 puta na 124 poruka
|
![]()
Ako se zadovolje nečim u rangu DDO-a onda će to da bidne prosečno. Ima DDO neki solidan šmek, nije đubre od igre, ali su npr. Guild Wars i WoW daleko, daleko bolji. Spominjem te igre jer koliko sam skapirao Cryptic hoće da izvede nešto između GW-a i DDO-a - igrači se skupljaju na određenim mestima samo da bi oformili grupi i krenuli u svoje instance. OK, to radi dobro, ali nisu smislili nikakv novi OMG (!) žanr.
A i Cryptic mi nije nešto pouzdan, nijedna njihova igra nije uspela da se izbori sa konkurencijom, a sad će da se "sukobe" sa GW2 i Sw:ToR. ![]() Možda su mogli da sa Obsidianom dogovore nastavak, prošlo bi to sigurno, ali jbg sad... |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Banned
Član od: 23.10.2005.
Zahvalnice: 1.059
Zahvaljeno 821 puta na 447 poruka
|
![]()
DDO je odlichna igra s obzirom da je (manje-vishe) besplatna, bolja je od vecine besplatnih MMOa i to za +3 koplje. Ali ovo mi ne zvuci kao MMO.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Član
|
![]() Citat:
Ma... nema veze... ako Salvatore radi pricu mozbude dobro.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Deo inventara foruma
|
![]()
To što Salvatore radi na tome ne mora odmah da znači da će valjati.
Ako se sećate, takođe je radio na igri FR: Demon Stone, i po citatu Qzme: Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
V.I.P. Test Play
Član od: 5.4.2006.
Zahvalnice: 5.760
Zahvaljeno 4.133 puta na 2.700 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Veteran
|
![]() Citat:
Salvatore zna da napise dobru fantasy pricu a i FR je vise nego pun "literarnog mesa" za isprobavanje najrazlicitijih tripova, samo je pitanje da li ce da ga puste da isprica malo neortodoxniju pricu od standardnog slay the dragon -> level up your character -> save the world -> rescue the princess sablona ili bilo koje kombinacije ovde pomenutih (something like: save the dragon, slay the world, level the princess, rescue your character...hey, wait a second, that doesn't sound so bad after all! ![]() U protivnom onda i bas nemam neki valjan razlog da udostojim svoj hard da me zavrti po Neverwinteru one more time d: Poslednja ispravka: Great_Sun_Jester (26.8.2010 u 11:53) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Deo inventara foruma
|
![]()
http://www.gamebanshee.com/news/9966...interview.html
Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Vulee na korisnoj poruci: | ||
Marti Misterija (9.9.2010) |
![]() |
#18 |
Deo inventara foruma
Član od: 24.10.2006.
Zahvalnice: 579
Zahvaljeno 1.747 puta na 1.039 poruka
|
![]()
To sam ja pomislio jos odmah kada sam video temu, a kada sam malo procitao linkovano postao sam ubedjen u to.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Banned
Član od: 23.10.2005.
Zahvalnice: 1.059
Zahvaljeno 821 puta na 447 poruka
|
![]()
Pa sta ce da ima onda? Fighter mage thief? Jel se to vracamo u kameno RPG doba?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
Ali ovo je D&D for heaven's sake, mnoge raznovrsne klase su nerazdvojivi deo D&D-a! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Neverwinter Nights 2 | zorx | Role-Play | 1108 | 22.2.2025 22:51 |
Neverwinter Nights | FiresnakE | Role-Play | 238 | 28.5.2021 0:21 |
Neverwinter Nights 2: Mask of the Betrayer | Guardian | Role-Play | 282 | 25.11.2014 22:04 |
Neverwinter Nights 2 - Storm of Zehir Campaign | Guardian | Role-Play | 76 | 25.8.2009 17:29 |
[AAR] Neverwinter Nights 2 - Potraga | Red Dragon | Role-Play | 31 | 25.2.2008 21:22 |