![]() |
![]() |
|
Ostale komponente Kućišta, napajanja, periferije, štampači, skeneri, tastature, miševi, džojstici... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 3.3.2010.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
1. HEWLETT PACKARD Color LaserJet CP1215
2. SAMSUNG CLP-315 Ima li neko bar jedan od ovih štampača? U planu mi je da kupim neki kolor laser štampač, a posle dosta pretrage po netu,pregledanih snimaka na YouTube-u, ovi modeli mi se čine dosta dobrim za kućnu upotrebu (meni je potreban štampač za 100-200 listova text/grafika + eventualno 2-3 fotografije mesečno) a za relativno male pare. Jedina dilema su mi ketridži i njihova pre svega dopuna a posle i zamena. Da li mogu da se dopunjuju, koliko, kakav je kvalitet otiska, kako se ponaša čip posle refila, koje su im mane?? Naravno, ako imate neko predlog za nešto bolje a cena je otprilike kao kod ova dva, napišite.. I zamolio bih da komentar ostavi neko ko je vlasnik/korisnik ovakvih štampača, jer da nagađam mogu i sam.. Hvala! EDIT: Ja se izvinjavam,sad sam primetio da nisam otvorio temu u ŠDK.. Ako je problem što je ovde, molim Vas premestite je.. Poslednja ispravka: Genije_Online (19.10.2010 u 0:17) |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Nova konfiguracija - potrebna pomoć | Ivan452 | ŠDK - Osnovne komponente | 11 | 4.7.2009 21:56 |
Pomoć potrebna hitno! | Despotaca | Kvarovi | 7 | 13.4.2009 18:58 |
Potrebna pomoć oko izbora kućišta | nikola s | ŠDK - Ostale komponente | 11 | 12.6.2008 16:08 |
Potrebna pomoć | Didi | ŠDK - Prenosni računari | 0 | 14.3.2008 0:18 |