![]() |
![]() |
|
Operativni sistemi Windows, Mac OS, DOS... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 2.4.2010.
Zahvalnice: 11
Zahvaljeno 6 puta na 3 poruka
|
![]()
koja je fora s ovim windowsom, koja su mu ogranicenja u odnosu na home edition, da li je to trial verzija? kupio bih kompjuter uz koji ide taj windows, pa me zanima sta bih sve mogo na njemu da radim a da ne menjam os. Treba mi za surfovanje netom, znaci bitno mi je da nema ogranicenja u pogledu podrzanih aplikacija i slicno...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Nije to trial verzija, sve verzije Windows 7 se plaćaju (ko hoće).
Nema ograničenja za aplikacije. Razlikuje se od Ultimate verzije po brzini podizanja i složenosti sistema. Namenjen je isključivo netbook računarima. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku miša topola na korisnoj poruci: | ||
nikolaxxx91 (24.12.2010) |
![]() |
#3 |
Novi član
|
![]()
i jos jedno pitanje> Procitao sam na netu da ne podrzava DVD playback??? da li to znaci da ne moze da cita dvd-je ili samo nece da pusta dvd filmove, jer ako je ovo drugo onda me bas briga, mogu da instaliram neki free player nego ako ne moze da cita uopste bilo koji dvd onda da ga ne uzimam?...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Deo inventara foruma
Član od: 19.7.2006.
Zahvalnice: 148
Zahvaljeno 991 puta na 765 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku ivanza na korisnoj poruci: | ||
![]() |
#5 |
Novi član
|
![]()
nazalost ne pise sve, nasao bih da pise... ali hvala na trudu...
Windows 7 Starter does not include: * Aero Glass, meaning you can only use the Windows Basic or other opaque themes. It also means you do not get Taskbar Previews or Aero Peek. * Personalization features for changing desktop backgrounds, window colors, or sound schemes. * The ability to switch between users without having to log off. * 64 bit version * Multi-monitor support. * DVD playback. * Windows Media Center for watching recorded TV or other media. * Remote Media Streaming for streaming your music, videos, and recorded TV from your home computer. * Domain support for business customers. * XP Mode for those that want the ability to run older Windows XP programs on Windows 7. I sve razumem ovde, osim sta podrazumeva dvd playback. Ne znam da li to znaci playback filmova u DVD formatu, ili ne cita uopste dvd diskove sa na primer muzikom, .doc fajlovima, igrama, i slicno? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
V.I.P. GNU/Linux
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 2.180
Zahvaljeno 5.003 puta na 2.916 poruka
|
![]()
Ne znači to, nego samo da Windows Media Player ne sadrži kodeke za DVD video. Data DVD-ovi se čitaju normalno, i reprodukcija DVD videa se vrši normalno ako staviš neki drugi plejer (npr Media Player Classic).
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku voodoo_ na korisnoj poruci: | ||
![]() |
#7 |
Novi član
|
![]()
Hvala na brzim odgovorima, idem sad da ga pazarim dok se ne zatvore sve radnje, pozdrav..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Deo inventara foruma
Član od: 24.10.2005.
Zahvalnice: 2.402
Zahvaljeno 1.946 puta na 1.424 poruka
|
![]()
Netacno
![]() nikolaxxx91, pogledaj tabelu na Wiki linku by ivanza - sve je pregledno objasnjeno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Član
Član od: 7.2.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
Kakve su mogucnosti startera za rad u mrezi? Pristup serveru za koriscenje softvera baziranog na Sybase SQL bazi?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Deo inventara foruma
Član od: 28.5.2010.
Zahvalnice: 719
Zahvaljeno 1.278 puta na 980 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Teoretsko pitanje - konfa do 100 evra :) | Eni | Šta da kupim? | 50 | 7.12.2012 14:47 |
Prosto pitanje, barem se nadam, validacija forme | nepoverljiv | Serverske aplikacije i baze podataka | 2 | 26.9.2010 16:14 |
Stručno pitanje vezano za monitor | FiresnakE | Kvarovi | 11 | 10.5.2010 10:10 |
Pitanje u vezi telekom ADSL-a i lokalne mreze | NinoJovic | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 1 | 28.4.2010 12:38 |
Pitanje za rubriku I/O PORT nesto nece | herrnikolic | O SK-u uopšte | 5 | 14.12.2009 22:14 |