![]() |
![]() |
|
Zvuk na računaru Zvučne karte, zvučnici, slušalice... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 18.6.2009.
Zahvalnice: 146
Zahvaljeno 33 puta na 31 poruka
|
![]()
Instalirao sa drajvere za Creative Sound Blaster Live! 5.1 Digital na Windows 7 64bit koje sam skinuo sa creative foruma od daniel_k koji je modifikovao zvanicne i imam problem da ih podesim.
-nemam opcije za 5.1 (samo 2/2.1, 4/4.1 i headphones) -sta god od ovoga da izaberem cuju se samo prednji (2/2.1) ili zadnji zvucnici (4/4.1) Da li ima neko sa istom karticom i sistemom kod koga sve ovo radi da mi kaze kako je podesio? Instalacija je prosla bez problema (2 ili 3 puta sam isao na countiniue anyway) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]()
Mislim da mnogo imaju problema da uopste nameste tu kartu da radi! ja sam je davno izbacio..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Imao sam tu karticu i bas zbog win 7 sam je promenio.Svasta sam pokusao i nije to radilo kako treba.Postoji tema puno o njoj da se ne namesta na win 7.Cak sam cuo da ima problema i sa masinama koje imaju vise od 2gb ram memorije.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Član
Član od: 5.4.2009.
Zahvalnice: 9
Zahvaljeno 2 puta na 2 poruka
|
![]()
Posto mi je untegrisana zvucna karta prestala raditi,a nisam neki pacenik za nabudzenim zvucnim kartama,kupio sam polovnu SB Live,samo da imam zvuk. Imam Windows 7 i jedini nacin na koji sam je uspio natjerati da izbaci zvuk iz sebe a da nije zujanje je pomocu KX drajvera,ali ni to nije potpuno rijesilo problem..mogu podesiti da imam najvise 2 izlaza(veoma oslabljena) ili 1(prednji ili zadnji) veooooma jak i kvalitetan. Ne mogu instalirati Daniel_k drajvere,ne detektuju kartu uopste.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Veteran
Član od: 19.7.2008.
Zahvalnice: 7
Zahvaljeno 167 puta na 160 poruka
|
![]()
@BlazoV
Vazno je da tacno navedes koju verziju Win7 ( 32,64bit.... ) koristis i koja je tacna oznaka kartice ( SB 0060,0220...) |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Creative Sound Blaster Live - mišljenje | loki77 | Zvuk na računaru | 50 | 9.11.2013 13:42 |
[Zvučna kartica] Creative Sound Blaster Audigy LS/SE/X-fi Xtreme Audio | Aibo | Opisi, recenzije i testovi | 9 | 10.1.2011 11:51 |
Imam zvucnu kartu Sound Blaster Live 24-bit | marko4323 | Zvuk na računaru | 5 | 11.1.2010 20:05 |
Problem sa Creative Sound Blaster Live! | Bokile | Kvarovi | 12 | 6.11.2008 12:33 |
Creative Sound Blaster X-Fi XtremeMusic | CoKKeY89 | ŠDK - Zvuk na računaru | 7 | 7.5.2008 2:07 |