![]() |
![]() |
|
Aparati i oprema Mobilni telefoni i dodaci |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 4.4.2008.
Zahvalnice: 8
Zahvaljeno 3 puta na 3 poruka
|
![]()
Kada sam prvo put instalirao PC suite , povezao sam E71 bez problema i vrsio prebacivanje fajlova. Odjednom, PC suite vise nije prepoznavao moj telefon. Uradio sam update PC suite, instalirao sa diska koji sam dobio, vrsio update drajvera, ali ne vredi , nece da mi prepozna telefon. Jel je neko imao ovaj problem i kako ga je resio?
I jos jedno pitanje, koliko vam drzi baterija na Nokia E71? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
d-_-b
Član od: 13.10.2007.
Zahvalnice: 1.642
Zahvaljeno 2.330 puta na 1.529 poruka
|
![]()
Imao sam taj problem samo kada mi je pored PC Suitea bio uključen i Navifirm, tj. kad sam menjao firmware na E71. Al' ne verujem da je to slučaj kod tebe. Ovde ima dosta mogućih rešenja, probaj neko od tih.
Baterija mi traje 3-4 dana najčešće (prebačeno sa 3G na GSM mod, ugašena background aplikacija za Garmin, stavljen nešto noviji firmware...) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
V.I.P. Phone Zone
|
![]()
Probaj sa drugim USB portom.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Član
|
![]()
A gde se nalazi to da prebacim sa 3G na GSM mode?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Član
|
![]()
Snasao sam se za GSM, trebalo je samo probati
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
V.I.P. Phone Zone
|
![]()
Nemoguce da ti tako malo traje, a sto se tice garmina, samo ga ne palis i to je to, nema on skrivenu aplikaciju u sebi koja je uvjek upaljena bez ako je ti ne upalis. Da ti nije BT upaljen, on vuce bateriju.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Član
|
![]()
Nije mi uljucen bt, prebacio sam sad na GSM, izvukao memorijsku karticu, i update-ovao software pa cemo da vidimo da li ce da pomogne to malo. Pise svuda na netu da ima neki proces od Garmina koji zeza i trosi bateriju, nalazi se na memorijskoj kartici i moze da se izbrise, i cim pokrenes Garmin on ce opet da se ukljuci
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
V.I.P. Phone Zone
|
![]()
Taj telefon ima bateriju od 1500mAh, sto je dosta velika baterija, tu istu bateriju koriste i e52, e72 na kojima baterija moze i preko 5 dana normalnoga koristenja. A sto se tice Garmina, nisam primjetio da posle instalacije baterija traje manje, a instalirao sam ga na par modela telefona. Ako neko ima neki od ovih telefona probaj da se na par dana zamjenite sa baterijama, da vidis da nije do nje, mada ona rijetko crkava na tome telefonu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
d-_-b
|
![]() Citat:
Citat:
Garmin -> Tools -> Settings -> System -> Launch background service -> Disabled P.S. Sa kog firmwarea si se prebacio (i na koji) i kakvi su utisci (nevezano za bateriju)? Pretpostavljam da je najnoviji, pa me interesuju utisci da znam da l' da se mlatim sa tim. ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
V.I.P. Phone Zone
|
![]()
Ja ima pola godine stavljam verziju 500 na e71 kad mi dodje na flesovanje, i nisam do sada imao problema sa njom. Doduse, ja neradim update, vec nanovi instaliram softver na telefon, radi extra i stabilan je, nema nekih narocitih poboljsanja ali radi OK.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Član
|
![]()
Prebacio sam se sa 400 na 500, to sam danas uradio. Nisam jos stigao nista da testiram, pa ne znam da li je bolje ili nije. A za bateriju cemo da vidimo, danas sam je napunio, izbacio karticu sa Garminom i prebacio na GSM, pa da vidimo koliko ce da izdrzi
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
V.I.P. Phone Zone
|
![]()
Iskljucivanjem 3g-a moze se dobiti i do 30% duze trajanje baterije.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Član
|
![]() Citat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
V.I.P. Test Play
Član od: 5.4.2006.
Zahvalnice: 5.749
Zahvaljeno 4.132 puta na 2.699 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
d-_-b
|
![]()
^ Baš se uneo.
![]() Što se tiče navigacije, te Nokijine mape nisu podržane kod nas ako se ne varam, tako da i nemamo baš mnogo izbora kad je u pitanju upošljavanje GPS funkcije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
V.I.P. Test Play
Član od: 5.4.2006.
Zahvalnice: 5.749
Zahvaljeno 4.132 puta na 2.699 poruka
|
![]()
Inace, primetio sam da TSRAutostart.exe proces, tj. "jedač batarija" iz Garmina nije aktivan, ako se Launch background service iskljuci (sa sveze bootovanim telefonom).
Ali ako se samo jednom ukljuci i iskljuci Garmin, bice ponovo aktivan (iako je opcija i dalje na disabled). Jedino da se rucno ugaci taj proces nekim taskman programom (tako sam i video da je uopste aktivan), svaki put kad se ugasi Garmin, ili kao drasticno resenje da se sam taj fajl obrise sa memorijske kartice (to sam procitao na netu kao mogucu soluciju). |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Član
|
![]() Citat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
[Mobilni telefon] Nokia 6120 Classic | DukeofSerbia | Opisi, recenzije i testovi | 38 | 24.4.2011 19:42 |
[Symbian] Nokia E73 | Partybreaker | Aparati i oprema | 0 | 3.6.2010 21:36 |
Smajliji na s60 3rd 9.1/9.2 telefonima! | ZoranM | Programi za mobilne telefone | 16 | 23.10.2009 18:29 |
Nokia - pregrevanje baterija | DukeofSerbia | Aparati i oprema | 0 | 18.8.2007 18:32 |