![]() |
![]() |
|
ŠDK - Prenosni računari Saveti u vezi sa kupovinom PDA, notebook, laptop i ostalih prenosnih računara |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Banned
Član od: 11.1.2011.
Zahvalnice: 6
Zahvaljeno 4 puta na 4 poruka
|
![]()
Postovani kolege kompjuterasi,
Potrebna mi je hitno pomoc oko sledeceg: http://www.laptopovi.com/asus_k52jc-ex352d-6138 Hitno mi je iz razloga sto u ponedeljak treba da odem po masinu, ili eventualno da uzmem neku drugu. Ja mislim o njoj sve pozitivno, ali mi je i potreban neki savet od malo boljih strucnjaka ![]() Nisam neki gamer, uglavnom se bavim dizajnom (ne u 3D-u). Nije mi strano da sednem za CS, CoD, ali to je jednom u mesec dana. Sad, za taj novac cini mi se kao ok kupovina, slicni modeli iste konfiguracije su skupjli u proseku za 5k. Hvala svima unapred. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Član
Član od: 2.7.2006.
Zahvalnice: 21
Zahvaljeno 39 puta na 28 poruka
|
![]()
Komp je ok, ali mu je grafa jako velika mana.
Ako mene pitas, mnogo je bolji Dell koji ja planiram da uzmem ovih dana, samo da dobijem vise taj kesh ![]() http://itsvet.com/proizvod/dell-insp...aptop/177/5099 Ovaj Dell ima isti procesor, uglavnom sve isto, ali ima godinu dana vise garancije i mnooogooo bolju grafiku ![]() Edit: Vidim da ga ima i na tom sajtu, razlika je 2k, a ako mene pitas, isplati se dati ih ![]() Poslednja ispravka: eXecutioner (13.2.2011 u 0:22) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]()
E vidis taj mi je promakao. A i Dell je Dell
![]() diskretne kod Asusa nije bilo bitno. A i garancija je garancija, imajuci u vidu da cu da ga arcim po ceo dan. Do sad sam imao dva hp-a, oba i dalje rade, ali sam osetio potrebu da predjem na nesto drugo. A Dell je sam po sebi vrh, iako mi je Asus lepsi malo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Veteran
Član od: 31.8.2010.
Zahvalnice: 48
Zahvaljeno 128 puta na 114 poruka
|
![]()
Što bi bio skeptik po pitanju Radeona?
![]() ATI za manje para daje bolje performanse, manje greje, bolje se overklokuje... Nema nikakve dileme šta je bolji izbor ( u ovom trenutku). |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]()
Evo sad sam se iscimao oko poredjenja grafike i u pravu ste bili
![]() ![]() ![]() Nisam imao u planu neke igre ali bez obzira na to isplati se dati tu min razliku. Jos samo dobro postolje sa hladjenjem i miran sam. Hvala jos jedanput. |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Pomoc troumljenje! HITNO! | Zoran Dosenovic | ŠDK - Grafika | 3 | 7.3.2011 17:52 |
Problem, potrebna pomoc hitno | Nicin | Kvarovi | 5 | 22.11.2010 0:22 |
pomoc oko zadataka iz C-a, hitno!!! | Kevin_Garnett | Programiranje | 1 | 11.11.2010 19:22 |
Hitno!!! Pomoc oko kupovine lap topa! :( | Pr3LuD | ŠDK - Prenosni računari | 4 | 1.9.2010 23:09 |
Trebam pomoc pod hitno..pls | Riddick | Grafika | 3 | 3.10.2008 0:45 |