![]() |
![]() |
|
Komunikacioni uređaji i umrežavanje Modemi, mrežna oprema, mreže i umrežavanje… |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Naime hteo sam reći da mi je pojeden fiksni telefon. Posedujem dva Panasonika i stradao je telefon koji je bio samo na punjaču. Ovaj drugi je na takozvanoj centrali. Pošto mi je potreban taj prvi telefon interesuje me kako da na naj bezbolniji način dođem do njega. Telefon je pojela MariaAntoineta, ženka Velikog crnog Šnaucera. Molim bez neozbiljnih komentara!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
V.I.P. Phone Zone
|
![]() Citat:
![]() Danas su ti telefoni jeftini, kupi drugi, nemora isti. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
Član od: 2.12.2005.
Zahvalnice: 2.493
Zahvaljeno 2.069 puta na 1.046 poruka
|
![]()
Cekaj todose hoces reci da je telefon sada u stomaku MarijeAntoanete?
Mene bi vise brinulo sta ce biti sa kucom,jer ima mnogo stetnih supstanci u telefonu. Guma,olovo,baterije cak... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ne, taj telefon je sažvakan. Postoji slika na forumu u delu gde su kućni ljubimci. Tada je još bio u funkciji, ali sada je gotov. A mene interesuje da li mogu da dokupim telefon i sastavim sa onim koji je u ispravnom stanju i koji je povezan na telefonsku liniju?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Deo inventara foruma
Član od: 30.11.2008.
Zahvalnice: 728
Zahvaljeno 4.354 puta na 3.595 poruka
|
![]()
Pogledaj u radnjama koje prodaju telefone, možda naletiš na takvu slušalicu, jednom sam video takvu General Electric slušalicu koja se prodavala odvojeno, a možeš da obiđeš i servise telefona koji možda imaju višak, pa bi ti prodali ...
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Picard na korisnoj poruci: | ||
todos (7.3.2011) |
![]() |
#6 |
Veteran
|
![]()
Jao jao todose, malo im je što su izjele sedišta od kombića, sad hoće i telefon?
![]() ![]() Najbezbolnije je da kupiš telefon u Rodi, da ne petljaš da sastavljaš te deliće.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Hvala Picard!
Naleteo sam baš na odvojenu slušalicu. Panasonic KX-TCA181FX. @ Godzilla Zamenio sam i sedišta i kombi tako da je štetočina dobila korpu dok se vozika. |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Pesma/e koja vas najviše dirne? | Wolverine | Opšta kultura | 1131 | 5.9.2019 15:13 |
Fiksni telefon preko kompjutera | Borko Motorko | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 7 | 7.3.2011 13:24 |
Lista poziva za fiksni telefon | ilic stefan | Aparati i oprema | 11 | 23.7.2009 10:30 |
Preporučite mi muzički telefon | Mr Money | Aparati i oprema | 23 | 27.12.2008 12:14 |
Reklamacije u garantnom roku - Iskustva | VitaminC | Aparati i oprema | 24 | 20.6.2008 1:37 |