![]() |
![]() |
|
Foto i audio/video Fotoaparati, Televizori, MP3 i DVD/DivX plejeri... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 7.12.2009.
Zahvalnice: 4
Zahvaljeno 10 puta na 10 poruka
|
![]()
pozzz ....kupio sam philips 32'' kojim sam generalno zadovoljan...glasan je ,ne greje se puno i ima 2x hdmi i 2x scart i jos gomilu kojecega...e sad kad gledam sliku preko kablovske slika je krs znaci nema snega vec je nekako sve zrnasto i mutno...kabl sam pravio 3 puta i proveravao na obicnim televizorima znaci nije do njega... u podesavalnjima od tv-a mi stoji wide screen pa sam probao da se igram i sa kontrastom i ostalim opcijama ali slika je i dalje nekako tunjava...e sad ja sam ranije na obicnom tv-u imao onaj digitalni reciver sto daje IKOM i slika je bila ostra da se poseces ali sam se u medjuvremenu odjavio...sad sta raditi ? kako da dobijem kristalnu sliku ?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
Član od: 24.10.2006.
Zahvalnice: 579
Zahvaljeno 1.747 puta na 1.039 poruka
|
![]()
Nikako, pomiri se sa cinjenicom da ce ti slika na LCD TV izgledati tako - zrnasto i mutno.
Ja sam isto na IKOM-u i do skora mi je bila isto takva kao tebi sto je realnost za analogni signal. Sada je uz pomoc risivera i digitalne nesto bolja ali je to jos uvek daleko od onog sto ocekujemo, narocito imajuci u vidu kakva je slika kad gledamo neki mkv film. Sent from my HTC HD2 using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Superb Moderator
Član od: 17.8.2005.
Zahvalnice: 3.173
Zahvaljeno 4.256 puta na 1.277 poruka
|
![]()
Racunaj da je slika u kablovskoj maksimalno 720x576 piksela, a cesto i manje rezolucije. Televizor takvu sliku iz kablovske mora da "uvelica" na rezoluciju panela a onda se desava da slika postane "losija" nego na starom CRT televizoru. Ona u stvari nije nista losija nego sve mane analogne televizije dodju do izrazaja kada se slika upscale-uje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Starosedelac
Član od: 9.7.2010.
Zahvalnice: 750
Zahvaljeno 536 puta na 369 poruka
|
![]()
Mozda ti treba nesto ovako
http://www.sbb.rs/Televizija/208/Dig...ija+-+D3.shtml EDIT: Moj drug ima ovo ^,i slika mi je odlicna na nekom velikom LCD televizoru,ali kad ugasi taj D3 slika se pogorsa. Poslednja ispravka: Luka Filipovic (23.3.2011 u 23:43) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Član
Član od: 7.12.2009.
Zahvalnice: 4
Zahvaljeno 10 puta na 10 poruka
|
![]()
gledao sam i po stranim forumima sta kazu ljudi i slika je stvarno krs zato sto se to na ovom tv-u primecuje a na starom crt ili tv karti se to ne vidi pa slika bude extra hahaha e koji smor ....probacu onaj digitalni IKOM verovatno ce to resiti stvari
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]()
Da se nadovezem....A zasto nekako sve izgleda kao da je snimano amaterskom kamerom...kao neki lag/kasnjenje?
Samsung 3d televizor -najnovije generacije imam.... |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Recover izbrisanih slika, sa aparata ili računara | mozdani | Nosači podataka | 0 | 31.10.2008 14:33 |
Slika pozivaoca preko cijeloga ekrana | JovanK | Programi za mobilne telefone | 3 | 12.10.2008 17:32 |
Loša slika sa TV karte | strahinja87NS | Video/TV softver | 4 | 15.9.2008 11:30 |
Jos malo pa fenomenalna slika - pretamna slika na Samsung SyncMaster T220... | dzena | Grafika | 1 | 31.8.2008 20:19 |
prepravka kvaliteta slika sa telefona | Master Neo | Programi za mobilne telefone | 0 | 11.1.2006 14:34 |