![]() |
![]() |
|
Kvarovi Pomoć i informacije u vezi sa neobjašnjivim kvarovima i nestabilnostima sistema |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 30.12.2005.
Zahvalnice: 4
Zahvaljeno 5 puta na 5 poruka
|
![]()
Imao sam nekih 2 god. ovaj monitor i sve je radilo ok...bio sam vise nego zadovoljan.Imao je samo jedan bag a to je da je u dugme za paljenje morao biti zaglavljen papiric i tako da je stalno bio ukljucen tj. ON.I onda mi se jednog dana samo nije hteo upaliti tj. pokazati sliku...ja sam normalno zakljucio da je kvar do dugmeta i da nije nista ozbiljno.Odneo sam ga jednom liku da pogleda ispricao ovo,on otvorio monitor sredio dugme...medjutim i dalje neradi...
Sta sad da ga prodam u stare delove,posto neznam do cega je kvar a monitor je redak tako da sumljam da ce biti popravljen ali ako je neko upucen u monitor ove "rase" i ako zna resenje nek prica... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Član
Član od: 23.5.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
rekao si da si ga nosio na popravku d ali je ovaj gledao nesto sem power on dugmeta? ..... ako nije odnesi ga slobodno na popravku moze biti nesto glupa tima osigurac ..... mada i dobar deo komplikovanih kvarova je moguce ukloniti ako odneses u pravi servis .....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Član
|
![]()
Lik kaze da je bila odlemljena zica i zalemio je proverio napajanje i sve funkcionise kako treba...samo sto monitor nece da se upali tj.pokaze sliku.Kaze sve ok al neradi i sta ja sad da radim
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Član
Član od: 28.12.2005.
Zahvalnice: 8
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Pa odnesi ga u servis prvo da vide sta mu je,onda proceni sta ti se vise isplati da ga popravljas ili da kupis nov.
Posto je star 2 godine da li je jos u garanciji? (na monitore je obicno 3 godine) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Član
|
![]()
Problem je sto sam iz Rume..a servis u kojem bi znali da odrade je negde u Bg.Pa se ja sad razmisljam o tome koliko bi pukao bezvere kesa samo na transport monitora do Bg.Mislim da cu da ga prodam u stare delove i doplatim za neki "tanki" posto ovaj tezi 30 kg
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|