![]() |
![]() |
|
Kvarovi Pomoć i informacije u vezi sa neobjašnjivim kvarovima i nestabilnostima sistema |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 18.5.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 3 puta na 3 poruka
|
![]()
Izgleda da imam problem sa Sound Blaster Audigy SE.Otprilike na dva dana vec peti put se iz cista mira javlja sitno,mnogobrojno pucketanje (sustanje) dok slusam muziku i koje prestaje tek nakon resetovanja racunara.Da li zna neko sta je u pitanju?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
Član od: 20.12.2005.
Zahvalnice: 98
Zahvaljeno 164 puta na 141 poruka
|
![]()
probaj da reinstaliras drajvere ili da potrazis novije. da ti nisu zvucnici vrisnuli?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Član
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Lako moze da bude problem do mreze,Ako su varijacije napona na mrezi ceste moze doci do pucketanja(najlakse je da to utvrdis ako ostavis zvucnike ukljucene i kada iskljucis racunar(samo nemoj da ih odvrnes do daske das pojacalo ne bi skviknulo) i obrati paznju sta se desava.Ako pucketaju i kada je racunar iskljucen onda je do mreze pa mozes da pokusas stavljanje nekog filtra napona ispred njih(neki UPS ili slicno).Sad s' obzirom da imas isti problem i na slusalicama onda je pozeljno da filtriras napon na samom racunaru.Recimo kod mene na Sound Blaster Live!5.1 sam imao isti problem ali je on znatno manje izrazen od kupovine novog napajanja tako da smatram da je napon sa nase prpale mreze najveci krivac
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Član
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Sound Blaster Audigy | maksbi | Zvuk na računaru | 27 | 4.8.2006 0:37 |
problem sa tv kartom | Alexandar | Kvarovi | 10 | 5.1.2006 23:32 |
Problem sa smedjim linijama koje se na ekranu pojavljuju sa desne na lijevu... | Jann | Grafika | 4 | 15.12.2005 12:42 |