![]() |
![]() |
|
Prenosni računari PDA, notebook, laptop i ostali prenosni računari, ne računajući tablete |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Starosedelac
Član od: 14.2.2008.
Zahvalnice: 213
Zahvaljeno 241 puta na 200 poruka
|
![]()
U pitanju je LENOVO G565 ATHLON II DUAL-CORE P340, i trenutno je na specijalnoj ponudi u jednoj nasoj Giga firmi (da ne reklamiram, zna se koja je) i sad u specifikacijama pise da je ekran 15.6 " WXGA HD LED Backlight (Glossy) .
E sad ono sto me interesuje je koja je razlika izmedju ovog HD LED ekrana i obicnih LCD ili TFT ekrana koje poseduju drugi laptopovi. Ono sto sam shvatio jeste da bi ovo nekom logikom trebalo da bude High Definition Light Emitting Diode, sto znaci da bi trebalo da prikaz na ekranu bude boljeg kvaliteta od ovih drugih, ali nisam mogao da proverim. Pa da pitam nekog ko je imao dodira sa ovim ili nekim drugim laptopom koji ima ekran zasnovan na HD LED tehnologiji, da mi malo pojasni materiju. Unapred hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Test Drive Unlimited | .:GoRaNStEin:. | Simulacije vožnje | 534 | 27.4.2013 23:53 |
Pitanje u vezi LAN-a | Prief Lirator | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 19 | 11.1.2012 9:30 |
Pitanje u vezi sa HDD-om | AirGuard | Osnovne komponente | 9 | 28.10.2009 17:44 |
pitanje u vezi sa drajverima | Belfegor | Operativni sistemi | 4 | 3.1.2008 10:59 |
Pitanje u vezi IP adresa | Kisr | Internet tehnologije | 32 | 25.8.2007 23:41 |