![]() |
![]() |
|
Male igre Igre sa Interneta, Flash, online, igre „za kancelariju” i sl. |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 9.8.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
Rec je o on-line igrici u kojoj dobijate kosarkaski tim i vodite ga kao trener, menadzer. Imamo svoju ligu i vec preko 250 korisnika .Ko voli nek izvoli.
http://www.charazay.com/index.php Imamo i forum na srpskom na kome je preveden ceo manual na srpski i ima dosta korisnih informacija u vezi igre. Na ovom forumu pitajte sve sto vas zanima. http://ex-yu-cbm.goldeye.info takodje mozete i ovde postaviti pitanja,rado cu vam odgovoriti ![]() ja sam jedan od kandidata za selektora u19 reprezentacije,pa ako imate i neka pitanja povodom toga,opet,samo napred ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Starosedelac
Član od: 11.12.2005.
Zahvalnice: 487
Zahvaljeno 329 puta na 171 poruka
|
![]()
Reci mi kakav je interfejs je li kao u Hattrick-u?Ne bih da se ulogujem ako je neko *****e.Kakav je sistem igranja koliko puta nedeljno?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Novi član
Član od: 9.8.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
utakmice se igraju utorkom i subotom u 15:00 + imas jedan termin za kup utakmicu...danas je zavrseno prvo kolo. svi treniraju bez obzira da li igraju ili ne. onaj ko vise igra dobijace vise expirienca i dobijace na ostalim skilovima u toku igre. igrac moze da igra 2 cetvrtine bez hendikepa,dok u treceoj cetvrtini gubi 10% skilova a u cetvrtoj cak 40%. ove sezone je uveden i umor,tako da nece biti onih ekipa koje ce da igraju celu sezonu sa istom postavom nego ce morati da se rotira. postoji i live pracenje utakmica,svaki bitniji dogadjaj tokom tekme je zabelezen i mozes da ga procitas...sto se tice interfejsa,pogledaj na www.charazay.com pa odluci...na mene uvek mozes da racunas sto se pomoci tice
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
The Best Uninstall Manager | Predrag Stankovic | Aplikativni softver | 5 | 29.1.2007 12:38 |
Task manager --> nema ga ?! | Devet1 | Kvarovi | 2 | 28.12.2006 23:03 |
Charazay - Online Basketball Manager | Boki | O igrama uopšte | 17 | 21.11.2006 15:06 |
Preporučite mi freeware File manager | ezenkiel | Aplikativni softver | 8 | 28.7.2006 13:22 |
Opera i njen IDIOTSKI download manager | Ogi | Aplikativni softver | 6 | 28.12.2005 16:25 |