![]() |
![]() |
|
Akcione igre First-person-shooteri i slično... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 13.8.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
problem je sledeci
Pri startovanju igrice pojavljuje se sledece Emulator detected! Please deactivate virtual drive and emulation software. Molim za pomoc ! ! ! ! ! ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Novi član
|
![]()
Tako ti je to kada koristis piratsku igru
![]() Poslednja ispravka: Patton (22.8.2006 u 14:44) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Starosedelac
Član od: 21.8.2006.
Zahvalnice: 841
Zahvaljeno 973 puta na 624 poruka
|
![]()
Mene interesuje, ako je neko probao igru, da li ona teoretski moze da se igra preko tastature, a ako ne da li je neophodan dual-shock gamepad, ili je moguce igrati je i pomocu 'obicnog' gamepada?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Novi član
|
![]()
Moze da se igra preko tastature ja je tako igram i nije mnogo komplikovano!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Starosedelac
Član od: 3.5.2006.
Zahvalnice: 18
Zahvaljeno 194 puta na 64 poruka
|
![]()
evo ja sam se odlicio da kupim idem oko 5Et. nego me 1no zanima video sam od ljudi da u bloody palace imaju neki snow fire portali epa to mi nije jasno
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Član
Član od: 30.11.2005.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
Igrica je fenomenalna!!!!Zaista me je odusevila! Igrao sam preko tastature i uopste mi nije pokvarila car igranja! Ali zato tvrdim da je Virgil najjaci lik koji sam video u bilo kojoj igrici!!! OBOZAVAM GA! Za razliku od Dantea koji je pre dete u dusi!
Sto se tice Bloody Palace-a autori kazu da je to unlockable koji se otkljucava nakon prelaska igrice (kao i nova odela za Virgila i Dantea i mogucnost prelazenja igrice za Virgilom) i koji ima 9999 nivoa! Ja sam stigao sa Virgilom do 563 i umro! Portali vode vatre i energije su ustvari portali koji te salju na vise nivoe! Nekad ce portal sa 1 da te baci na 2 nivo a nekad na 111! Svaki portal ti daje nesto nakon ulska u njega. Vatreni te casti zelenim orbom, vodenivarira sa orbovima, a portal energije ti daje jedno veliko nista!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Deo inventara foruma
Član od: 2.2.2006.
Zahvalnice: 861
Zahvaljeno 1.729 puta na 992 poruka
|
![]()
Može piratska bez problema, kakva ti je to kopija?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Starosedelac
|
![]()
A eto odlicna je igra, ali je tek 3. dio izasao portvan za pc.Steta sto niste igrali 1. i 2. dio.Ja cekam da kupim dzojstik jer je dozivljaj neupredivo bolji.Da je jos takvih igara...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Deo inventara foruma
Član od: 2.2.2006.
Zahvalnice: 861
Zahvaljeno 1.729 puta na 992 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Član
|
![]()
Igru sam preao 4 puta. Poslednji put za sat i 20. Kupio sam skoro dzojstik i lakse mi je da ga igram na tastaturi, odvikao sam se od dzojstika, kada sam igrao Teken i ukljucio vibraciju ispao mi je iz ruke(zamislite reakciju ostalih u igraonici i vlasnika).
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Se7en_ na korisnoj poruci: | ||
zdravkelja (26.1.2008) |
![]() |
#12 |
Veteran
|
![]()
zasto je ova tema(igra) u rpg zoni?nema nikakve veze sa rpg to je Fantasy Action Adventure
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
Poslednja ispravka: LunaticRS (6.12.2006 u 10:30) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Starosedelac
|
![]()
E ovako, instalirao igru pre 4 dana, preso pre jedno pola sata...na tastaturi! Shta reci nego da je igra neshto NAJBOLJE SHTO SAM IGRAO U POSLEDNJE 2-3 GODINE! Prica je neverovatno dobra, muzika savrseno ide uz temu igre. Devils Never Cry je main pesma...brilijantno, josh uvek mi ozvonjana refren u glavi:
Citat:
![]() ![]() Poslednja ispravka: Inuyasha (1.8.2007 u 13:15) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Starosedelac
|
![]()
Sorry za dobule post...but
Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Član
|
![]()
Ova igra je strava ali stvarno....Postao sam definitivni zaludjenik Devil may cry-a ,igru sam presao barim tri puta.Jos sad cetvorka....jedva cekam.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Novi član
Član od: 1.1.2006.
Zahvalnice: 0
|
![]()
Uzeo sam Saitek P3200 i neprijatno se iznenadio kada sam video da se kretanje vrsi pomocu desne palice, a pravci su jos i invertovani, tako da nema sanse da se igra. Jel neko imao isti problem i da li je uspeo da ga resi?
EDIT: Evo uspeo sam. Skinuo sam joytokey program i definisao da leva palica simulira w,a,s,d kontrole i sad radi fantazija. Poslednja ispravka: ralex (11.1.2008 u 19:37) |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Član
Član od: 27.10.2005.
Zahvalnice: 8
Zahvaljeno 14 puta na 7 poruka
|
![]()
Dante je zverr*!!!
Ne znam... Mislim da cetvorka nece biti nesto posebno. Nije im fora sto se Dante dobije tek na pola igre (a to nece biti onaj cuveni Stylish Dante koga svi obozavaju... heck, sudeci po nekim screenshotovima, cak je zaboravio i da se obrije ![]() * - odnosi se na DMC1 i DMC3 |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Novi član
Član od: 16.3.2007.
Zahvalnice: 1
|
![]()
Igra je brutalna! Predjoh je pre gudinu i kusur na tastaturi......kontam da na joypadu je bolji osecaJ (ipak je konzolashka sigra).....pa je ponovo instalirah
![]() ....iiiiii.........kod mene se desi problem sa dzojsikom (kao i kod krsha ljudi....) izguglah po netu....skidoh pach 1.30, pa skinuh joytokey.....i izgubih ceo dan, i na kraju ga ne namestih ..... ![]() analogne palice na joypadu mi se tripuju ..... leva radi - gore,dole=levo desno ...dok desna - levo, desno=gore,dole moze li mi iko pomoci? .......(kolje mi se ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Veteran
Član od: 6.2.2007.
Zahvalnice: 130
Zahvaljeno 196 puta na 147 poruka
|
![]()
To se i meni desava u par igara. Leva palica radi normalno, dok desna ima pomesane pravce.
Ne znam zasto ti to predstavlja veliki problem, jer desna palica sluzi za pomeranje kamere koja je uglavnom staticna u DMC3. |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
dmc, fighting |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Izrada mapa: DotA Marvel comics edition | Adonai037 | Mrežne igre | 5 | 1.8.2007 2:03 |
Windows XP Home Edition | Night Hawk | Operativni sistemi | 11 | 11.3.2006 0:33 |
Win XP Home Edition nece da zapamti password | overlord | Operativni sistemi | 2 | 27.1.2006 21:38 |
Windows 98 Second Edition | Night Hawk | Operativni sistemi | 32 | 16.12.2005 15:19 |