![]() |
![]() |
|
Web razvoj Sve u vezi sa razvojem Internet sajtova: programi, dizajn, usluge hostinga, administracija... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 23.7.2011.
Zahvalnice: 5
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Pozdrav, Da li moram prvo da postavim sajt na internet i onda da okacim i shadow box fajlove pa da linkujem slike, ili to mogu uraditi preko dreaweavera na kompu tako sto cu otpakovati shadow box u folder gde je i sam sajt, pa kasnije okacim to sve na net? Ukoliko je moguce izvrsiti pre postavljanja na internet, molim vas da mi malo detaljnije objasnije kako bih to izveo , jer sam par puta pokusavao pa se nisam bas najbolje snasao.
Hvala unapred na odgovima. http://www.shadowbox-js.com/index.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Starosedelac
|
![]()
Naravno da možeš.
Postupak je trivijalan: napravi folder shadowbox unutar tvog projekta i u njega raspakuješ fajlove iz zip-a. Onda jednostavno pratiš uputstva sa njihovog sajta: (shadowbox.css i shadowbox.js bi trebali da ti se nalaze u folderu shadowbox ako si uradio ovo što sam ti rekao) HTML kod:
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="shadowbox/shadowbox.css"> <script type="text/javascript" src="shadowbox/shadowbox.js"></script> <script type="text/javascript"> Shadowbox.init(); </script> HTML kod:
<a href="myimage.jpg" rel="shadowbox">My Image</a> HTML kod:
<a href="beach.jpg" rel="shadowbox[Vacation]">The Beach</a> <a href="pier.jpg" rel="shadowbox[Vacation]">The Pier</a> <a href="myimage.jpg" rel="shadowbox;height=140;width=120">My Image</a> Sve ti je objašnjeno na http://www.shadowbox-js.com/usage.html |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Test Drive Unlimited | .:GoRaNStEin:. | Simulacije vožnje | 534 | 27.4.2013 23:53 |
Pitanje u vezi LAN-a | Prief Lirator | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 19 | 11.1.2012 9:30 |
Pitanje u vezi telekom ADSL-a i lokalne mreze | NinoJovic | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 1 | 28.4.2010 12:38 |
Pitanje u vezi s hostingom... | Wastelander | Web dizajn | 10 | 4.12.2009 13:25 |
Pitanje u vezi s ventilatorom | bojanh | Ostale komponente | 31 | 1.12.2009 19:05 |