![]() |
![]() |
|
Zvuk na računaru Zvučne karte, zvučnici, slušalice... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 4.10.2011.
Zahvalnice: 12
Zahvaljeno 23 puta na 22 poruka
|
![]()
Nisam znao u koju temu da postavim ovo pitanje pa sam postavio ovde, nadam se da nisam pogresio.
E ovako, imam IBM bred racunar i pre neki dan sam menjao bateriju za bios jer mi je stara bila crkla i od kako sam zameno sa novom ukljucio mi se biper i neznam kako da ga ugasim. Probao sam sve sto mi je palo na pamet ali nisam uspeo, a jako me nervira, non stop mi pisti kad se pali racunar. Da li neko zna kako mogu da ga ugasim? Hvala svima unapred na odgovorima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
CSC
Član od: 23.11.2005.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 2.588 puta na 1.856 poruka
|
![]()
Verovatno postoji opcija u biosu da se ugasi biper.
A šta je tu toliko strašno što se biper čuje prilikom paljenja računara, to je sasvim normalno. On bipne par puta porilikom paljenja i to je to neznam šta je tu tolko tragično, al ok, uđi u bios i nađi opciju za njegovo gašenje i to je to ako ti baš toliko smeta... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Starosedelac
|
![]()
otvoriš komp, nađeš taj mali zvučnik i izvadiš ga
![]() ![]() e sad ako ti stoji direktno na ploči onda ne znam |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
V.I.P. Programiranje
Član od: 29.8.2007.
Zahvalnice: 983
Zahvaljeno 371 puta na 280 poruka
|
![]()
Ocigledno nesto nije u redu kad pisti, mozda si nesto poremetio dok si menjao baterije. Pogledaj recimo ovde, u zavisnosti od bios-a sta predstavlja taj pisak.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Instalacija Retail Snow Leoparda na Asus P5Q-E i slične ploče | Mickie | Operativni sistemi | 60 | 12.8.2010 10:15 |
Razni Windows XP trikovi | wog326 | Operativni sistemi | 18 | 11.8.2010 15:22 |
Kako se određuje cena reklame na sajtu? | rebelmouse | Web razvoj | 1 | 17.1.2009 14:37 |
Pravljenje butabilne WindowsXP instalacije sa SP3 pomocu NLite | Win32 | Operativni sistemi | 8 | 4.6.2008 15:13 |
Kako nastaviti snimanje na DVD+RW medjiu? | Maverick78 | Nosači podataka | 13 | 19.1.2007 5:07 |