![]() |
![]() |
|
Prenosni računari PDA, notebook, laptop i ostali prenosni računari, ne računajući tablete |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 8.11.2011.
Zahvalnice: 7
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Pre par dana sam kupio Dell Inspiron N5110 i naravno dobio sam ga bez operativnog sistema i drajvera i receno mi je da mogu da ih skinem sa neta....pokrenuo sam instalaciju W7 ultimate-a (32-bit) sa internet kabelom ukljucenim u njega misleci da ce on sam skinuti sve drajvere koji mu trebaju ali nije...kada se instalacija zavrsila video sam da ne mogu nikako da se povezem na internet( ni wi-fi, ni preko kabela ), niti ima bilo kakve reakcije usb-a na misa ili bilo sta drugo pa sam morao preko drugog kompa da skinem drajver za mreznu k preko dell-ovog sajta.....kada sam instalirao to mogao sam da se prikljucim na net ali samo preko kabela, dok usb, blutut i jos par cega nisam mogao da instaliram preko windows updejta. Da li za sve to moram posebno da skidam drajvere i zasto windows sam ne prepoznaje drajvere?
Sto je najgore tj sto me najvise muci je to da mi posle izvesnog vremena i touch pad prestao da radi normalno ( malo radi malo ne ) a do tada je radio, pa me zanima da li su i za to krivi drajveri ili je masina neispravna pa cu 2 dana posle kupovine morati u servis da ga nosim? Pokusao sa i ponovnu instalaciju windowsa misleci da su drajveri krivi ali je touch pad neispravno radio i prilikom instalacije.... Molim za pomoc i savete i hvala unapred |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Član od: 28.2.2007.
Zahvalnice: 27
Zahvaljeno 7 puta na 7 poruka
|
![]()
Ja imam isti model vec par meseci ali sam pre prve instalacije W7 prvo pomocu starog kompa poskidao sve drajvere, instalirao OS, presnimio ih na hard i instalirao jedan po jedan. I sve je proradilo bez problema.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Probaj sa Windows 7 64 bit verzijom.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Novi član
Član od: 8.12.2005.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Mislim da bi prvo trebao da instaliraš neku 64-bit verziju Windows-a 7. A vezano za instalaciju drajvera i redosled kojim se instaliraju baš na N5110, pisao je jedan učesnik ovog foruma na temi:
http://www.sk.rs/forum/showthread.php?t=76399 |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Pomoc oko kupovine novog racunara. | Wortx | ŠDK - Osnovne komponente | 4 | 30.6.2011 22:44 |
Pomoc oko izbora novog CPU-a :) | Wastelander | ŠDK - Osnovne komponente | 13 | 21.10.2010 16:00 |
Hitna Pomoc oko sastavljanja novog racunara ^^ :) | VibeTribe | Šta da kupim? | 10 | 10.12.2009 19:13 |
POMOC OKO NOVOG kompa !!!! | ne0 fl00d3r | Šta da kupim? | 9 | 9.7.2007 20:42 |
Pomoc u vezi mog novog harda...pls!!! | vlacke | Kvarovi | 1 | 21.2.2006 0:09 |