Forum Sveta kompjutera

Nazad   Forum Sveta kompjutera > Test Drive > Prenosni računari
Uputstvo Članstvo Kalendar Današnje poruke Pretraži

Prenosni računari PDA, notebook, laptop i ostali prenosni računari, ne računajući tablete

Odgovor

Alatke vezane za temu Vrste prikaza
Stara 18.11.2011, 16:12   #1
Theresiopolis
Novi član

Član od: 8.11.2011.
Zahvalnice: 7
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
Određen forumom Pomoc oko novog laptopa !

Pre par dana sam kupio Dell Inspiron N5110 i naravno dobio sam ga bez operativnog sistema i drajvera i receno mi je da mogu da ih skinem sa neta....pokrenuo sam instalaciju W7 ultimate-a (32-bit) sa internet kabelom ukljucenim u njega misleci da ce on sam skinuti sve drajvere koji mu trebaju ali nije...kada se instalacija zavrsila video sam da ne mogu nikako da se povezem na internet( ni wi-fi, ni preko kabela ), niti ima bilo kakve reakcije usb-a na misa ili bilo sta drugo pa sam morao preko drugog kompa da skinem drajver za mreznu k preko dell-ovog sajta.....kada sam instalirao to mogao sam da se prikljucim na net ali samo preko kabela, dok usb, blutut i jos par cega nisam mogao da instaliram preko windows updejta. Da li za sve to moram posebno da skidam drajvere i zasto windows sam ne prepoznaje drajvere?
Sto je najgore tj sto me najvise muci je to da mi posle izvesnog vremena i touch pad prestao da radi normalno ( malo radi malo ne ) a do tada je radio, pa me zanima da li su i za to krivi drajveri ili je masina neispravna pa cu 2 dana posle kupovine morati u servis da ga nosim? Pokusao sa i ponovnu instalaciju windowsa misleci da su drajveri krivi ali je touch pad neispravno radio i prilikom instalacije....

Molim za pomoc i savete i hvala unapred
Theresiopolis je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 18.11.2011, 22:52   #2
Woow
Banned

Član od: 28.2.2007.
Zahvalnice: 27
Zahvaljeno 7 puta na 7 poruka
Određen forumom Re: Pomoc oko novog laptopa !

Ja imam isti model vec par meseci ali sam pre prve instalacije W7 prvo pomocu starog kompa poskidao sve drajvere, instalirao OS, presnimio ih na hard i instalirao jedan po jedan. I sve je proradilo bez problema.
Woow je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 19.11.2011, 11:08   #3
miša topola
Deo inventara foruma

Član od: 9.4.2009.
Zahvalnice: 1.028
Zahvaljeno 1.400 puta na 1.155 poruka
Slanje poruke preko ICQ-a korisniku miša topola Slanje poruke preko AIM-a korisniku miša topola Slanje poruke preko MSN-a korisniku miša topola Slanje poruke preko Yahooa korisniku miša topola Slanje poruke preko Skypea korisniku miša topola

Probaj sa Windows 7 64 bit verzijom.
miša topola je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 19.11.2011, 15:44   #4
Matija
Novi član

Član od: 8.12.2005.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka

Mislim da bi prvo trebao da instaliraš neku 64-bit verziju Windows-a 7. A vezano za instalaciju drajvera i redosled kojim se instaliraju baš na N5110, pisao je jedan učesnik ovog foruma na temi:
http://www.sk.rs/forum/showthread.php?t=76399
Matija je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Odgovor

Bookmarks sajtovi

Vaš status
Ne možete postavljati teme
Ne možete odgovarati na poruke
Ne možete slati priloge uz poruke
Ne možete prepravljati svoje poruke

BB kod: uključeno
Smajliji: uključeno
[IMG] kod: uključeno
HTML kod: isključeno

Slične teme
tema temu započeo forum Odgovora Poslednja poruka
Pomoc oko kupovine novog racunara. Wortx ŠDK - Osnovne komponente 4 30.6.2011 22:44
Pomoc oko izbora novog CPU-a :) Wastelander ŠDK - Osnovne komponente 13 21.10.2010 16:00
Hitna Pomoc oko sastavljanja novog racunara ^^ :) VibeTribe Šta da kupim? 10 10.12.2009 19:13
POMOC OKO NOVOG kompa !!!! ne0 fl00d3r Šta da kupim? 9 9.7.2007 20:42
Pomoc u vezi mog novog harda...pls!!! vlacke Kvarovi 1 21.2.2006 0:09

Sva vremena su po Griniču +2 h. Sada je 11:11.