![]() |
![]() |
|
Kvarovi Pomoć i informacije u vezi sa neobjašnjivim kvarovima i nestabilnostima sistema |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 14.12.2011.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Nakon sto mi je strujni udar udesio komp, dodavao nove komponente, nesiguran sta je stradalo.Prvo maticna - ASRock N68C-S UCC, zatim novo napajanje i na kraju graficka Gigabyte HD 5570.Testirao sam ovu konfu sa vise igara, i starih i novih, ali se igra uvek crashuje nakon par minuta, nezavisno od podesavanja ili zahtevnosti.Posle tog crasha, fps u svakog igri je oko 10-15.
Prvo sam mislio da je mozda u pitanju neki softverski problem, ali nakon reinstalacije Windows-a, situacija je i dalje ista. Da li je problem u tome sto se ploca i graficka ne slazu, u losem napajanju ili je moguce da je i procesor nastradao u strujnom udaru? Hvala unapred za bilo kakvu pomoc. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Novi član
Član od: 14.10.2011.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]() Citat:
EDIT: I meni se ovo dešavalo, ali je prestalo samo od sebe. A možda ti je umrlo nešto što nisi zamenio. Npr, cimeru mome krešovalo, pa je zamenio HDD i sad mu full. Ali, pošto je bila poplava na Tajlandu, il đe već, sad ti hardovi koštaju po sto miliJona, teško ih je naći. Poslednja ispravka: [GP] Sympathy Chan (15.12.2011 u 17:26) Razlog: ejaiejaioejaioejaeoi |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Cudan problem sa Steam-om | Giallo | Internet tehnologije | 4 | 20.4.2012 18:51 |
Problem sa puštanjem HD filmova sa eksternog HDD-a | Pipboy | Foto i audio/video | 0 | 24.12.2010 21:09 |
Cudan problem sa hardom | gasho | Kvarovi | 2 | 5.1.2008 3:23 |
Problem sa hardverom i DVD rezačem | Expressionism | Nosači podataka | 1 | 23.12.2007 13:30 |
Cudan problem sa Internetom | nikornla | Kvarovi | 1 | 22.5.2006 9:41 |