![]() |
![]() |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 8
Zahvaljeno 5 puta na 2 poruka
|
![]()
Imam veeeliki problem... Pre par meseci sam nabavio Club 3D Radeon 9600, i ta grafika je, posle starog mx440 radila kao zmaj... Prosto sam bio zadivljen...
E sada dolazim do problema... Posto sam grafiku dobio sa instalacionim CD-om, ja sam sa njega instalirao drivere, i sve radi ok... Ali problem je sto samo TI driveri mogu da se i stave !? ![]() Skinu sam nove katalist drivere sa ATI-jevog site-a, stavio ih, i nece da rade.... Jednostavno kada se instaliraju, ja u setup-u stavim da se restartuje machina, ona se restartuje, i kada system krene da se podize (krene da ucitava WIN XP, onaj crni ekran sa linijom koja se krece), odjedanput se restartuje i tako u nedogled.... Kada udjem u safe mode-u u xp, i idem rollback driver-a, sve radi kako treba... Misim da su ti driveri sa diska ver.5.6, a probao sam da stavim 6.6 i 6.8 i oba nece...Mada i sa ovim sada driverima, nema nikavih problema sa igrama).. Inace imam XP SP2, 768MB ram-a (512 Kingstone + 256 nemogu da se setim koji) i MSI Plocu baziranu na KT333 Cipsetu... Molim za pomoc ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Starosedelac
Član od: 2.5.2006.
Zahvalnice: 136
Zahvaljeno 75 puta na 59 poruka
|
![]()
1) Imam isto taj akcelerator i koristim 6.6 drajvere i karta je jednostavno poletela, mozda ti se ne slazu drajveri sa 4in1 za VIA cip set, probaj da skines sve drajvere i skini sa nete najnovije hiperion 4in1 drajvere i probaj 6.6 za ATI a.
2) Ili ti je karta pri izdisaju pa ne funkcionise kako treba, to mi se jednom desilo sa jednom kartom da nije htela isto takoko tvoja i na kraju je prestala da radi skroz. Aj pisi sta je bilo! Poslednja ispravka: Atila (30.8.2006 u 15:25) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Član
Član od: 7.12.2005.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 27 puta na 6 poruka
|
![]()
Mozda da probash da skines i instaliras omega drivere (googlaj, lako ces naci)...
bash se secam da sam vise puta ranije video postove sa atijem koji nece na novim driverima, i to cini mi se da je bas svaki put bio bas neki 9600 model, tako da znas da nisi usamljen sa tim problemom:-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Član
|
![]()
E ovako..Instalirao sam hyperon drivere, pa ponovio celu proceduru... I opet nece...
Pokusao sam da stavim 6.6 i 6.8 ver. i nece... Onda sam stavio Omega drivere, and again NECE !!! ![]() Ukoliko jos neko ima predlog, veoma sam otvoren za sugestije !!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Član
Član od: 3.1.2006.
Zahvalnice: 12
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
Instaliraj verziju 5.11 ili 5.12 Omega drajvera i morace da radi. Verzije 6.x jednostavno nisu za starije kartice.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Drug Član
Član od: 12.7.2006.
Zahvalnice: 772
Zahvaljeno 2.267 puta na 1.686 poruka
|
![]()
ja bih reinstalirao win. ti si zapatio ostatke ralzicitih verzija drajvera i to ti pravi probleme.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Član
|
![]()
Probao sam da odradim drive cleaner-om, i pratio sam uputstvo detaljno....
Tu sam delete-ovo sve drivere, u korenu, i onda na "cisti" XP instalirao 6.8.... And, yet again NOOOO.... Nishta... Isti rad kao i pre.... Posle ovoga sam se dosta oporavljao (Nisam imao na sta da "roolback"-ujem drivere, pa sam se nesto i ja zeznuo, pa mi uspelo da oporavim komp tek posle 20-ak min.) Any other suggestions? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Deo inventara foruma
Član od: 12.2.2006.
Zahvalnice: 269
Zahvaljeno 544 puta na 343 poruka
|
![]()
Mislim da ti ne gine format.Imao sam skoro na jednom racunaru sa ATI X550 garfickom grdnih problema sa drajverima.S obzirom da neke igrice nisu radile kako treba (Psychonauts), uzeo sam da deinstaliram drajvere, medjutim uninstall je izbacivao neku greshku, ali je delovalo da su drajveri deinstalirani.Medjutim, ATI Control Centar je ostao u Add/Remove Programs.Toliko hvaljeni Driver Cleaner apsolutno nishta nije mogao da uradi, instalacija novih drajvera nije reshila nishta (u Add/Remove Programs su bila dva Control Centra
![]() Toliko o kvalitetu ATI drajvera. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Član
Član od: 3.1.2006.
Zahvalnice: 12
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Deo inventara foruma
Član od: 12.2.2006.
Zahvalnice: 269
Zahvaljeno 544 puta na 343 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Banned
Član od: 8.7.2006.
Zahvalnice: 584
Zahvaljeno 912 puta na 524 poruka
|
![]()
Ja sam imao ASUS ATi Radeon 9550GE/TD a moj drug istu karticu ali ne ASUS nego bas CLUB 3D.Ja sam oterao klock na mojoj kartici kolko je mogla da izdrzi instalirao omega Catalyst 6.6 drivere pa mi cak i F.E.A.R. radio na medium podesavanja rezolucija 800x600 a on nije mogao ni da overclockuje ni da insalira druge drivere(pa cak ni one koje je uz karticu dobio na disku)Sta je uradio?Cepno covek Format C instalirao iznova windows i radilo mu sve super.
Poslednja ispravka: Atila (31.8.2006 u 19:41) |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Član
|
![]()
Dosta je bilo !!!
![]() Radim /format c: i obavestavam vas sta ce se deshavati... Pas me je*o shto sam uopste i uzimao ATI-ja.... Samo kad pomislim koliko programa treba da stavljam, sta sve treba da radim.... Ovo ce biti jedna veeelika noc !!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Član
|
![]()
NE RADI !!!!!
Znachi format c: , a ono opet neradi !!!!!!!!!! ![]() Ocigledno da ovo nesto nestimuje kako valja... Probacu da zamenim karticu... Poslednja ispravka: Atila (3.9.2006 u 20:48) |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
AGP grafika upotrebljiva za novije igre ?? | Knele | ŠDK - Grafika | 259 | 5.3.2008 9:16 |
Grafičke kartice rangirane po performansama | Sasa | Grafika | 3 | 9.1.2008 20:22 |
Ati Radeon 9600XT? | Erdeljan Boris | Grafika | 37 | 3.9.2006 12:50 |
Graficka za gamer-a??? | = IGY = | Grafika | 83 | 6.8.2006 12:20 |
Fleshovanje ASUS ATi Radeon 9600 SE | baja | Grafika | 15 | 18.2.2006 14:53 |