![]() |
![]() |
|
Aplikativni softver Svi programi i alati koji se ne uklapaju ni u jednu od ponuđenih kategorija |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Drug Član
Član od: 12.7.2006.
Zahvalnice: 772
Zahvaljeno 2.267 puta na 1.686 poruka
|
![]()
najbolje je da koristis p2p programe. ja koristim Bearshare i torrent klijente.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Član
|
![]()
p2p programi? želeo bih npr. uživo ide muzika a ja po želji snimam na hard radio program...?gde naći dobar torent?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Banned
Član od: 20.12.2005.
Zahvalnice: 278
Zahvaljeno 363 puta na 216 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Deo inventara foruma
Član od: 28.11.2005.
Zahvalnice: 91
Zahvaljeno 902 puta na 621 poruka
|
![]()
Bio je jednom tekst u SK (ali stari neki broj, od pre pet sest godina mozda) o programu koji je mogao da bukvalno snimi sve sto izlazi na zvucnik, bez obzira sta je.
Ako se neko seca toga, to bi bilo lepo da postuje ovde. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
aka Shon3i
Član od: 2.12.2005.
Zahvalnice: 7
Zahvaljeno 191 puta na 129 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Novi član
Član od: 27.8.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
covek je lepo rekao da trazi program za snimanje sa net RADIJA a ne P2P!
u moru ovakvih programa, ja sam probao program koji se zove AudioStreamer. sam cita neke liste stanica sa net-a i izbor (po default-u) je solidan. mozes snimati u wav ili mp3 format. kada snimas sam secka fajlove i pise na disk (fantasticna stvar je da kada pravi mp3 fajlove cak i popunjava ID tagove, naravno kod onih strimova koji pustaju i ovu informaciju uz muziku, a uglavnom to i rade). naravno, postoji i opcija da sam ubacujes zeljene s(tr)anice. imas opciju i da direktno "przis" muziku, kako je skidas. sve u svemu radi vrlo fino i korektno. jedini nedostatak je sto nema mogucnost "stimovanja" zvuka (ekvilajzeri i dr.). inace, jedan od programa koji "vataju" bilo koji zvucni izvor sa racunara (direct sound, TV, DVB, wav, CD, mic itd.) je Total Recorder. odlican program sa mogucnscu kompresovanja u sve moguce formate koje imas instalirane na kompu. pozdrav |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku holmes2000 na korisnoj poruci: | ||
smeker (3.9.2008) |
![]() |
#8 |
Član
|
![]()
moraću probati taj audio streamer...pre jedno pola godine smo isprobavali nešto u stilu na tv-u imam radio i sa njegovog outputa smo preko creative-a snimali sa običnim record sound i to dosta dobro je zvučalo,ali pošto smo ograničeni sa banderama,zgradama i milion čuda,ovde gore u ravnici imamo slabije radio stanice i naravno probaj internet i ispostavi se da imaju milion stanica koje nama odgovaraju ali problem je moje pitanje...probaću skinuti audio streamer.hvala
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Član
|
![]()
e super radi i Zadovoljava me.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Novi član
Član od: 16.6.2009.
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Moze li neko da mi odgovori kako mogu da snimim emisije sa Radija Manastira Lepavina.
Do Radija Man.Lepavina se moze doci na ovoj adresi (klikne se na ono gdje pise LINK), http://www.manastir-lepavina.org/stranica.php?id=7 ali radio radi od 22 do 23 sata svakog dana, kada otac Gavrilo uzivo cita Akatist i poslije ima besjedu.Zeljela bih da imam snimljene te besjede. cula sam da moze to da se uradi sa RealPlayer programom, ali ne znam kako.Da li se realplayer skine sa interneta? I sta dalje? Pozdrav i unaprijed hvala Tatjana |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
.
Član od: 2.11.2005.
Zahvalnice: 113
Zahvaljeno 707 puta na 496 poruka
|
![]()
Za snimanje moze da posluzi i (besplatni) AIMP plejer.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Veteran
|
![]()
Screamer Radio...Imaš da podesiš u njemu da slušaš gomilu radio stanica od muzike raznoraznih žanrova, do vesti,politike itd...Slušaš i snimaš muziku u isto vreme sa bilo koje radio stanice..E sada kvalitet snimljenog zavisi od kvaliteta koji puštaju od 96/128 kbps itd.. Program je mali ali 'ubica', 'mrvi' samo tako...
![]() ![]() http://www.screamer-radio.com/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Novi član
Član od: 22.4.2010.
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Na koji nacin da ubacim neki od nasih radija u AudioStreamer ???
Poslednja ispravka: VojaM (23.4.2010 u 11:42) Razlog: radia --> radija |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Član
Član od: 23.8.2009.
Zahvalnice: 68
Zahvaljeno 49 puta na 40 poruka
|
![]()
Postaoji jako dobar program po imenu Replay Media Catcher.Ima opcije za snimanje video zapisa, kao i posebno tona. Preporucujem skidanje full verzije.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Član
|
![]()
Najbolji i najednostavniji program za snimanje je po meni audacity! http://audacity.sourceforge.net/download/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Član
Član od: 25.3.2007.
Zahvalnice: 42
Zahvaljeno 91 puta na 60 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Član
Član od: 7.4.2010.
Zahvaljeno 10 puta na 10 poruka
|
![]()
Teoretski, a ja bih rekao i prakticno, sve sto cujes preko zvucnika ili slusalica, mozes da snimis preko Sound Recorder-a koji dolazi sa instalacijom windows-a. Posle obradi snimak u nekom editoru ako te ne zadovoljava.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Koji program za pravljenje muzike? | phoenix[illusion] | Audio softver | 98 | 9.7.2008 17:10 |
Plugins ili neki novi program | arlekino | Aplikativni softver | 9 | 30.5.2006 16:12 |
Neki problemi sa nod32 | alien | Zaštita | 3 | 3.3.2006 0:44 |