![]() |
![]() |
|
ŠDK - Nosači podataka Saveti u vezi sa kupovinom hard diskova, optičkih uređaja (CD/DVD), flash diskova, floppyja... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 8.4.2011.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
Uzimam novu konfiguraciju , sve je resno ,samo hdd.. Da budem iskren i nije mi ostalo nesto mnogo para, pa se necu nesto razbacivati sto se tice ovog hdd-a.
A imam i par pitanja.. Kolika je stvarna razlika izmedju sata2 i sata3 ? Neki pricaju da je zanemarljiva jer hdd-ovi jos nisu usavrseni ni toliko da iskoristavaju sata2 , neki da je razlika dosta velike i da bez razmisljanja treba uzeti sata3 .. Hdd koji cu uzeti ce mi prvenstveno sluziti za sistem .. Inace imam eksterni hdd "WD - My Book Essential " od 1TB , usb je 2.0 .. U prvom planu mi je biolo da uzmem neki jeftiniji hdd, samo za sistem a ostalo na njemu , ali sam cuo da bi se on pregrejavao i ne znam ni ja sta .. Koliko je to istina ? I koji hard preporucujete ? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
|
![]()
1.nemas neke razlike izmedju sata 2 i sata 3 to su zanemarljive razlike/
2. sto se tice novog hard diska oni su bas poskupeli zbog ove krize u tajvanu il gde li je . bese ona skladista kad su im bila potopljena i td. tako da nemas nekih bas jeftinih hardova 3. evo probacu neki da pronadjem pa ti vidi dal ti odgovara zbog budzeta. ako ti je dosta 500 gb ovo ti je i pre poskupljenja bio jedan od najboljih hardova za sistem http://www.itsvet.com/proizvod/samsu...omp_hdd/1/1255 |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Avioni | Dr Zoidberg | Brbljaonica | 3931 | 17.4.2022 21:11 |
Koji antivirus koristite? | doctor | Zaštita | 982 | 16.12.2017 15:59 |
Koji telefon iz više klase? | NjegovaWisost | Aparati i oprema | 109 | 27.1.2010 21:02 |
Koji miš uzeti od ova tri | MilosK | ŠDK - Ostale komponente | 9 | 23.9.2009 16:43 |
Koji telefon uzeti... | Teva | Aparati i oprema | 35 | 14.9.2009 13:19 |