![]() |
![]() |
|
„Ja, igrač!” Da li se slažete sa Kuzmom? |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Superb Moderator
Član od: 17.8.2005.
Zahvalnice: 3.161
Zahvaljeno 4.228 puta na 1.270 poruka
|
![]()
Novi broj SK i nova kolumna.
![]() Komentari, pohvale, kritike postovati ovde. PRAVILA: raspravlja se o Kuzminim kolumnama i vasem misljenju o stavovima koje on iznosi u njima a ne psihoanalizom autora... ![]() Ovo je deo foruma koji je imao najvise problema sa provokatorima i nece biti tolerisan off topic i neprimereno izrazavanje. ![]() PROCITAJTE PRAVILA FORUMA. ![]() Pozdrav. ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Novi član
|
![]()
Quzmo pozdrav. Cestitam na joj jednoj cool kolumni.
![]() Znaj da sve te fukse koje se pokazuju na netu zive od toga. A tek da znas koliko se love mlati u takvim organizacijama. Svet je pun zeljnih frikova, koji jedva cekaju da vide cicu kako se skida gola pred kamerom samo za njega. P.S Ne obaziri se na kriticare koji govore da su tvoji textovi sljam, jer zapamti: Ti si vo koji ore zemlju,a kriticari su samo muve i musice koje ti smetaju! ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
V.I.P. GNU/Linux
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 2.174
Zahvaljeno 5.002 puta na 2.915 poruka
|
![]()
Dobar je tekst.
Naročito su mi interesantne keve koje pravdaju prostitutke u stilu "jadnice, nemaju od čega da žive". Žene koje se tim bave rade to zato što vole, jer ima brdo drugih poslova od koji se može preživeti. Ti fazoni "radim što moram" su za žene i decu. |
![]() |
![]() |
#4 | |
Ad Ministrator
Član od: 19.8.2005.
Zahvalnice: 29
Zahvaljeno 3.041 puta na 1.544 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
#5 |
Intel Inside
Zahvalnice: 1.658
Zahvaljeno 11.194 puta na 7.159 poruka
|
![]()
"Ne radi k***a ono zbog para,nego sto voli muza da vara"
![]() I mene su smorili sa "Find someone to f*** in Belgrade tonight" |
![]() |
![]() |
#6 | |
V.I.P. GNU/Linux
Zahvalnice: 2.174
Zahvaljeno 5.002 puta na 2.915 poruka
|
![]() Citat:
Ista situacija kao sa cigankama bez osnovne škole. Koliko njih će da ide od stana do stana i od kola do kola da prosi, iako je to uber ponižavanje, a koliko njih da pere ulaze po zgradama, što je pošten posao? |
|
![]() |
![]() |
#7 |
Član
Član od: 20.7.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Citajuci jednu po jednu kolumnu iz broja u broj SK-a,uvek pomislim da ne može biti gore ali me uvek Kuzma iznenadi sa još gorim tekstom.Ovomesecna kolumna ne samo da je loša kao tekst nego je i zlonamerna do krajnjih granica.
Video lepo Kuzma neke prostitutke na netu,pa iznosi svoje problematicne fantazije o davno minulim vremenima.Tada je, po Kuzmi,život bio "surov ali jasan i jednostavan" i baš po Kuzminoj meri,jer su žene sumnjivog morala gorele na lomaci a pravedni muškarci su vitlali sekirama.Kako je bilo lepo pre 500 godina,nema struje,vodovoda,kanalizacije,99 % ljudi nepismeno,kuga i glad satru po 50% stanovništva Evrope svakih nekoliko decenija,ali briga Kuzmu za sve to,njemu je važno da su veselo gorele lomace,da je inkvizicija žarila i palila(bukvalno) i da su mužjaci mogli nesmetano da mlataraju sekirama do mile volje."Nekada se znao red"a sada su ljudi uglavnom biomaterija bez duše-vrhunska glupost jer danas je svaki polupismeni cobanin duhovno superiorniji od 99 % srednjovekovnih ljudi koji su živeli u prljavštini,sujeverju i nepismenosti. Na kraju kolumne-vrhunac gluposti.Najbolji citat iz "Alana Forda" po Kuzminoj proceni-"Ah,da me je Fuhrer poslušao i ranije upotrebio V1 i V2".Ako je i od Kuzme -ipak je previše.Žaljenje što Firer nije bio u prilici da ranije upotrebi svoje "super-oružje" i da možda preokrene ishod rata???Da li iko normalan može da se ne zgrozi nad ovakvim "stavom" sa stranica jednog IT casopisa? Kuzma je trebao da pita svoju babu i za Firera jer se ona svakako seca i tog vremena "kada se znao red" i kada nije bilo pirsinga,tetovaža , razvrata i gomile prostitutki na netu,ali je bilo mnogo gorih stvari. Za ovakvu procenu "najboljeg citata iz Alana Forda" se u civilizovanim državama snose posledice i moralne i zakonske. |
![]() |
![]() |
#8 | |
Superb Moderator
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#9 |
Starosedelac
|
![]()
AAAA YES!Odo da kupim SK.V1 i V2 u nekom tesktu koji svi moraju da chitaju...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Član
Član od: 20.7.2006.
|
![]() Citat:
Nisu valjda i inkvizicija i lomače iz tog stripa? |
|
![]() |
![]() |
#11 |
Član
Član od: 2.11.2005.
Zahvalnice: 4
Zahvaljeno 4 puta na 4 poruka
|
![]()
Dobro me je nasmejao covek.I sam sam o tome razmisljao u poslednje vreme.Kako na koji sajt odem kad ono sve neke nase iz Novog Sada,Zrenjanina....
Nego,Vojo ne vidim cemu tako negativan stav prema onom sto je voodoo napisao?To je tako ovde,nazalost. |
![]() |
![]() |
#12 |
Novi član
Član od: 1.9.2006.
|
![]()
Prva stvar koju ucinim svaki put kada kupim SK je da procitam cuvenu Kuzminu kolumnu koja mi svaki put ulepsa dan. Ali ovog puta sam se...
![]() Ispalio se Kuzma kao nikada! Ljudi, zar niko do sada nije skapirao na kojiu nacin funkcionisu takvi banneri!? Backa Palanka, Nova Pazova... Ma daj!!! Surfujete li netom iz Nisa, sve same devojcice iz Matejevca, Niske Banje... Ako nekome jos uvek nije jasno, asocijacija je IP adresa ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Član
Član od: 17.11.2005.
Zahvalnice: 11
Zahvaljeno 3 puta na 3 poruka
|
![]()
A najbolja stvar je kad mi prikaze devojke tamne puti koje su satro iz Srbije, a ocigledno je da nisu. Nisu Romkinje, jasno se vidi da su Afroamerikanke
|
![]() |
![]() |
#14 | |
Veteran
|
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#15 |
Starosedelac
|
![]()
Da je doticni Fuhrer ranije lansirao V1 i V2,tim recima,ne bi danas postojale ovolike devijacije na svim nivoima.I da neko je pominjao srednji vek i polu-pismene cobane...
Tada je postojala kultura.Zene su bile zene,muskarci muskarci.Znalo se sta ko radi,sta se MOZE a sta NE.Nacin drustvene organizacije i tehnologija su im bilo daleko od nase.But..."Zivot je nekada bio surov,ali jasan i jednostavan..."E to ti je smisao cele kolumne. Muskarci su se od rodjenja ucili da budu ratnici,da znaju gde im je mesto. For the King,For the Land,For the Mountains...Ali su znali da ih kuci cheka VERNA zena sa decom.Zena za koju su se borili.Zena koja ih ishcekuje kuci.Da se vrate njihovi zastitnici.Koja im je rodila potomstvo.Da,oni mozda jesu rodjeni u blatu,ali nisu prozivljavali zivot u moralnom blatu kao sto to mi radimo. Treci Rajh,je po meni,poslednji oblik toga.Nemackom narodu je Fuhrer bio King,Reich kraljevstvo,a samo su njihove zelje uoblicavale Mountains...Oni nisu znali klanje Jevreja,niti im je to bilo na kraj pameti.Oni su se borili kao ceo narod za svoje sutra.A omladina je obucavana da se bori samo za jedno...Ein Volk Ein Reich Ein Fuhrer!Cistoca njihove vojske,posebno na pocetku rata vam govori to.HitlerJugend jedinica kao vrhunac...Mladi momci do 19-20 godina izgibose na nacin koji je starim Spartancima bila zelja...Seek glorius death in battle. MOJA zadnja. Poslednja ispravka: ACHTUNG (1.9.2006 u 18:21) |
![]() |
![]() |
#16 | |
Superb Moderator
|
![]() Citat:
Razgranicite fenomen superiornosti nemacke vojske sa pocetka drugog svetskog i ideala koji je stajao iza nje. Nemojte tumaciti istoriju kako vama odgovara. Ako se neko i nasali na racun nje ne znaci da je mislio najlosije. Najbolje da zabranimo da se i pominje, sta cemo onda dobiti iz toga? Ko zaboravi istoriju osudjen je da je ponovi. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#17 |
Veteran
|
![]()
Super je tekst i svaka cast Kuzmi, stvarno je sjajan sa tekstovima.
I ja se slazem sa njim oko onog na netu za ku**e @Spire Nemoj da shvatas sve bukvalno! |
![]() |
![]() |
#18 |
Deo inventara foruma
Član od: 4.11.2005.
Zahvalnice: 387
Zahvaljeno 736 puta na 487 poruka
|
![]()
Meni ostaje da se slozim sa Spire-om
Kolumna je teski smor(citaj:sh*t),mozda jos gora nego prethodni put ![]() Posto je ispucao sve sto je mogao,Kuzma prepricava ono sto se njemu desilo,i sto je moglo da se desi Peri,Miki,Lazi,meni i tebi i iznosi ponovo,kao i prosli put,svoje tripove-a realno koga zabole(a u prvom redu mene)za njegove tripove? Pominju se obnazene devojke,Hitler i sta ti ja znam jos-ja sam mislio da je to kolumna pre svega posvecena igracima kao delu populacije-a ona od samog svog pocetka to uopste nije bila.... I sta on bogati ima protiv pirsinga i tatooa i izbacivanja oblina(tako na kraju krajeva devojke lepse i izazovnije izgledaju,da ne treba mozda da se obuku u crnu odoru i da nabace veo preko glave kao zene talibana)-pocinje da zvuci kao starkelje od 70+ godina sa Kalemegdana koji kad god vide neku malo slobodnije obucenu osobu odmah zasikcu "Narkoman!" Da lepo je bilo u srednjem veku,po Kuzmi,'"kada se znalo sta je sta",ali ako si feudalac-nego se vi lepo stavite u ulogu obicnog coveka-kmeta(koji je,da se razumemo,bio stub feudalnog drustva)koji je radio na svom i gospodarevom polju od jutra do marka da prezivi i kome se celo poznavanje sveta svodilo na susedno selo ili grad-drugu bi vi meni pesmu pevali kada bi se nalazili u toj ulozi,a ne kojekakva *******vanja o slavi i visim ciljevima,tako tipicnim za aristokratiju za koju uvek ima ko da gine..... Odlican citat iz filma Dragonheart,kada zmaj kaze Denis Kvejdu "Kada ustines feudalca,kmet je taj koga odmah zaboli" I oni komentari Kuzme o prostitutkama,a i ovi ovde uopste ne stoje,prosto ne mogu da verujem-vidim neki misle da oni to rade zato sto vole-e blago vama.... Mora da ste upoznali dosta prostitutki kada izbacujete tako generalne,lako svarljive i sigurne izjave.... Kolumna je uzas i to sve vise i vise-da sam ja GLOD ja bi ovog momenta obustavio njen dalji zivot-bila jeste dobra u pocetku,ali je sad sve vise i vise puna bljuvotina,koje ce,nazalost,uvek naci svoju ciljnu rubriku.... Na kako je samo niske grane spao SK ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Starosedelac
|
![]()
Covek je mislio na odnos zena i muskaraca i posrnuce te kulture.
"...a realno koga zabole(a u prvom redu mene)za njegove tripove..." Bre Kovenante pa sto onda citas kolumnu? ![]() Zena je najprivlacnija u odeci koja pokazuje obline ali ih skriva od direktnog pogleda.Mislim ne znam sta ti je privlacno u devojci na srebrnom tanjiru... |
![]() |
![]() |
#20 | |
Starosedelac
Član od: 6.12.2005.
Zahvalnice: 406
Zahvaljeno 181 puta na 133 poruka
|
![]() Citat:
![]() Koliko cu jos puta morati da zazalim sto sam rodjen u Srbiji? Qzma je lik poznat po tome da voli pomalo da karikira stvari a,meni licno,su uvek bili najcudniji (najsmesniji?) geekovi koji ga kapiraju 100% bukvalno... Da li ti sebe,prijatelju,cujes(citas) sta pricas? Mislim,ye8e mi se da li cu ponovo dobiti "negativne poene" u profilu ili mozda i nesto gore od toga kad jednostavno ne mogu da cutim na ovakve komentare... Znaci,idi ti lepo kod one kozetine Kovacevic-Vuco zavuci joj se pod suknju i batali se komentarisanja necega sto NE RAZUMES.... Eh da... Sto se samog teksta tice,mislim da je totalno ok,nista vise i nista manje od toga... Zar zaista mislite da ne postoje normalni poslovi od kojih zena u Srbiji moze da zivi?Ne kazem laki ali normalni?Naravno da postoje ali je mnogo lakse namestiti bulju nego cimati kofu i zoger 8 sati dnevno... I eto tako.... Smorio sam se... STFU.... lol |
|
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|